- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.521
sabah çok soğuk oluyor zaten hastayım bide midemi üşüttüm galibaAy çok geçmiş olsun midenizi üşüttünüz herhalde biraz nane limon içseniz İnan’ın iyi geliyor
Nerde siddetli mi aaa nasl denk gelmisDeprem oldu ayol , tamda uzerıne yazdın
Posetlere gelınce ne demek yenı butıkte hıc yok , anlamadım canımm
Gecmis olsn cnmİstanbul canım
bızım paraları ıade etsinler yaw o zaman
Merhabaaa :)Merhaba hanımlar.
Gecmis olsunben bugün çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor
sağol cnmGecmis olsun
Evet canım Mesela ben çamaşırları serdikten sonra salonun Balkon kapısını açtım odanın kapısını kapattım kapının Altını da bir tane fazla serdim hava içeriye gelmesin diye akşam beşte de geri kapattım kapıyi kurumuslar biraz once topladmYani illa bi yer bulup seriliyorda cabuk kurumadıgı için nemli nemli kokuyor hem oda hem camasır. Sık sık odayı havalandırmak lazım onada vakit yok butun gun evde olmayınca
ıste zaten boyle dalevere olmassa ucaga almıyolar zaten belli haftadan snra yani dogurma sansın yada soyle soylim saglıklı dogurma ıhtımalin dusuyor o yuzden ck nadır bıse yaniHangi ulkeye ait Hava sahasinda dogmussa oranin vatandasligi oluyormus diye duymustum hukukcu arkadaslardan. Yoksa insanlar neden amerikada dogum yapmanin pesinde olsunlar al avrupa bileti dogur havada daha ekonomik :)))
Nasıl yaptın canım , bende cok severım ıcınede peynır kırarım. Soyle yaparım ben. Sogan , bıber, patlıcan, kabak , bol kırmızı bıber, salca domates sosu sarımsak hmmmmHerkese merhaba yürüyüş yaptım duş aldım öğlen için pek de tadı iyi olmayan türlüyü ısıtıp yiyeceğim
Tavada yufka boregi yapabilirsin pisi gibi yapabilirsin Hani firindan ekmek hamuru alip kizartiyorlar ya. Krep yapabilirsin. Gozleme yapabilirsin hazir yufka ile. Tatli olarak kek yapabilirsin cayli tarcinli kek.Kizlar esimin isyerine evden yemek goturuluyor ama hamurisi istiyolsr ben de hep pogaca gonderiyordum ama firini kullanmak istemiyorum artik ocakta neler yspabilirim sizce katmer ve bazlama haric aklima bir sey gelmiyor :)
gözleme, bükme ,tencerede kek falan yapanlar varmış ben denemedimde hiçKizlar esimin isyerine evden yemek goturuluyor ama hamurisi istiyolsr ben de hep pogaca gonderiyordum ama firini kullanmak istemiyorum artik ocakta neler yspabilirim sizce katmer ve bazlama haric aklima bir sey gelmiyor :)
Tavada yufka boregi yapabilirsin pisi gibi yapabilirsin Hani firindan ekmek hamuru alip kizartiyorlar ya. Krep yapabilirsin. Gozleme yapabilirsin hazir yufka ile. Tatli olarak kek yapabilirsin cayli tarcinli kek.
Tesekkurler kizlargözleme, bükme ,tencerede kek falan yapanlar varmış ben denemedimde hiç
800 tl canımmm lassa marka 2017 tarihliNasil yoruldum.
Yemektir bulasiktir çamasirdir bitmedi hic sanki.
Millet sulari kapisiyordu markette. Suya 300 tlden fazla vereni gördum kasada
Şu bütçe şaşmaz insallah.
Arabanin lastigi surekli iniyordu. Yedek lastigi taktirdim 20 liraya takti. Kontrollerini yapti.
tuce_tuce canim sen kac almistin lastikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?