Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yani illa bi yer bulup seriliyorda cabuk kurumadıgı için nemli nemli kokuyor hem oda hem camasır. Sık sık odayı havalandırmak lazım onada vakit yok butun gun evde olmayınca
Evet canım Mesela ben çamaşırları serdikten sonra salonun Balkon kapısını açtım odanın kapısını kapattım kapının Altını da bir tane fazla serdim hava içeriye gelmesin diye akşam beşte de geri kapattım kapıyi kurumuslar biraz once topladm

Hangi ulkeye ait Hava sahasinda dogmussa oranin vatandasligi oluyormus diye duymustum hukukcu arkadaslardan. Yoksa insanlar neden amerikada dogum yapmanin pesinde olsunlar al avrupa bileti dogur havada daha ekonomik :)))
ıste zaten boyle dalevere olmassa ucaga almıyolar zaten belli haftadan snra yani dogurma sansın yada soyle soylim saglıklı dogurma ıhtımalin dusuyor o yuzden ck nadır bıse yani

Herkese merhaba yürüyüş yaptım duş aldım öğlen için pek de tadı iyi olmayan türlüyü ısıtıp yiyeceğim
Nasıl yaptın canım , bende cok severım ıcınede peynır kırarım. Soyle yaparım ben. Sogan , bıber, patlıcan, kabak , bol kırmızı bıber, salca domates sosu sarımsak hmmmm

Kizlar esimin isyerine evden yemek goturuluyor ama hamurisi istiyolsr ben de hep pogaca gonderiyordum ama firini kullanmak istemiyorum artik ocakta neler yspabilirim sizce katmer ve bazlama haric aklima bir sey gelmiyor :)

Kizlar esimin isyerine evden yemek goturuluyor ama hamurisi istiyolsr ben de hep pogaca gonderiyordum ama firini kullanmak istemiyorum artik ocakta neler yspabilirim sizce katmer ve bazlama haric aklima bir sey gelmiyor :)
Tavada yufka boregi yapabilirsin pisi gibi yapabilirsin Hani firindan ekmek hamuru alip kizartiyorlar ya. Krep yapabilirsin. Gozleme yapabilirsin hazir yufka ile. Tatli olarak kek yapabilirsin cayli tarcinli kek.

gözleme, bükme ,tencerede kek falan yapanlar varmış ben denemedimde hiç

Iyi akşamlar
Dün okula gelen satıcıdan günkurusu kayısı aldim. Bugün de 30 tlye 1 kg ceviz aldım.
5. Ceyrek altınımı da verdi arkadaş ama bugün adetimin ilk günü çok ağrım olduğu için ata yapamadım. Yarın daha da düşerse gidip alırım iyi olur

Selams küçük odamın perdesini tıkadım ütüledim astım camını dün silmiştim . Mutfağın perdesini makinaya atıp markete gittim A101 den renkli çerezlik aldım 4 renk evdekilerde kombin yaptım . çerezlikler ve sirkeye 12 tl verdim. Yerel marketten bi ekmek , 3 kg beyaz lahana , maydonoz, havuç , mor lahana , sarımsak aldım 14 tl ödedim. Eve geldim turşu kurdum 5 kg kavanoza malzemem arttı bende mecbur kv getirdiği salça kavanozunu 1 er kg kavanozlara böldüm .yıkayıp ona da turşu kurdum . Tarifi görümcemden almıştım inş tutar onun turşuları güzel oluyor . Mutfağın perdesini ütüleyip astım Ezogelin çorbası içtim bulaşık makinasını çalıştırdım yatağa girdim . Bu haftadan 55 tl miz kaldı . Mutfağın camı silikon istiyor eşim yapacak onu . Damlalarımı damlattım ama gözümde bi değişiklik yok ne yazıkki ilaç hiç işe yaramıyor ya Of lütfen düzelsin ve göz doktoruna gitmek zorunda kalmayayım lütfen allahım

Nasil yoruldum.
Yemektir bulasiktir çamasirdir bitmedi hic sanki.
Millet sulari kapisiyordu markette. Suya 300 tlden fazla vereni gördum kasada
Şu bütçe şaşmaz insallah.
Arabanin lastigi surekli iniyordu. Yedek lastigi taktirdim 20 liraya takti. Kontrollerini yapti.

tuce_tuce canim sen kac almistin lastikleri

800 tl canımmm lassa marka 2017 tarihli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…