Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
sizden eksık kalmim dedım englısh homedan bez canta aldm bi anneme bi bana biri 1.8 biri 2.5tu
Cok uygunmus canim bir kac tane daha alsaydin Benim evde bir tane var 2-3 tane daha alayim diyorum aylik alisveriste fazlaca ihtihac olur

kızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
sizden eksık kalmim dedım englısh homedan bez canta aldm bi anneme bi bana biri 1.8 biri 2.5tu

Baaak biz kazıklandık amaa
En uzun gece indirimi sanırım
Hem sen erken kavuştun biz bekliyoruz
Bebişin şansına galiba

Merhaba kızlar eşim arabanın lastiklerini değiştirtti 70 tl oraya ödedik. Sonra birlikte doktora gittik 50 tl benim muayane ücretim 15 tl ilaçlar tuttu ödedik eve geldik yemek hazır eşim arabayla uğraşacak . Bende biraz uzanıp hesap kitap yapacağım gözüme damla damlattık yarın belki misafir gelecekmiş akşama bi browni yaparım kuruyemişimiz var meyveye ek yaparım tamamdır

Ben yarın kardeşime hediye almaya gideceğim, alırım o zmn, diğerleri de geri gider
Daha önce 2 defa ücret düştü diye ürün iade ettim

Allah aşkına aldıklarının resimlerini yollasana Bebişim biz anca resimleri ile avunuruz

Cok uygunmus canim bir kac tane daha alsaydin Benim evde bir tane var 2-3 tane daha alayim diyorum aylik alisveriste fazlaca ihtihac olur

Baaak biz kazıklandık amaa
En uzun gece indirimi sanırım
Hem sen erken kavuştun biz bekliyoruz
Bebişin şansına galiba

Ben yarın kardeşime hediye almaya gideceğim, alırım o zmn, diğerleri de geri gider
Daha önce 2 defa ücret düştü diye ürün iade ettim

baya uygunmuş fiyatı gerçekten

tesekkurler kızlar
az kalmıstı zaten belki sizinkilerin boyutları daha buyuktur ben desen az dıye 2tane aldm
45*52 olan 2.40tl
40*45 olan 1.80tl
ama epey buyukler yani bana gore

ınsAllah kuzum gelır sızınkıde yakında
aynısından bulursam yıne alırım
sizin de aynı bu olculerdemıydı pahalı diyince E Esila09 merak ettım
Ben valla unuttum ölçüyü siteden baktım ölçü filan yazmıyor kaybolmuş

Çantalar güzel görünüyor kızlar güle güle kullanın,
Hiç harcama yapmadım, yoğurt ve ekmek aldırdım eşime,
Kuru fasulye pilav yaptım
Paramı ziraat bankası na yatırmıştım,
Dün 1 gr altın almıştım, bugün yükseliş görünce almadım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…