- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.581
Sagol canim. Zaten diyetisyenle surekli paslasiyorduk duzenli kullandigim destekler var. Ona da bir danisirim aklimda bulunsun kabak cekirdegi.Tatlım alşah gönlünüze göre versin moral bozmak YÖK sen yediğine içtiğine dikkat et lütfen çiğ kabak çekirdeği ye
Cok uygunmus canim bir kac tane daha alsaydin Benim evde bir tane var 2-3 tane daha alayim diyorum aylik alisveriste fazlaca ihtihac olurkızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
sizden eksık kalmim dedım englısh homedan bez canta aldm bi anneme bi banabiri 1.8 biri 2.5tu
kızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
sizden eksık kalmim dedım englısh homedan bez canta aldm bi anneme bi banabiri 1.8 biri 2.5tu
kızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
baya uygunmuş fiyatı gerçektenkızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
Bana yollasan bak ben elde edemedim dahaBen yarın kardeşime hediye almaya gideceğim, alırım o zmn, diğerleri de geri gider
Daha önce 2 defa ücret düştü diye ürün iade ettim
Bana yollasan bak ben elde edemedim daha
Beni sinirlendirme benceDur bakalım kalmamıştır kesin
Allah aşkına aldıklarının resimlerini yollasana Bebişim biz anca resimleri ile avunuruzkızlar ck bunaldm dıye eve ck yakın kucuk avm var oraya geldk kardesımle az yuruyım dıye
Cok uygunmus canim bir kac tane daha alsaydin Benim evde bir tane var 2-3 tane daha alayim diyorum aylik alisveriste fazlaca ihtihac olur
Baaak biz kazıklandık amaa
En uzun gece indirimi sanırım
Hem sen erken kavuştun biz bekliyoruz
Bebişin şansına galiba
Ben yarın kardeşime hediye almaya gideceğim, alırım o zmn, diğerleri de geri gider
Daha önce 2 defa ücret düştü diye ürün iade ettim
baya uygunmuş fiyatı gerçekten
dur atim canımAllah aşkına aldıklarının resimlerini yollasana Bebişim biz anca resimleri ile avunuruz
mor benim pembe annemin pembeyi ck sevmedim ama baska desen yoktuAllah aşkına aldıklarının resimlerini yollasana Bebişim biz anca resimleri ile avunuruz
Mor çok güzel valla güle güle kullanınEki Görüntüle 2217564 Eki Görüntüle 2217565
mor benim pembe annemin pembeyi ck sevmedim ama baska desen yoktu
aman güle güle kullanalm hep bırlıkte bereketle dolsun ınsAllahBen valla unuttum ölçüyü siteden baktım ölçü filan yazmıyor kaybolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?