- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.621
Migros’tan alacağım ben ya durun size de atayım
Ben rossmanda da gordum onuda alicam katlaniyor
Bir tanede siparis verdim ocaktan sonra gelecek diktiriyorum o pahali ama kumas o 30 tl katlaniyor
Yaaa kendine ne guzel aldin bize bu muuu
Bananeee bende o kelebekliden istiyom
Uyuyamam bu gece
Kelebekben
Benimde hafta sonu temizlik camasirlarla geciyor ama biraz daha agirlasinca bende hafta da bir kere yarim gun almayi dusunuyorumMerhabalar herkese
Tum gün temizlik yaptım öldüm yeminle.
Herkes iyidir inşallah
Eşim evde yoktu o yokken dedim fırsat bu fırsat kalk kızım.
Daha yeni bitti ama bende bittim
Aslında yarım gün yardimci bayan al diye eşim söyleyip duruyor ama kiyamiyorum niyeyse 75 tl vermeye
Cimri miyim neyim?
Sizlerin temizlik rutini nasıl neye göre yapıyorsunuz ya da yardım alıyor musunuz?
Cumartesi pazarları boşum ama temizlik le geçince de pazarları öylece yatmakla geçiyor..
bizim temizliğe gelen abla da 150liraya gelıyo. ben duzenli almıyorum ama camların koltukların pıs olma durumuna gore cagırıyorum hamılelik oncesi geri kalan supurme sılme banyo wc temızlıgı hepsını yapıyodum hatta camları da sıldım bı ıkı defaMerhabalar herkese
Herkes iyidir inşallah
Aslında yarım gün yardimci bayan al diye eşim söyleyip duruyor ama kiyamiyorum niyeyse 75 tl vermeye
Cimri miyim neyim?
Sizlerin temizlik rutini nasıl neye göre yapıyorsunuz ya da yardım alıyor musunuz?
Cumartesi pazarları boşum ama temizlik le geçince de pazarları öylece yatmakla geçiyor..
Paraya kiyamadigindan degildir o gelenler icine sinmiyordur benceMerhabalar herkese
Herkes iyidir inşallah
Cimri miyim neyim?
Haftasonu dinlenmek kitap okumak ne bilim gezmek istiyirum aslinda ben.ama bayan da almiyorum niyeyse.Birikim her ay hemen hemen aynı miktar attığım için yazmıyorum ama her gün okumaya çalışıyorum canım.Benimde hafta sonu temizlik camasirlarla geciyor ama biraz daha agirlasinca bende hafta da bir kere yarim gun almayi dusunuyorum
Bu arada burikim nasil gidiyor lindalinda pek yazmiyorsun
Sen hamile misin yaaa canım benim ne mutlu.Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua et nolur.bizim temizliğe gelen abla da 150liraya gelıyo. ben duzenli almıyorum ama camların koltukların pıs olma durumuna gore cagırıyorum hamılelik oncesi geri kalan supurme sılme banyo wc temızlıgı hepsını yapıyodum hatta camları da sıldım bı ıkı defa
hamılelikten snra da yavas yavas ev işi yapıyodum ama dusuk tehtıdim var suanda artık annem esım kardesım kolay temızlıkleri yaparlar temızlıge gelen ablayı da daha sık cagırırm dıye dusunuyorum
15 gün de bir tam gün alıyoruz biz . Ben çok cevval değilim beceremiyorum .Merhabalar herkese
Herkes iyidir inşallah
Cimri miyim neyim?
ben sadece bahar temizliginde kadın alıyorum duvarlara kadar silinmesi gerekiyor çünküMerhabalar herkese
Herkes iyidir inşallah
Cimri miyim neyim?
Heh o dediğinde doğru başında beklerken daha çok yoruluyoruz yeminle.bi de bırakıp gitmek istiyorum evi.ben geldiğimde temizlenmiş olsun..ama illa benim elim değecek şeklinde düşünüyorum deli miyim neyimParaya kiyamadigindan degildir o gelenler icine sinmiyordur bence
Temizligi esle yapmak en guzeli bu durumda biz oyle yapiyoruz..
Senede 2 defa alirim baharda o da ama bende istiyorum duzenli gelsin utu camasir yemek yapsin da bakalim.. icimize sinen bulursak..
Bir de hanim gelirken evi derleyip toplayip.silip supuruyorsan tamam delisindirHeh o dediğinde doğru başında beklerken daha çok yoruluyoruz yeminle.bi de bırakıp gitmek istiyorum evi.ben geldiğimde temizlenmiş olsun..ama illa benim elim değecek şeklinde düşünüyorum deli miyim neyim
Yok valla bayan gelmeden hayatta evi temizlemem zaten o temizlesin diye cagırıyorum ben temizlersem ne kıymeti kalacakBir de hanim gelirken evi derleyip toplayip.silip supuruyorsan tamam delisindir
Aynen arkalarindan sen de is yaptiktan sonra ne anlami kaliyor degil mi? Ayda iki alsan biz o kadar kazanmiyoruz off.. yani kendi adima
en guzeli esle yapalim devam:)
Ama iyi para kazaniyorsan guvendigin biri de varsa ver gitsin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?