Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eklentiler

• B7FA86CB-2CB9-40FE-82B3-3F20BD3143FD.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 120
Tünaydın sabah eşim menemen yaptı markete gitti bende kahvaltı sofrası hazırladım. A101 de kahvede indirim var 3 tane 100 gram kahve Dünyası Türk kahvesi 7.95 tl . Tabi hemen aldık bizde ayrıca 2 tane de ekmek 9.5 tl ödedik . Masayı topladım biraz keyif zamanı kimsecikler yok nedense

Merhabalar herkese
Tum gün temizlik yaptım öldüm yeminle.
Herkes iyidir inşallah
Eşim evde yoktu o yokken dedim fırsat bu fırsat kalk kızım.
Daha yeni bitti ama bende bittim
Aslında yarım gün yardimci bayan al diye eşim söyleyip duruyor ama kiyamiyorum niyeyse 75 tl vermeye
Cimri miyim neyim?
Sizlerin temizlik rutini nasıl neye göre yapıyorsunuz ya da yardım alıyor musunuz?
Cumartesi pazarları boşum ama temizlik le geçince de pazarları öylece yatmakla geçiyor..

Benimde hafta sonu temizlik camasirlarla geciyor ama biraz daha agirlasinca bende hafta da bir kere yarim gun almayi dusunuyorum
Bu arada burikim nasil gidiyor lindalinda pek yazmiyorsun

bizim temizliğe gelen abla da 150liraya gelıyo. ben duzenli almıyorum ama camların koltukların pıs olma durumuna gore cagırıyorum hamılelik oncesi geri kalan supurme sılme banyo wc temızlıgı hepsını yapıyodum hatta camları da sıldım bı ıkı defa
hamılelikten snra da yavas yavas ev işi yapıyodum ama dusuk tehtıdim var suanda artık annem esım kardesım kolay temızlıkleri yaparlar temızlıge gelen ablayı da daha sık cagırırm dıye dusunuyorum

Paraya kiyamadigindan degildir o gelenler icine sinmiyordur bence
Temizligi esle yapmak en guzeli bu durumda biz oyle yapiyoruz..
Senede 2 defa alirim baharda o da ama bende istiyorum duzenli gelsin utu camasir yemek yapsin da bakalim.. icimize sinen bulursak..

Benimde hafta sonu temizlik camasirlarla geciyor ama biraz daha agirlasinca bende hafta da bir kere yarim gun almayi dusunuyorum
Bu arada burikim nasil gidiyor lindalinda pek yazmiyorsun
Haftasonu dinlenmek kitap okumak ne bilim gezmek istiyirum aslinda ben.ama bayan da almiyorum niyeyse.Birikim her ay hemen hemen aynı miktar attığım için yazmıyorum ama her gün okumaya çalışıyorum canım.

Sen hamile misin yaaa canım benim ne mutlu.Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua et nolur.

15 gün de bir tam gün alıyoruz biz . Ben çok cevval değilim beceremiyorum .

ben sadece bahar temizliginde kadın alıyorum duvarlara kadar silinmesi gerekiyor çünkü

Heh o dediğinde doğru başında beklerken daha çok yoruluyoruz yeminle.bi de bırakıp gitmek istiyorum evi.ben geldiğimde temizlenmiş olsun..ama illa benim elim değecek şeklinde düşünüyorum deli miyim neyim

Ben de temizliği kendim yapıyorum yavaş yavaş. Böyle hem içime siniyor hem de paramız bize kalıyor.

Bugün özdilek 2 yüz havlusu 50 tl gratise 67 tl lcw.den ogluşa kazak 25 tl 70 tl 60 tl de Oğlus ben ve kızım yemek yedik. Yani bugünkü harcamalarimiz temizliği kendim yaptığım için bedava gibi bana öyle geliyor

Heh o dediğinde doğru başında beklerken daha çok yoruluyoruz yeminle.bi de bırakıp gitmek istiyorum evi.ben geldiğimde temizlenmiş olsun..ama illa benim elim değecek şeklinde düşünüyorum deli miyim neyim
Bir de hanim gelirken evi derleyip toplayip.silip supuruyorsan tamam delisindir
Aynen arkalarindan sen de is yaptiktan sonra ne anlami kaliyor degil mi? Ayda iki alsan biz o kadar kazanmiyoruz off.. yani kendi adima
en guzeli esle yapalim devam:)
Ama iyi para kazaniyorsan guvendigin biri de varsa ver gitsin..:)

Çok uzun süreden beri alışveriş yapmıyorum.memnun muyum hemde cok.
Hem birikimim daha çok oluyor hemde evde eşya fazlalasmiyor.
Fazla bir eşyaya tahammülüm yok.
Stok yapmıyorum ben malesef.her şeyden bi tane var evde stok yapamıyorum her şey düzenli olmalı benim için.
Stok yapanlara ayrı saygı duyuyorum çünkü ucuza denk getiriyorlar.
Herkesin stok anlayisi farklı işte.

Yok valla bayan gelmeden hayatta evi temizlemem zaten o temizlesin diye cagırıyorum ben temizlersem ne kıymeti kalacak
Bende senin gibi eşimle yapıyorum o supuruyor ben siliyorum vileda ile.
Bu hafta hadi dedim ben yapayım ama canım çıktı yaf.
Ya çok kazansam dediğin doğru ama ev parası biriktiruyorum
He şu olsa amenna bi evim bi arabam ve borcumda hiç olmasa inan alırdım
Ama su an açıkçası elim gitmio.
Neyse eslerle yapmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…