- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.641
Merhabalar herkese
Tum gün temizlik yaptım öldüm yeminle.
Herkes iyidir inşallah
Eşim evde yoktu o yokken dedim fırsat bu fırsat kalk kızım.
Daha yeni bitti ama bende bittim
Aslında yarım gün yardimci bayan al diye eşim söyleyip duruyor ama kiyamiyorum niyeyse 75 tl vermeye
Cimri miyim neyim?
Sizlerin temizlik rutini nasıl neye göre yapıyorsunuz ya da yardım alıyor musunuz?
Cumartesi pazarları boşum ama temizlik le geçince de pazarları öylece yatmakla geçiyor..
Haklısın aslında canımın kıymetini hiç bilmem ben.misal aksama kadar oturmadan temizlik yaptım şimdi sirtim catliyorum ağrıdan.Benim durumum farkli
Ama diger sartlarim uygun olsa hic dusunmem alirim
Buyuk temizlik ztn yapmam.
En fazla bir kac gun dolap iclerine girerim ince ince elerim temizlerim
Kv onuda yapamiyor herseyi gelene yaptiriyor utucu bile aliyor.
Saglik varken kiymet bilmek korumak lazim tasirken uzanirken egilirken ve usurken kayiplar geri gelmiyor en azindan ayda 1 tam gun alin brz rahatlarsiniz
Haklısın aslında canımın kıymetini hiç bilmem ben.misal aksama kadar oturmadan temizlik yaptım şimdi sirtim catliyorum ağrıdan.
İki haftada yarım gün gelse düzenli ne de güzel olur bea.
Hep böyle alıcam alıcam diyorum 2 hafta sonra pasa paşa kendim yaparim gene.pöfffff
evet canım benim Allah razı olsun teyzesi pazartesi 11+0 olup 12.haftaya gırecegız Rabbim izin verirse.Sen hamile misin yaaa canım benim ne mutlu.Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua et nolur.
Merhaba kızlarrr ben geldim . Öğlen eşim arkadaşımıza gidecekti lojmana evlerinde camlarından soğuk geliyormuş açıklıklar varmış. Silikon ile kapatacaklardı akşama da onlar bize geleceklerdi . Aradılar ki çocuklarına annesi bakıyordu oda memlekete gitmiş annem yok çocuğa sizde bakamam ayrıca birlikte yemek yeriz dediler çok zorladılar kabul etmek zorunda kaldık. Giderken markete uğradık 11 tl harcadık. Eşimle arkadaş dışarı çıktıları silikon almaya bizim balkon kapısına da sünger almışlar 6 tl vermişler . Gelirkende birer Gül almışlar 15 tl Ödemiş eşim. Bunlar hep önümüzdeki hafta bütçesinden gitti . Balık yaptırdık salata filan yedik bende tatlı götürmüştüm çayla yedik eve geldik. Camların kenarına yine kalan silikonları filan yaptık. Biraz hesap kitap yapıp birer kahve içtik . Film gecesi yapacağız yorulduk eşimde bende . Ben bebekle ilgilendim hep eşimde cam silikon filan derken
Biz daha film seçip başlamadık bile böyle giderse başlamadan uyuyacağız gibiBizde simdi filmi bitirdik kelebek filmini izledik kitabini okumustum cok begenmistim filmde hosuma gitti izlemek istiyordum bu ara hep yapmak istediklerim oluyor 2018 guzel bitecek
Biz daha film seçip başlamadık bile böyle giderse başlamadan uyuyacağız gibiözledim seni ayrıca
Ay kiz senden ozenip film izleyelim dedim benimkine hangi filmi izlesek diye bakarken uykusu geldi adaminMerhaba kızlarrr ben geldim . Öğlen eşim arkadaşımıza gidecekti lojmana evlerinde camlarından soğuk geliyormuş açıklıklar varmış. Silikon ile kapatacaklardı akşama da onlar bize geleceklerdi . Aradılar ki çocuklarına annesi bakıyordu oda memlekete gitmiş annem yok çocuğa sizde bakamam ayrıca birlikte yemek yeriz dediler çok zorladılar kabul etmek zorunda kaldık. Giderken markete uğradık 11 tl harcadık. Eşimle arkadaş dışarı çıktıları silikon almaya bizim balkon kapısına da sünger almışlar 6 tl vermişler . Gelirkende birer Gül almışlar 15 tl Ödemiş eşim. Bunlar hep önümüzdeki hafta bütçesinden gitti . Balık yaptırdık salata filan yedik bende tatlı götürmüştüm çayla yedik eve geldik. Camların kenarına yine kalan silikonları filan yaptık. Biraz hesap kitap yapıp birer kahve içtik . Film gecesi yapacağız yorulduk eşimde bende . Ben bebekle ilgilendim hep eşimde cam silikon filan derken
Ya ne guzel 2. Filmmi biz daha biri becerememisken :))Biz 2. Yi izleyebiliriz
Koca sise serumu yiyince gozum acildi iyilestim zimba gibiyimm
Bende seni ozledim kuzumm
Ne ilaci buSelamlar
Iki gunluk harcamalarimi yazayim.
120 tl test ucreti
1900 lira ilaclar
35 lira disarda atistirma
230 lira market
Tup bebek tedavisi icin gerekli ilaclar. Bugün süreç başladıNe ilaci bu
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla süreç tamamlanırTup bebek tedavisi icin gerekli ilaclar. Bugün süreç başladı
Sağol tuce. Yumurta rezervini gösteren bir test var ona göre benim sonuç erken menapoz riski grubunda çıktı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum şoklardayım.Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla süreç tamamlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?