Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim durumum farkli
Ama diger sartlarim uygun olsa hic dusunmem alirim
Buyuk temizlik ztn yapmam.
En fazla bir kac gun dolap iclerine girerim ince ince elerim temizlerim
Kv onuda yapamiyor herseyi gelene yaptiriyor utucu bile aliyor.
Saglik varken kiymet bilmek korumak lazim tasirken uzanirken egilirken ve usurken kayiplar geri gelmiyor en azindan ayda 1 tam gun alin brz rahatlarsiniz

Bugun kardesime hediye aldim 90 tl kazak ve sal. Ama sallari begendim acaba vermesemmi 1 alana 1 bedavaydi 2 sinide begendim ve ihtiyacim var ise giderken cabuk sigara kokuyor hemen yikiyorum
Cok buyuk bir ucuzluk var fakat magazalarda urun yok daha dogrusu netteki kdr urun yok
Acaba cogu urun netten mi satiliyor mesela bir kazaktan 3 tane renk varsa magazada tek renk vardi
Migrostan iyi gelecek elcileri puani ile cop poseti aldim koroplast yari fiyatinaydi.
Birde fuar gibi kisa sureli acilmis kucuk bir dukkandan kitap aldik 2 kitap bana 1 kitap esime 25 lira.

Haklısın aslında canımın kıymetini hiç bilmem ben.misal aksama kadar oturmadan temizlik yaptım şimdi sirtim catliyorum ağrıdan.
İki haftada yarım gün gelse düzenli ne de güzel olur bea.
Hep böyle alıcam alıcam diyorum 2 hafta sonra pasa paşa kendim yaparim gene.pöfffff

Siz cam kapi dahil sildirin 1 gun alin diger 15 gunde daha rahat temizlersiniz

Biz de ev temizliğini eşimle yapıyoruz çoğunlukla,
Hafta sonu eşim süpürüyor ben silip toz alıp wc yıkıyorum ,eşim ütü yapıyor, camları birlikte sileriz. Yardımcıdır sağolsun.
Can-ı isterse tabi ki, canı istemezse de hissederim zaten demem birşey ben yaparım.
Patates domates turp tere mor lahana aldım 15tl .
Patates salatası, yayla çorbası pirinç pilavı yaptım, dünden kuru fasulye vardı

Sen hamile misin yaaa canım benim ne mutlu.Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua et nolur.
evet canım benim Allah razı olsun teyzesi pazartesi 11+0 olup 12.haftaya gırecegız Rabbim izin verirse.
biraz lekelenmem oldu dr dusuk tehtıdı olabılır 15gun dınlenıceksın dedı bi haftadır dınlenıyorum canım.
Rabbim tez vakıtte hayırlısıyla nasıp etsın sana da ınsAllahhh hamılenin duası kabul olur derler gıdıyomusun dr a yardımcı tedavılerden destek alabılırsın daha evvel sormusumdur kesın kusra bakma canım

Merhaba kızlarrr ben geldim . Öğlen eşim arkadaşımıza gidecekti lojmana evlerinde camlarından soğuk geliyormuş açıklıklar varmış. Silikon ile kapatacaklardı akşama da onlar bize geleceklerdi . Aradılar ki çocuklarına annesi bakıyordu oda memlekete gitmiş annem yok çocuğa sizde bakamam ayrıca birlikte yemek yeriz dediler çok zorladılar kabul etmek zorunda kaldık. Giderken markete uğradık 11 tl harcadık. Eşimle arkadaş dışarı çıktıları silikon almaya bizim balkon kapısına da sünger almışlar 6 tl vermişler . Gelirkende birer Gül almışlar 15 tl Ödemiş eşim. Bunlar hep önümüzdeki hafta bütçesinden gitti . Balık yaptırdık salata filan yedik bende tatlı götürmüştüm çayla yedik eve geldik. Camların kenarına yine kalan silikonları filan yaptık. Biraz hesap kitap yapıp birer kahve içtik . Film gecesi yapacağız yorulduk eşimde bende . Ben bebekle ilgilendim hep eşimde cam silikon filan derken

Bizde simdi filmi bitirdik kelebek filmini izledik kitabini okumustum cok begenmistim filmde hosuma gitti izlemek istiyordum bu ara hep yapmak istediklerim oluyor 2018 guzel bitecek

Bizde simdi filmi bitirdik kelebek filmini izledik kitabini okumustum cok begenmistim filmde hosuma gitti izlemek istiyordum bu ara hep yapmak istediklerim oluyor 2018 guzel bitecek
Biz daha film seçip başlamadık bile böyle giderse başlamadan uyuyacağız gibi özledim seni ayrıca

Ay kiz senden ozenip film izleyelim dedim benimkine hangi filmi izlesek diye bakarken uykusu geldi adamin
Bende kiyamadim yarin ise gidecek uyuyo su an dizimde
Kendi kendime oturdum o sesi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…