- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.661
Sıkma canını bak bi sürece girdiniz hayırlısı ile sonuçlanacak dualarımız seninle zatenSağol tuce. Yumurta rezervini gösteren bir test var ona göre benim sonuç erken menapoz riski grubunda çıktı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum şoklardayım.
Hahaha ben film izledim benim adam da letgoda gezindiAy kiz senden ozenip film izleyelim dedim benimkine hangi filmi izlesek diye bakarken uykusu geldi adamin
Bende kiyamadim yarin ise gidecek uyuyo su an dizimde
Kendi kendime oturdum o sesi izliyorum
gecen gun soylemıstım ya benım degerim de 0.97 ıdı erken menopoz rıskı demıstı bana da dr yasım 29. yasına gore rezervlerin az demıstıSağol tuce. Yumurta rezervini gösteren bir test var ona göre benim sonuç erken menapoz riski grubunda çıktı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum şoklardayım.
Hayirli olsun Allah kolaylik versin canim..Selamlar
Iki gunluk harcamalarimi yazayim.
120 tl test ucreti
1900 lira ilaclar
35 lira disarda atistirma
230 lira market
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla gelsin inşTup bebek tedavisi icin gerekli ilaclar. Bugün süreç başladı
Günaydın kızlar bende aramıza katılabilir miyim
Benim hareketli bi oğluşum var fırsat buldukça yazarım sizinle sohbet etmek istedim
Allah sağlıcakla sonuçlandırsın inş. Bu süreçte hersey gönlünüzce olsun canım.Tup bebek tedavisi icin gerekli ilaclar. Bugün süreç başladı
Benim o değer 0,3 çıktı.gecen gun soylemıstım ya benım degerim de 0.97 ıdı erken menopoz rıskı demıstı bana da dr yasım 29. yasına gore rezervlerin az demıstı
ınsAllah her sey yolunda gıdıcek ıcını ferah tut gerisi Allaha kalmıs
HoşgeldinizzzzGünaydın kızlar bende aramıza katılabilir miyim
Benim hareketli bi oğluşum var fırsat buldukça yazarım sizinle sohbet etmek istedim
Hosgeldin canim. Musait oldugunfa kendini tanitirsin tanisirizGünaydın kızlar bende aramıza katılabilir miyim
Hoşbulduk :)hoşgeldin
Hoşbulduk canımHoşgeldinizzzz
Kızlar ben çok yazamıyorm ankarada oturuyorum 32 yaşındayım bi oğlum var 3 buçuk yasında biyoloğum ama çalışmıyorum 5 senelik evliyimHosgeldin canim. Musait oldugunfa kendini tanitirsin tanisiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?