Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağol tuce. Yumurta rezervini gösteren bir test var ona göre benim sonuç erken menapoz riski grubunda çıktı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum şoklardayım.
Sıkma canını bak bi sürece girdiniz hayırlısı ile sonuçlanacak dualarımız seninle zaten

Gece gece ne diyeceğimi bilemedim film izliyorduk telefonun sesi kısık kalmış . Apartmanda bi komşum var gece 12 de mesaj yazmış Tuğçe uyudun mu diye korktum çünkü hamile eşi nöbetçi olabilir ve kanaması olabilir diye bir kere öyle birşey olmuştu çünkü. Eşimle telaş ettik cidden birşey oldu diye mesaj yazdım iletilmedi eşimde bi ara dedi. Çaldırıp kapattım uyuyormuş oda mesaj yazdı ki evde ekmek kalmamış gece gece açıkmış açlıktan uyuyamamış bana mesaj yazmış soracakmış hey allahım dedim içimden ya ne diyeceğimi bilemiyorum bazen cidden bugün gündüz markette karşılaştık halbuki ya insan fazla ekmek alıp buzlukta saklamaz mı yada bi makarna haşla filan bilmiyorum ya korktuk gece gece kalbim çarptı

Ay kiz senden ozenip film izleyelim dedim benimkine hangi filmi izlesek diye bakarken uykusu geldi adamin
Bende kiyamadim yarin ise gidecek uyuyo su an dizimde
Kendi kendime oturdum o sesi izliyorum
Hahaha ben film izledim benim adam da letgoda gezindi

Sağol tuce. Yumurta rezervini gösteren bir test var ona göre benim sonuç erken menapoz riski grubunda çıktı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum şoklardayım.
gecen gun soylemıstım ya benım degerim de 0.97 ıdı erken menopoz rıskı demıstı bana da dr yasım 29. yasına gore rezervlerin az demıstı
ınsAllah her sey yolunda gıdıcek ıcını ferah tut gerisi Allaha kalmıs

Benim o değer 0,3 çıktı.

Sağolun kızlar biliyorum bu işlerde moral çok önemli ama stres yapmamak elimde değil. Zaten doktorum havuz diye bi şeyden bahsetti olmazsa bir kaç siklıs yumurta toplayacağız içlerinden sağlıklısını seçip öyle transfer edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…