Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mutlu pazarlar
Ben minigimle ugrasiyorum durmuyor huzursuz alerjisi var gazi var
pure hazel esin ne zaman geliyor canim safak kac kayinvaliden gelmis gozun aydin

Sular geldi elektrik geldi kahvaltı yaptık mutfağı toparladım balkon yıkadım . Eşim tugaya gitti yurt dışında görevde olan arkadaşların arabalarının anahtarları bizde lastikleri inmiş hava basıp çalıştıracak. Bende duş alıcam sonra birlikte çarşıya doğru yürüyeceğiz . Yemek listesi yapmadım hemen yapayım ki alışveriş yapalım. Sabah 6 tl harcama yaptık

Ankaradaki kızım hasta akşamdan beri canım sıkılıyor,
Nerdeyse gidecem ankaraya,
Çok zor kızlar uzakta olması evladın ne kadar büyümüş olsa da zor,
Gelmeyi düşündüm annecim sen beni daha çabuk iyilestirirsin ama jüri var haftaya zaman kaybı olur ne yapsam bilmiyorum dedi yaaa
Rabbim herkesi sevdiklerine kavuştursun inş .. pure hazel güle güle giy cicilerini
Eymenimpinar hoşgeldiniz

Kızına geçmiş olsun. Bu kadar büyük çocuğun olduğunu bilmiyordum ne okuyor burda? Juri filan varsa mimarlık filan mı diye düşündüm bir an.

Teşekkür ederim, evet mimarlık canım odtü de
Allah yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alsın. Mimar arkadaşlarımız var onlar da Odtüden. Çok yoğun çalışıyorlar gece gündüz habire çizim yapıyorlar. Gerçekten severek isteyerek okunacak bir bölüm

Evet isteyerek gitti de zor diyor tabi, dönem içi hiç gelmedi mesela ,
Umarım çalışmaya başlayınca maddi manevi karşılığını alır

Hoşbulduk canım kızına geçmiş olsun allah şifa versin

Yaaa çok geçmiş olsun çok zor oluyor . Ben evli barklı kadınım hasta olunca annem bi çorba yapsa diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…