- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.681
Teşekkürler zeynolin inşallahsirkencubin allah kolaylik versin canim insallah sorunsuz hamile kalirsin canim
Süreç güzel ve kolay geçsin inş canımTeşekkürler zeynolin inşallah
Ekonomi topiklerinden tüp topiklerine transfer oldum
Kızına geçmiş olsun. Bu kadar büyük çocuğun olduğunu bilmiyordum ne okuyor burda? Juri filan varsa mimarlık filan mı diye düşündüm bir an.Ankaradaki kızım hasta akşamdan beri canım sıkılıyor,
Nerdeyse gidecem ankaraya,
Çok zor kızlar uzakta olması evladın ne kadar büyümüş olsa da zor,
Gelmeyi düşündüm annecim sen beni daha çabuk iyilestirirsin ama jüri var haftaya zaman kaybı olur ne yapsam bilmiyorum dedi yaaa
Rabbim herkesi sevdiklerine kavuştursun inş ..pure hazel güle güle giy cicilerini
Eymenimpinar hoşgeldiniz
Allah yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alsın. Mimar arkadaşlarımız var onlar da Odtüden. Çok yoğun çalışıyorlar gece gündüz habire çizim yapıyorlar. Gerçekten severek isteyerek okunacak bir bölümTeşekkür ederim, evet mimarlık canım odtü de
Evet isteyerek gitti de zor diyor tabi, dönem içi hiç gelmedi mesela ,Allah yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alsın. Mimar arkadaşlarımız var onlar da Odtüden. Çok yoğun çalışıyorlar gece gündüz habire çizim yapıyorlar. Gerçekten severek isteyerek okunacak bir bölüm
Hoşbulduk canım kızına geçmiş olsun allah şifa versinAnkaradaki kızım hasta akşamdan beri canım sıkılıyor,
Gelmeyi düşündüm annecim sen beni daha çabuk iyilestirirsin ama jüri var haftaya zaman kaybı olur ne yapsam bilmiyorum dedi yaaa
Rabbim herkesi sevdiklerine kavuştursun inş ..pure hazel güle güle giy cicilerini
Eymenimpinar hoşgeldiniz
İyi tatiller çok iyi yapmışssınızKızlar bizde şuan kızılcahamam dayız hamama geldik bi otele gitti 280 lira
Yaaa çok geçmiş olsun çok zor oluyor . Ben evli barklı kadınım hasta olunca annem bi çorba yapsa diyorum içimdenAnkaradaki kızım hasta akşamdan beri canım sıkılıyor,
Eymenimpinar hoşgeldiniz
Bizde de ben hasta olduğumda eşim annemden çorba getirir ya da annemi getirir direk. Yoksa onun interneti açıp çorba videosu izleyip yapması çok yavaş oluyorYaaa çok geçmiş olsun çok zor oluyor . Ben evli barklı kadınım hasta olunca annem bi çorba yapsa diyorum içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?