- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.761
ınsAllah en hayırlı zmaanda olsn canımEşim istemeye başladı ama toplum baskısı ile mi istiyor yoksa kendi isteği mi onu çözmeye çalışıyorum
Dimi ya sen kendini yırt istersen o istediği zaman geliyor ona inancım sonsuz cidden ya . İçime ufak bir istek düştü ama benim o sorumluluğu alabilmem için o isteğin dağ gibi olması şartınsAllah en hayırlı zmaanda olsn canım
siz ıster dusunun ıster dusunmeyın gercekten bebek kaderinde ne zaman varsa ne zaman nasıpse o zaman gelıyor ya suprız yapıyo ya yolunu gozluyosun yada ıster ıstemez oluyo. ama hep ne zman nasıpse o zaman.
ben bıraz gec anladmılk bır yıl aman bi kaza olcak diye ödüp kopuyodu
Bilgiler için çok Teşekkürler :)biz asılama yaptırdık ya o zman fıyat bılgısı almıstım medical parkta yaptırdık(normalde hıc sevmedıgım bi hastane ama doktorum mukemmel biriydi Allah razı olsun)
asılama işlem ucreti 1500 tl idi.
rahim filmini köpükle cektırdım 1000tl
700 tl cıvarı ılaclardı heralde yanlıs hatırlıyo olabılırım
tüp bebek için de 2yumurta dondurma dahil 7000 ilaclar hariç demisti fikir olsun dıye yazmak ıstedm hastaneye gore degısır tabiki
Benim beş senem böyle geçtiınsAllah en hayırlı zmaanda olsn canım
siz ıster dusunun ıster dusunmeyın gercekten bebek kaderinde ne zaman varsa ne zaman nasıpse o zaman gelıyor ya suprız yapıyo ya yolunu gozluyosun yada ıster ıstemez oluyo. ama hep ne zman nasıpse o zaman.
ben bıraz gec anladmılk bır yıl aman bi kaza olcak diye ödüp kopuyodu
aynen tabıkı en azından ılacları karsılarsa ck ıyı olur yani zaten ılac kısmı baya pahalı.Bilgiler için çok Teşekkürler :)
Bizde evlilik süresi olarak tutuyor ama okuduklarıma göre amh düşük olunca diğer kriterlerin sağlanması/sağlanmaması önemli değilmiş. Bana havuz yöntemi yapılırsa yumurta toplama işlemi iki defa yapılabilir onun için ücreti daha farklı olacaktır diye tahmin ediyorum. Hayırlısı ya çok da kafaya takmak istemiyorum zaten şu an maddi anlamda bir sıkıntı Yok şükür ama devletten alabileceğim bir destek varsa ve hakkımsa eğer, neden yararlanmayayım kafasındayım
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin canım sanada inşBenim beş senem böyle geçti
Masallah pure arkadasimin kvsi memleketten ziyaretine geldiginde camlarini bile silmistiYastik carsaf degistirdim. Mutfagi toparladim. Bulasik mak calistirdik. 2 mak. Camasir cikti onlari attim.
Kv de utü yapti. Simdi de yemek yapiyor.
ay sonu 100 liralık gaz aldım yeter heralde ... amann bu Ankara'nın soğuğu da çekilecek çile değil yaaaa..Ankara’da olan arkadaşların dikkatine
ANKARA DONACAK
Ankara'da ise yoğun kar yağışı bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak. Ankara'da da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Özellikle Başkent'te perşembe günü gündüz sıcaklığı -7 dereceye kadar düşecek. Gece sıcaklığı ise -11 derece olacak. Ankara'da hafta boyunca sıcaklıklar eksi değerlerde olacak.
Çarşamba ve perşembe bi şey olmasın lütfen yollar temiz sakin olsun benim en kritik günlerim Çarşamba Perşembe oluyorAnkara’da olan arkadaşların dikkatine
ANKARA DONACAK
Ankara'da ise yoğun kar yağışı bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak. Ankara'da da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Özellikle Başkent'te perşembe günü gündüz sıcaklığı -7 dereceye kadar düşecek. Gece sıcaklığı ise -11 derece olacak. Ankara'da hafta boyunca sıcaklıklar eksi değerlerde olacak.
Teşekkürler, hava raporu içinAnkara’da olan arkadaşların dikkatine
ANKARA DONACAK
Aldim benKızlar 150 tl ye yakın harcadım,
Badem,kahve 60 tl
Markette margarin pudra şekeri vs 24
Eczane 5
Kargo 20 küsür
Fırın 10 küsür
Altın almadım bekliyorum
pure hazel almış miydin sen
Kaan aydos sanırım öok iyi bir hocadır umarım basarı elde ederlerSız hangı sehırdesınız canım , onların hem ıkı kere toplama olacak hemde amelıyat var ondan bıraz da pahalı çıkıyor. Sonrakı gıdısınce sızde sorun bence canım
Allah emeklerınızın karşılığını almayı nasıp etsın ınsallah
sen kac senedır evlısın*? Bızımkıler 13 senedır evlıler. Onların ılk benımde son tedavım bır ay arayla olmuştu . Sperm bulunamadı o donem, kızdada 2 yumurta cıktı ama sperm çıkmayınca kımse kızı uyarmadı. Bılseydı bu kadar sene beklemezlerdı, 2 sene tedavı oldu esı kaan beyde.Benım oğlum 9 yasına gırecek , ınsallah onlarada nasıp eder allah
CAnım rapor işi biraz sıkı 3yıllık evlilik artı aşılama yolları denenmiş olmasıngerekiyor. Bu şartlar saglanırsa 2denemeyi karsılıyor. Ama aşılamanın mumkun olmadıgı hallerde o şart ortadan kalkıyor. İşte azospermi hastalıgı varsa direk tup gecip sgk desteği alabilirsiniz25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?