Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim istemeye başladı ama toplum baskısı ile mi istiyor yoksa kendi isteği mi onu çözmeye çalışıyorum
ınsAllah en hayırlı zmaanda olsn canım
siz ıster dusunun ıster dusunmeyın gercekten bebek kaderinde ne zaman varsa ne zaman nasıpse o zaman gelıyor ya suprız yapıyo ya yolunu gozluyosun yada ıster ıstemez oluyo. ama hep ne zman nasıpse o zaman.
ben bıraz gec anladmılk bır yıl aman bi kaza olcak diye ödüp kopuyodu

Dimi ya sen kendini yırt istersen o istediği zaman geliyor ona inancım sonsuz cidden ya . İçime ufak bir istek düştü ama benim o sorumluluğu alabilmem için o isteğin dağ gibi olması şart

Bilgiler için çok Teşekkürler :)
Bizde evlilik süresi olarak tutuyor ama okuduklarıma göre amh düşük olunca diğer kriterlerin sağlanması/sağlanmaması önemli değilmiş. Bana havuz yöntemi yapılırsa yumurta toplama işlemi iki defa yapılabilir onun için ücreti daha farklı olacaktır diye tahmin ediyorum. Hayırlısı ya çok da kafaya takmak istemiyorum zaten şu an maddi anlamda bir sıkıntı Yok şükür ama devletten alabileceğim bir destek varsa ve hakkımsa eğer, neden yararlanmayayım kafasındayım

Benim beş senem böyle geçti

aynen tabıkı en azından ılacları karsılarsa ck ıyı olur yani zaten ılac kısmı baya pahalı.
amh degeri evet ck onemli ama tedavı asamasında buna takılmayın onemli olan tedavıye yumurtalıkların cevap verıp vermemesi
ben dr a dedım amh dusuk sansım tedavıde daha mı dusuk oluyo dıye onemli olan sayı degıl kalıteli olması demıstı yani 1tanesi bizm isimizi goruyo dedi amh daha ck hem dogal yolla hamıle kalma oranını bide yas ıle orantılı hamıle kalma sansını belirliyo. insAllah hayırlı haberler alıcaz ıcını ferah tut

Yastik carsaf degistirdim. Mutfagi toparladim. Bulasik mak calistirdik. 2 mak. Camasir cikti onlari attim.
Kv de utü yapti. Simdi de yemek yapiyor.

Kızlar bizde geldik eve otel çok güzeldi hiç dönmek istemedim oğlumu uyutuyorum şimdi 2_ makine çamaşır beni bekler.eşim işe gitcek biz Yalnızız oğlumla

Anneannemle konuştum diyor ki kv ile mantı filan yaptınız mı kızım yok anneanne yapmadık diyorum da ne garip ne rahatına düştün kadın . İnsan 2 bezi mantı açar birlikte doldururdunuz dolabına koyardın kimseniz yok orada diyor bende ne yapayım dedim ya oturdu gitti zorla eline oklava veremem ya dedim

Ankara’da olan arkadaşların dikkatine
ANKARA DONACAK

Ankara'da ise yoğun kar yağışı bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak. Ankara'da da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Özellikle Başkent'te perşembe günü gündüz sıcaklığı -7 dereceye kadar düşecek. Gece sıcaklığı ise -11 derece olacak. Ankara'da hafta boyunca sıcaklıklar eksi değerlerde olacak.

Merhaba hanımlar oğlan hasta gibi yine az atesı vardı şurup verıp bıraktım okula bir iyileşmiyoruz.Eşim Ocak’ta iZne gelecek 3ay olacak gorusmeyelı heyecanlıyız oğlanla.Hergun harcamalı geçiyor benım bugün eczane yemek market 100tl KK dan gectım.Haftasıbu eczane market 200gitti.Pentiden iç çamaşırı aldım oğlana 2tane mayo kendıme bıkını takımı 220tl 3taksıt yaptım.Yaza pahalı oluyor sımdıen alayım lazım olacak aranmam sezonu gelınce nasılsa tatıl taksıdı var oda olsun

ay sonu 100 liralık gaz aldım yeter heralde ... amann bu Ankara'nın soğuğu da çekilecek çile değil yaaaa..

Çarşamba ve perşembe bi şey olmasın lütfen yollar temiz sakin olsun benim en kritik günlerim Çarşamba Perşembe oluyor

Teşekkürler, hava raporu için

Kızlar 150 tl ye yakın harcadım,
Badem,kahve 60 tl
Markette margarin pudra şekeri vs 24
Eczane 5
Kargo 20 küsür
Fırın 10 küsür
Altın almadım bekliyorum
pure hazel almış miydin sen

Kızlar 150 tl ye yakın harcadım,
Badem,kahve 60 tl
Markette margarin pudra şekeri vs 24
Eczane 5
Kargo 20 küsür
Fırın 10 küsür
Altın almadım bekliyorum
pure hazel almış miydin sen
Aldim ben p_ritha
Aralik ek dersi efken yatacak bizim.
Ödemelerden sonra belki bir iki gram alabilirim. Aralik toplam birikimimi yazarim cumaya kadar

Kaan aydos sanırım öok iyi bir hocadır umarım basarı elde ederler

25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız
CAnım rapor işi biraz sıkı 3yıllık evlilik artı aşılama yolları denenmiş olmasıngerekiyor. Bu şartlar saglanırsa 2denemeyi karsılıyor. Ama aşılamanın mumkun olmadıgı hallerde o şart ortadan kalkıyor. İşte azospermi hastalıgı varsa direk tup gecip sgk desteği alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…