Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben haftaya pazartesi günü altın alacağım ayrıca da maaş farkı yatacak onu da yine altın ile değerlendireceğim

Benim amh değerim 0,3 çıktı acaba sadece o da tek başına rapor sebebi mi? İnternette okuduğuma göre düşük amh rapor için yeterli oluyormuş. zaten gittiğimiz yerde SGK anlaşması yokmuş ama en azından ilaçları karşılama olasılığı varsa yasal bir hakkım varsa yararlanmak isterim

Kizlar 3 yillik bir macera bu aksam sona erdi. Esimle yeni gorusuyorduk gelecek diye cektirmedim 3 yildir agriyan disle geziyordum discim cok iyi hic anlamadim apse yok dis eti zorlandigi icin agriyormus
5 dk da is bitti
1 saat bekleyip bsyler yiyecegim

100 lira odedim simdi 1 cekim ve 1 implant var

Ohhh hadi geçmiş olsun şekerim

Bende de gömülü 20lik var . Ara ara agri yapiyor. Ihmal ediyorum erteliyorum sürekli

Doktor tecrubesi cok onemli ben bugun nolur dikis atma diye yalvara yalvara oturdum o tercih meselesi en son is ben cok nadir atarim dedi inan hic anlamadim nasil yani dedim elinde dis bana bakiyor bosa beklemisim simdi temiz bakip mikrop kaptirmazsam bitti gitti bu dr tanidigimiz her turlu nazimizi cekiyor simdi git agri kesici yaptir desen yaptiramam ama tek basima 20 lik dis cektirip geldim bak

Şayet düşük amg hali otomatik okarak tup bebeği zorunlu kılıyorsa(yani baska sekillerde bebek sahibi olmak mumkun olmuyorsa) o halde rapor cıkar diye tahmin ediyorum. Ankaradaydın dimi sana merkez tavsiyesi de yazıyorum ozelden

Geçmiş olsun diş çok onemli hele 20lik. Tamam bu kez gecti agrımıyor artık dersin yenidem baslar. İhmale hiç gelmiyor erteledikçe ameliyata kadar gidiyor

E Esila09 bugün senin poşeti çok beğendim ya benimki hala kargoda . Az önce eşime gösteriyorum bak esilanın ki gelmiş bizimki de kargoda ama sana kötü bir haberim var diyorum. Bu çantaları kullanmak için sürekli alışverişe gitmek isteyeceğim ne yazıkki maddi anlamda büyük vurgun olacak diyorum ya of

Ben ztn gidiyorum artik alan degistirdim isi ve yalitim isine sardim
Insallah digerleri de gelir

Geçmiş olsun diş çok onemli hele 20lik. Tamam bu kez gecti agrımıyor artık dersin yenidem baslar. İhmale hiç gelmiyor erteledikçe ameliyata kadar gidiyor

Bende son 1 tane kaldi ama iyi durumda
Cok sukur kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…