- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.781
Çok merak ediyorum yeni maaşlarimiziBen haftaya pazartesi günü altın alacağım ayrıca da maaş farkı yatacak onu da yine altın ile değerlendireceğim
Bende desem maliye astsubayı var eşimle birlikte çalışan geçen onlara gittik . Orada 500 tl filan farklı yatar diye konuştular ama bakalım ne zaman belli olacaktıÇok merak ediyorum yeni maaşlarimizi
Benim amh değerim 0,3 çıktı acaba sadece o da tek başına rapor sebebi mi? İnternette okuduğuma göre düşük amh rapor için yeterli oluyormuş. zaten gittiğimiz yerde SGK anlaşması yokmuş ama en azından ilaçları karşılama olasılığı varsa yasal bir hakkım varsa yararlanmak isterimCAnım rapor işi biraz sıkı 3yıllık evlilik artı aşılama yolları denenmiş olmasıngerekiyor. Bu şartlar saglanırsa 2denemeyi karsılıyor. Ama aşılamanın mumkun olmadıgı hallerde o şart ortadan kalkıyor. İşte azospermi hastalıgı varsa direk tup gecip sgk desteği alabilirsiniz
Ohhh hadi geçmiş olsun şekerimKizlar 3 yillik bir macera bu aksam sona erdi. Esimle yeni gorusuyorduk gelecek diye cektirmedim 3 yildir agriyan disle geziyordum discim cok iyi hic anlamadim apse yok dis eti zorlandigi icin agriyormus
5 dk da is bitti
1 saat bekleyip bsyler yiyecegim
Bende de gömülü 20lik var . Ara ara agri yapiyor. Ihmal ediyorum erteliyorum sürekli
Ohhh hadi geçmiş olsun şekerim
Hangi ilde canım doktorunSaol sekerim
Su hayatta guvendigim nadir insanlardan
Dikis atmaz dedim atmadi
Hangi ilde canım doktorun
Şayet düşük amg hali otomatik okarak tup bebeği zorunlu kılıyorsa(yani baska sekillerde bebek sahibi olmak mumkun olmuyorsa) o halde rapor cıkar diye tahmin ediyorum. Ankaradaydın dimi sana merkez tavsiyesi de yazıyorum ozeldenBenim amh değerim 0,3 çıktı acaba sadece o da tek başına rapor sebebi mi? İnternette okuduğuma göre düşük amh rapor için yeterli oluyormuş. zaten gittiğimiz yerde SGK anlaşması yokmuş ama en azından ilaçları karşılama olasılığı varsa yasal bir hakkım varsa yararlanmak isterim
Geçmiş olsun diş çok onemli hele 20lik. Tamam bu kez gecti agrımıyor artık dersin yenidem baslar. İhmale hiç gelmiyor erteledikçe ameliyata kadar gidiyorKizlar 3 yillik bir macera bu aksam sona erdi. Esimle yeni gorusuyorduk gelecek diye cektirmedim 3 yildir agriyan disle geziyordum discim cok iyi hic anlamadim apse yok dis eti zorlandigi icin agriyormus
5 dk da is bitti
1 saat bekleyip bsyler yiyecegim
E Esila09 bugün senin poşeti çok beğendim ya benimki hala kargoda . Az önce eşime gösteriyorum bak esilanın ki gelmiş bizimki de kargoda ama sana kötü bir haberim var diyorum. Bu çantaları kullanmak için sürekli alışverişe gitmek isteyeceğim ne yazıkki maddi anlamda büyük vurgun olacak diyorum ya of
Geçmiş olsun diş çok onemli hele 20lik. Tamam bu kez gecti agrımıyor artık dersin yenidem baslar. İhmale hiç gelmiyor erteledikçe ameliyata kadar gidiyor
Hahaha yalıtım için bizim eve kaç tl ye gelirsinBen ztn gidiyorum artik alan degistirdim isi ve yalitim isine sardim
Insallah digerleri de gelir
Hahaha yalıtım için bizim eve kaç tl ye gelirsin
Ucuz oldu bu bak iyi düşünHimm
2 cesit tatli
2 cesit tuzlu
Kuru dolma
Birdeee ezme tursuya anlasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?