- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.741
Teşekkürler cute. Demek kuzeninle durumumuz paralel gidecek gibi. Doktor illa havuz demedi, hatta aşılama da olabilir dedi ama ben amh ı böyle düşük görünce Yok diye müdahele ettim. Peki onlar rapor çıkarttırdılar mı? Bizim gittiğimiz merkezin SGK ile anlaşması yokmuş. Ne cahilim onu bile az önce öğrendim:) kontrolümde ilaçlar için olsun rapor çıkartılabiliyor mu öğreneceğim Eger oluyorsa rapor çıkarttırıp ilaç masraflarımı düşse bile bir artı.sirkencubin canım tedavın hayırlı olsun ,kuzenimde amh degerınden oturu havuz sıstemlı tedavıye başladı 2 kere yumurtalar bırıktılecek, cok yakın zamanlarınız ustelık o suanda doğum kontrol hapı kullanıyor , dıger ılaclarına henüz baslamadı
Bızımkılere rapor çıkmıyor canım , kuzenım dedıgım kuzenımın esı turk vatandaşı degıl kuzenım , bırde erkek sorunuda var onlarda spermde mıkrotese ıle alınacak muhtemelen . Istanbulda yasıyorlar ankarada tedavı goruyorlar bıldıgım kadarıyla onlarda da sgk anlaşması yok .25 mılyara çıkar demısler onlara tedavıTeşekkürler cute. Demek kuzeninle durumumuz paralel gidecek gibi. Doktor illa havuz demedi, hatta aşılama da olabilir dedi ama ben amh ı böyle düşük görünce Yok diye müdahele ettim. Peki onlar rapor çıkarttırdılar mı? Bizim gittiğimiz merkezin SGK ile anlaşması yokmuş. Ne cahilim onu bile az önce öğrendim:) kontrolümde ilaçlar için olsun rapor çıkartılabiliyor mu öğreneceğim Eger oluyorsa rapor çıkarttırıp ilaç masraflarımı düşse bile bir artı.
Çok sevındım canım , ıkılı sonucun ne zaman gelecek? Dusuk tehdıtın bıtınce ısıne gerı donersın bu arada bıraz daha rahatlarsın kafa olarakgunaydın kızlar yavru kuşumu gördük sabah çok sukur ıyıymıs gecen hafta 15gun rapor verıcektı dr ızınlıyım zaten haftaya gelim o zman verırsnız dedım. bi hafta verır sanıyodum ama kasıklarımda sızı devam edıyo 15gun verdi
31aralıkta santıyeye gıdıp bazı evraklar var onları ayarlayıp gelırım eve artk
ıkılı testte yaptı ultrasonda normal cıktı kan testı de ıyı ckar ınsAllah
25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayızBızımkılere rapor çıkmıyor canım , kuzenım dedıgım kuzenımın esı turk vatandaşı degıl kuzenım , bırde erkek sorunuda var onlarda spermde mıkrotese ıle alınacak muhtemelen . Istanbulda yasıyorlar ankarada tedavı goruyorlar bıldıgım kadarıyla onlarda da sgk anlaşması yok .25 mılyara çıkar demısler onlara tedavı
Sız hangı sehırdesınız canım , onların hem ıkı kere toplama olacak hemde amelıyat var ondan bıraz da pahalı çıkıyor. Sonrakı gıdısınce sızde sorun bence canım25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız
Biz de Ankara dayız. Evet evet kontrole gidince soracağım bize ortalama bir değer söylesinler de bilelim önümüzü görelim. Biz dokuzuncu yılımızdayız. Ben gebe kalabiliyorum aslında ama hep bir sorun oldu yok kimyasal Yok embriyoda genetik anomali vs. Bizim tüp bebek maceramız biraz da benim doktoruma baskımla başlamıştı. Tüp olsun pgd de olsun uğraşıp durmayayım ovülasyon ne zamandı Yok yumurta çatladı mı diye. Tabi amh dan hiç haberimiz bile yoktu.Sız hangı sehırdesınız canım , onların hem ıkı kere toplama olacak hemde amelıyat var ondan bıraz da pahalı çıkıyor. Sonrakı gıdısınce sızde sorun bence canım
Allah emeklerınızın karşılığını almayı nasıp etsın ınsallah
sen kac senedır evlısın*? Bızımkıler 13 senedır evlıler. Onların ılk benımde son tedavım bır ay arayla olmuştu . Sperm bulunamadı o donem, kızdada 2 yumurta cıktı ama sperm çıkmayınca kımse kızı uyarmadı. Bılseydı bu kadar sene beklemezlerdı, 2 sene tedavı oldu esı kaan beyde.Benım oğlum 9 yasına gırecek , ınsallah onlarada nasıp eder allah
Oyle mı canım , o zaman sabırda bıraz zorluyor en ıyısı bencede tup bebeğe gecmenız canım. Ne kadar surecekmıs tedavının surecı bılgı verdıler mı acaba?Biz de Ankara dayız. Evet evet kontrole gidince soracağım bize ortalama bir değer söylesinler de bilelim önümüzü görelim. Biz dokuzuncu yılımızdayız. Ben gebe kalabiliyorum aslında ama hep bir sorun oldu yok kimyasal Yok embriyoda genetik anomali vs. Bizim tüp bebek maceramız biraz da benim doktoruma baskımla başlamıştı. Tüp olsun pgd de olsun uğraşıp durmayayım ovülasyon ne zamandı Yok yumurta çatladı mı diye. Tabi amh dan hiç haberimiz bile yoktu.
Hayır her şey biraz da bu kontrolde ne kadar yumurta oldu durumları nedir ona bağlı olarak gelişecek. Doktoruma göre stres olmam gereken bir durum yokmuş rahat olmalıymışım. Tonla işim var hazırlamam gereken sunumlar ve raporlar ama ben napıyorum? onları halledeceğime internetten yayın tarıyorum :))Oyle mı canım , o zaman sabırda bıraz zorluyor en ıyısı bencede tup bebeğe gecmenız canım. Ne kadar surecekmıs tedavının surecı bılgı verdıler mı acaba?
canım gunaydın raporu yazınca yazim dedımTeşekkürler cute. Demek kuzeninle durumumuz paralel gidecek gibi. Doktor illa havuz demedi, hatta aşılama da olabilir dedi ama ben amh ı böyle düşük görünce Yok diye müdahele ettim. Peki onlar rapor çıkarttırdılar mı? Bizim gittiğimiz merkezin SGK ile anlaşması yokmuş. Ne cahilim onu bile az önce öğrendim:) kontrolümde ilaçlar için olsun rapor çıkartılabiliyor mu öğreneceğim Eger oluyorsa rapor çıkarttırıp ilaç masraflarımı düşse bile bir artı.
tesekkur ederım arkadasım haftaya cıkacakmıs sonucu dr ense olcusunun normal oldugunun burun kemıgının de var oldugunu soyledi ck sukur eger ölçüler kan testıyle de uyumlu olursa Allahın ıznıyle sorun yk demektirÇok sevındım canım , ıkılı sonucun ne zaman gelecek? Dusuk tehdıtın bıtınce ısıne gerı donersın bu arada bıraz daha rahatlarsın kafa olarak
tesekkur ederım tatlım hadı ınsAllah darısı basınıza ama en ıstedıgınız en hayırlı zamanda ınsAllahh
Eşim istemeye başladı ama toplum baskısı ile mi istiyor yoksa kendi isteği mi onu çözmeye çalışıyorumtesekkur ederım tatlım hadı ınsAllah darısı basınıza ama en ıstedıgınız en hayırlı zamanda ınsAllahh
biz asılama yaptırdık ya o zman fıyat bılgısı almıstım medical parkta yaptırdık(normalde hıc sevmedıgım bi hastane ama doktorum mukemmel biriydi Allah razı olsun)25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?