Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sirkencubin canım tedavın hayırlı olsun ,kuzenimde amh degerınden oturu havuz sıstemlı tedavıye başladı 2 kere yumurtalar bırıktılecek, cok yakın zamanlarınız ustelık o suanda doğum kontrol hapı kullanıyor , dıger ılaclarına henüz baslamadı

Teşekkürler cute. Demek kuzeninle durumumuz paralel gidecek gibi. Doktor illa havuz demedi, hatta aşılama da olabilir dedi ama ben amh ı böyle düşük görünce Yok diye müdahele ettim. Peki onlar rapor çıkarttırdılar mı? Bizim gittiğimiz merkezin SGK ile anlaşması yokmuş. Ne cahilim onu bile az önce öğrendim:) kontrolümde ilaçlar için olsun rapor çıkartılabiliyor mu öğreneceğim Eger oluyorsa rapor çıkarttırıp ilaç masraflarımı düşse bile bir artı.

gunaydın kızlar yavru kuşumu gördük sabah çok sukur ıyıymıs gecen hafta 15gun rapor verıcektı dr ızınlıyım zaten haftaya gelim o zman verırsnız dedım. bi hafta verır sanıyodum ama kasıklarımda sızı devam edıyo 15gun verdi
31aralıkta santıyeye gıdıp bazı evraklar var onları ayarlayıp gelırım eve artk
ıkılı testte yaptı ultrasonda normal cıktı kan testı de ıyı ckar ınsAllah

Bızımkılere rapor çıkmıyor canım , kuzenım dedıgım kuzenımın esı turk vatandaşı degıl kuzenım , bırde erkek sorunuda var onlarda spermde mıkrotese ıle alınacak muhtemelen . Istanbulda yasıyorlar ankarada tedavı goruyorlar bıldıgım kadarıyla onlarda da sgk anlaşması yok .25 mılyara çıkar demısler onlara tedavı

Çok sevındım canım , ıkılı sonucun ne zaman gelecek? Dusuk tehdıtın bıtınce ısıne gerı donersın bu arada bıraz daha rahatlarsın kafa olarak

25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız

25 bin çökmüş. İnşallah emekleri boşa gitmez. Biz hiç toplamda ne kadara mal olacak onu bile sormadık. Allahım ne leylayız
Sız hangı sehırdesınız canım , onların hem ıkı kere toplama olacak hemde amelıyat var ondan bıraz da pahalı çıkıyor. Sonrakı gıdısınce sızde sorun bence canım
Allah emeklerınızın karşılığını almayı nasıp etsın ınsallah
sen kac senedır evlısın*? Bızımkıler 13 senedır evlıler. Onların ılk benımde son tedavım bır ay arayla olmuştu . Sperm bulunamadı o donem, kızdada 2 yumurta cıktı ama sperm çıkmayınca kımse kızı uyarmadı. Bılseydı bu kadar sene beklemezlerdı, 2 sene tedavı oldu esı kaan beyde.Benım oğlum 9 yasına gırecek , ınsallah onlarada nasıp eder allah

Biz de Ankara dayız. Evet evet kontrole gidince soracağım bize ortalama bir değer söylesinler de bilelim önümüzü görelim. Biz dokuzuncu yılımızdayız. Ben gebe kalabiliyorum aslında ama hep bir sorun oldu yok kimyasal Yok embriyoda genetik anomali vs. Bizim tüp bebek maceramız biraz da benim doktoruma baskımla başlamıştı. Tüp olsun pgd de olsun uğraşıp durmayayım ovülasyon ne zamandı Yok yumurta çatladı mı diye. Tabi amh dan hiç haberimiz bile yoktu.

Oyle mı canım , o zaman sabırda bıraz zorluyor en ıyısı bencede tup bebeğe gecmenız canım. Ne kadar surecekmıs tedavının surecı bılgı verdıler mı acaba?

Oyle mı canım , o zaman sabırda bıraz zorluyor en ıyısı bencede tup bebeğe gecmenız canım. Ne kadar surecekmıs tedavının surecı bılgı verdıler mı acaba?
Hayır her şey biraz da bu kontrolde ne kadar yumurta oldu durumları nedir ona bağlı olarak gelişecek. Doktoruma göre stres olmam gereken bir durum yokmuş rahat olmalıymışım. Tonla işim var hazırlamam gereken sunumlar ve raporlar ama ben napıyorum? onları halledeceğime internetten yayın tarıyorum :))
Ben kendimi gerçekten çok sabırlı biri olarak bilirdim çevre de der zaten ne sabırlısın diye ama bu bebek bana sabretmenin ne olduğunu öğretiyor

canım gunaydın raporu yazınca yazim dedım
ben ılaclar için raporu arastırmıstm nası alınıyo dıye en az 3yıllık evli olmak ilk sartmıs bizm o yuzden rapor durumumuz olmamıstı 3yıllık evlıysen fakulte yada arastırma hastanesınde muayenelerini olup raporu oyle cıkartıyosun dıye bılıyorum. bizim yıl sartı uymayınca gerisini arastırmamıstm

Çok sevındım canım , ıkılı sonucun ne zaman gelecek? Dusuk tehdıtın bıtınce ısıne gerı donersın bu arada bıraz daha rahatlarsın kafa olarak
tesekkur ederım arkadasım haftaya cıkacakmıs sonucu dr ense olcusunun normal oldugunun burun kemıgının de var oldugunu soyledi ck sukur eger ölçüler kan testıyle de uyumlu olursa Allahın ıznıyle sorun yk demektir
izin alınca hep tatılde yada kosturmada oluyoduk ilk defa evımde bu kadar oturmus olcam

biz asılama yaptırdık ya o zman fıyat bılgısı almıstım medical parkta yaptırdık(normalde hıc sevmedıgım bi hastane ama doktorum mukemmel biriydi Allah razı olsun)
asılama işlem ucreti 1500 tl idi.
rahim filmini köpükle cektırdım 1000tl
700 tl cıvarı ılaclardı heralde yanlıs hatırlıyo olabılırım
tüp bebek için de 2yumurta dondurma dahil 7000 ilaclar hariç demisti fikir olsun dıye yazmak ıstedm hastaneye gore degısır tabiki

Kızlar birşeyler atıştıracağım program yaptım bugün için . Yakın zamanda annemler gelecek inş o yüzden evde aklıma takılan herşeyi hemen çözme peşindeyim. Sadece salonun perdesi kaldı hemen makinaya atacağım biraz çay içip hafta sonu hiç birşey yapmadığım için süpürüp sileceğim. Sonra birkaç parça ütü var önce perdeleri ardına diğer ütülerimi ortadan kaldırmam şart . Akşam için yoğurt çorbası , makarna , tavuk fajita, muzlu bisküvili tavuk gögsü tatlısı yapacağım. Sonra zaten kendime bakım yaparım birazcık geceleri kitap okuyorum. İş başı yapsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…