Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Esim ipad tablet aldi 2100 tl ye bu ay 0 birikim cok karsi ciktim ama istedigi zaman mutlaka aliyor daha dun ihtiyaci olmadigi halde sirf indirime girdi diye kk ile 183 tl ye ayakkabi aldi
Bir keresinde saka yollu yemeyenin parasini yerler demisti gercektende oyle
Ortak hedefimiz yok onun zaten para biriktirme gibi bir gayesi yok ev alamayiz onu alamayiz bunu alamayiz diyor ama ben para biriktirebilirsem arabanin modelini yukseltmek istiyor

Yemeyenin parasını yerler derken ? Tövbe yarabbim eve giren para ortak sanki benim paramı yiyor gelmişte çok sinir bozucu bir durum . Ne zaman ev alacakmışsınız acaba hiç almayıp 60 yaşına gelince hala milletin evinde kirada oturup kuş kadar emekli maaşı ile elini ovuştura ovuştura kira ödemek istiyor herhalde

Babasi emekli olduktan sonra ev yaptirmis hep kirada oturmuslar oda onun gibi olmayi dusunuyor galiba
annemgil ev verecekler ama miras olarak yani simdi bana faydasi yok ev alalim diyince babangil verecek diyor
moralim cok bozuk ben sanirim ugrastigimla kalicam

Demirin geçen sene ile bu seneki fiyat farkında bi baksın da sonra ev yaptırmayı düşünsün arsa neredeymiş te ev yaptırıyormuş hayal dünyası herhalde hep. Bu mirası da daha ailesi ölmeden hesaplanlara bi sinir oluyorum anlatamam . Eğer öyle hesaplasak benim burada asla işim olmaz . Ailemin durumu çok iyi ve ben daha 20-30 hesap peşinde olmuş oluyorum bu durumda . Hayattta hiç birşeyin garantisi yok ya. Sizin evdeki ödeme para harcama dağılımı nasıl

Işte babasi gibi emekli olunca yaptiramicak ev filan. Şu özellikle son 2 senedir yaşanan ekonomik durumlar normal mi.
Ben düsünuyorum bazen. Şuan ne ev ne arsa alabilirdik. Onceden iyiki almisisz

Işte babasi gibi emekli olunca yaptiramicak ev filan. Şu özellikle son 2 senedir yaşanan ekonomik durumlar normal mi.
Ben düsünuyorum bazen. Şuan ne ev ne arsa alabilirdik. Onceden iyiki almisisz
Aynı şeyi bende düşünüyorum . Evi almasak şimdi hayatta alamazdım diyorum kendi kendime ki kredimize 12 ay kaldı bitiyor

Hic miras hesabi yapmadik canim annem babam esim varken bu ev sizin dediler ama biz kirasini alicaz dediler ondan oyle soyleyebiliyor.kk esim veriyor zaten onun maasinin cogu ona gidiyor ben faturalari bakici parasini oduyorum kalani harclik ve birikime ayiriyorum

Bir evde iki kişi birikim yapmak isteyecek ki kolay olsun. Ama sizde eşin istemediği için işin zor allah yardımcın olsun

kronikuykucu senin yüzünden kaneviçe işleme isteğim geldi yaaa puzzle dan sıkılınca mutfak masama runner yapmaya karar verdim
ayy canım ck sevındm yap valla ben bayılırım yıllardır yapıyorum ck guzel modern desenler var sifonyerin bi gozunu hobı cekmecesi yaptım ıplerim kasnaklar kumaslar var esım bi servet yatıyo orda dıyo

ayy canım ck sevındm yap valla ben bayılırım yıllardır yapıyorum ck guzel modern desenler var sifonyerin bi gozunu hobı cekmecesi yaptım ıplerim kasnaklar kumaslar var esım bi servet yatıyo orda dıyo
Yaaa tamam senden yardım rica edeceğim o zaman olur mu

Günaydın herkese
Hafta sonu baya masraflı gectı valla
Ben kısısel olarak kapatıcı aldım hazır ındırım varken 32 lıra , onun dışında çocuklara oyun hamuru , ağacımız ıcın ışık , bır kac tane sus , buyuk oğlana sapka boyunluk, ufak bır market alısverısı , benden hastalık çocuklara gectı doktora gıttık ama oraya para odemedık daha kontrol surelerı ıdı , ben harıc hepsı ılaca başladı yenıden umarım yenıden bronsıte doğru gıtmez bu ıs , ben emzırdıgım ıcın bana ılac vermıyorlar
Cuma gunu maas alacağız muhtemelen , 100 lıramla bekliyorum kapatıcıyı esıme kakaladım

A a kızlar bende yapıyorum ve cok sevıyorum 1 senedır fılan elıme alamıyorum , en son bır doğum panosu başlamıştım oylece kaldı elımde vakıt yok

İlaç almadan süreci nasıl atlatıyorsunuz şuan öksürüyorum ve burnum akıyor doktora da gitmek istemiyorum karabiberli pekmez aldım ağzıma ama nasıl geçer ki . Çok geçmiş olsun

İlaç almadan süreci nasıl atlatıyorsunuz şuan öksürüyorum ve burnum akıyor doktora da gitmek istemiyorum karabiberli pekmez aldım ağzıma ama nasıl geçer ki . Çok geçmiş olsun
Sanada gecmıs olsun canım , gecmıyor ıste vücut halsızlıgım fılan bıttı , burnum akıyor bırde arada oksuruyorum . Doktor antı fılan vermıyor verse dırek kendıme gelıcem bende bugun bır kac kere nurofen ıcmeyı düşünüyorum valla 4 gun mu oldu ne oldu devam edıyor hala.

Buarada temızlık ısını soranlar olmuş , bıze her hafta kadın geliyor kızlar. Ben hafta sonu sadece camasır katlıyorum , yerlestırıyorum o kadar. Hafta ıcınden yıkamaya başlıyorum camasırları ancak.

Cuma aksamı esım gec gelecektı, gözleme yaparız dedım pazarlık yapıp eve gıttım . Peynır yokmuş meğerse, esım gelirken kahvaltılık alısverısı yapıyor sarkuterıden. Hemen mantı yaptım varmış Allahtan .

Cumartesı ayran çorbası ve tavuklu pılav yaptım .

Pazar gunu oglende bunu yedık , aksam ıcın hazır ekmek hamurundan pızza yaptım enfes oldu harıkaydı. Aksam kıymalı bezelye yemegı yaptım , buzluktakı son bezelye ve resmen 2 avuçtu . Kıyma, patates ve havuçla cogalttım yemegı, bu yemek yarın ıcın hazır olsun dedım

Bugun esım ızın lı noel ıznıne çıktılar , bugun buyugu okula bırakıp kucugu annesine götürecek kı goturdu bıle . Oglan okuldan çıkınca ust bas degısıp gezmeye gıdecekler , kıtabevine vs gıtmek ıstıyordu kesın soyacak adamı bılıyorum.
Bende ıs cıkısı oraya gıdecegım yemegımızı oraa yıyıp herhalde 7 gıbı eve donmus oluruz .

Bu hafta oğlanın sınavları başlıyor can09e dın ogretmenı sınavda Kuran açtırıp soru soracakmış. Nasıl olacak bılmıyorum .Dın ders kıtabını yanıma getırdım soru cevap çıkarıyorum çocuğa , gecen sefer ınt sınav odaklı calıstık 70 aldı, bu sefer kıtap odaklı çalışacağız

A a kızlar bende yapıyorum ve cok sevıyorum 1 senedır fılan elıme alamıyorum , en son bır doğum panosu başlamıştım oylece kaldı elımde vakıt yok
ellerine saglık benim de bi kotu huyum var hep elimde yarım ısler bise goruyorum heves edıyorum ona baslıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum ozleyınce de gunduz aksam olsada eve gıdıp yapsam dıyorum

ellerine saglık benim de bi kotu huyum var hep elimde yarım ısler bise goruyorum heves edıyorum ona baslıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum ozleyınce de gunduz aksam olsada eve gıdıp yapsam dıyorum
Aynen bende oyleyım canım . Ama epey bısı yaptım hatta bır ara ıg sayfası açtım bır heves kendıme resım fılan yaprdım 1 tane bısı ekleyip bıraktım saka gıbı

başladı valla sınavlar bugün fen var .. Allah zihin açıklığı versin hepsine canım.. kitaptan iyi olur belki bir de böyle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…