Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sen anlasması yok dıyınce aklıma geldı canım biz medıcalde yaptırdık ya asılamayı normalde muayenelerde hızmetlerde kurum anlasmamız var yuzde 15. ben de hatırlattım boyle boyle dıye.
hastanelerin tüp bebek merkezi bagımsız oluyo bizim sgk anlasmamızda yk kurum indirimi de dedıler

Cidden nasıl oldığunu anlamadım. Ben kamuda çalışıyorum. Bir dönem Özel sağlık sigortalarını araştırırken sormuştum hiç birisi yardımcı üreme teknikleri ile olan işlemleri kapsamıyordu.

E Esila09 geçmiş olsun. 20 yaş dişi zaten fonksiyonu pek olmayan hatta evrimsel olarak da körelmiş, ömrü çok kısa olan anca dişlerin ortodontik dizilimini bozan başa bela bir diş diye biliyorum. 20 yaş dişi olup da sıkıntı yaşayan arkadaşlar lütfen ertelemeyin

Geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim

aynen ck sacma yani resmen para tuzagı olarak yapılmıs bıse yazık gunah ck sukur gıdebılıyoruz da bu durum için özel hastaneye gtmek isteyen birine sıgortasının hıc bı faydası yok

aynen ck sacma yani resmen para tuzagı olarak yapılmıs bıse yazık gunah ck sukur gıdebılıyoruz da bu durum için özel hastaneye gtmek isteyen birine sıgortasının hıc bı faydası yok
Ben normal gebelik takibi özel klinik muayenesi ve özel hastane Doğum ücreti olarak sigortaları araştırdığımda her sigorta benim Doğum için planladığım hastaneleri kapsamıyordu kapsayanlar için de kaba bir hesap yaptığımda aynı fiyata geliyordu. Ben de parayı Birden sigorta şirketine bağlamaktansa yatırım yaparak değerlendiririm diye düşünmüştüm :)
Ama çocuk Doğunca ona özel sağlık sigortası mutlaka yaptıracağım

bi arkadasımda gebelik için boyle sıgorta yaptırmak ıstedi bılmem ama oncesınde yapılması gerekıyomus bide sigortanın oldugu yıl ıcerısınde hamıle kalman gerekıyo dogal olarak ya kalamazsam falan dedi yaptırmadı
zaten bu sıgortanın ck sacma yanları var ya benim mesela sol yumurtalık dısında kistm var hamılelik oncesi gıdıyodm hep nasılsa dıye sıgorta sorim dedım sıgorta oncesi hastalık oldugu için kapsama gırmıyomus ne sacma ne ısıme yaradı o zman. tabiki kalp hastası kalp dr una gtcek yksa sıgortayı napsın

Gebe kalmadan en az bir sene öncesinde yaptırmak gerekiyor bir de önceki hastalıkları kapsamıyor. septum deviasyonu gibi toplumda çok yaygın görülen hastalıkların ameliyatı da dahil değil. Ben sadece gebelik odaklı baktım. Yoksa Allah korusun kanser vs olduğunda insanlar çok ciddi bir şekilde desteğini görüyorlarmış.

Günaydın bugün daha iyiyim işe geldim çok zorlanacağımı düşünmüyorum, msj atan herkese çok teşekkür ederim

Günaydın bugün daha iyiyim işe geldim çok zorlanacağımı düşünmüyorum, msj atan herkese çok teşekkür ederim
geçmiş olsun canım bende 1er arayla dördünden de kurtulmuştum 26 27 yaşlarımdayken.. aldırdık rahatladım ama bu defada diğerleri kaydı araları açıldı o da arayüz çürüğü yaptı.. diş sıkıntı gerçekten..
doktorunun iyi olması güvenmen de bir artı olmuş..:)

Ilk uc ay degilmiydi folik.
Decaviti bende kullanmistim
Aslında folik asit embriyonal gelişimde çok çok daha erken safhalarda görevlidir. Kadınlar önceden almıyorlarsa gebeliklerini öğrenip folik asit almaya başladıklarında zaten folik asidin rolü bitmiş oluyor. O yüzden gebelik öncesi alınmaya başlanmalı denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…