- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.841
biz dün 12.haftaya gırdık 3aylık oldu dıye vitamin verdi canım sanırımIlk uc ay degilmiydi folik.
Decaviti bende kullanmistim
ben aylarca kullandm snra baktım bebek falan yk valla ne yalan söylim bıraktım yani tekrar hamıle kaldgımda basladmAslında folik asit embriyonal gelişimde çok çok daha erken safhalarda görevlidir. Kadınlar önceden almıyorlarsa gebeliklerini öğrenip folik asit almaya başladıklarında zaten folik asidin rolü bitmiş oluyor. O yüzden gebelik öncesi alınmaya başlanmalı denir
ay ck sevındım ya kuzenim yeni işe basladı asgariden onun adına ck sevındm bakalm bize nası yansıcakAsgari ücret net 2020 lira olarak açıklandı. Geçen seneye göre % 26 artmış.
Tahmini %18 civarı gelir sanki.ay ck sevındım ya kuzenim yeni işe basladı asgariden onun adına ck sevındm bakalm bize nası yansıcakpure hazel
ben hıc tahmın etmıyorum oyle olacagını yaTahmini %18 civarı gelir sanki.
Afiyet olsun canım allah kavuştursun eşine çok heyecanlısındır şuan dimi :)Tava boregi yaptik yedik. Aksama da kaldi hamur.
Umarim cuma gunu yatar ek dersler. 700 lira kadar yatacakmis baktim. 600 lirasini birikime atacagim.
Son 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?