Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vakifbanktan mesaj geliyor. 297tl taksitli 2.25 faiz orani ile 3000 tl nakit avans cekin 12 ayda odeyin diyor. 560 küsür de faizi var pehh
ah ah bana kac kere faizsiz 3bin 6taksit kampanyası gelmıstı vakıftan kabul etmedıydım zamanında krızden sonra daha yapmadılar

Arkadaşıma yenı yıl hedıyesı almam lazım kotonda gömlek begenmıstı 100tl idi şimdi 89 tl ye düşmüş kendımede pantolon alayım internetten 150tl ye 30tl 200tl ye 50tl indirim var sitesinde.

Pasta falan mı yapacaksın? Bu mevsimde çilek alınır mı

Arkadaşıma yenı yıl hedıyesı almam lazım kotonda gömlek begenmıstı 100tl idi şimdi 89 tl ye düşmüş kendımede pantolon alayım internetten 150tl ye 30tl 200tl ye 50tl indirim var sitesinde.
Ben artık kotondan 100dolayında bişey almıyorum ya, yani tek ürüne okadar vermiyorum, internet sitesindede trendyoldada sık sık indirim oluyor, fiyatlar çok düşüyor

kızlar memur olanlar yada bılgısı olanlar bıse sormak ıstıyorum benim raporum 7ocakta bıtıyo yani 8 ocakta işe gtmem gerekıyor. ben ama 7sinde goreve baslıcam Allah ızın verırse bu durumda yani 5inde calısıyor olarak kurumuma bıldırmem lazım. nası oluyo bu durum yıllık rapor hakkıma eklenırmı 3gün?

Rapor kaç günlük...doğum raporuna çıkan ama 3 ay olmadan dönen arkadaşım tel bildirim yapmıştı.. 1 gün öncesinden dilekçe vermişti..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar sabah kahvaltı ettim ütü yaptım . Sonra mercimek çorbası salata, muzlu bisküvili tavuk gögsü tatlısı yaptım masayı hazırladım karşı komşuya gittim davet etti geçen haftadan. Öyle oturduk hep görüştüğümüz insanlar vardı . Sonra eve geldim üzerimi değiştirdim bulgur pilavı cacık yaptım . Makyajımı düzelttim eşim geldi yemek yedik uzandık biraz . 0 harcama yaptık bugün yarında harcama yapmayı planlamıyorum. Balkondaki kalebodurlar simsiyah olmuş deli ediyor beni milletinkine baktım beyaz . Aklıma geldi bi porçöz dökeyim dedim bakalım ne olacak denedim temizleniyor. Bende yarın güzelce döküp fırçalayacağım temiz olsun istiyorum yoksa çok çirkin duruyor

Aynen öyle oluyor misafir olunca tüm denge değişiyor doğalgaz bile bizde çok fark etti . Kv ler olunca evdeki tüm petekler 24 saat yandı mesela . Elektrik bile eminim çok farklı gelecek en basiti perdeleri yıkadım makina çok çalıştı nevresimler değişti . Bulaşık makinası 2 günde bir çalışırken hergün çalıştı gibi gibi

Raporu kesemezsinki nasil bir uygulama var ben hic denk gelmedim

E Esila09 canım nasılsın dişin nasıl kargon geldi mi

Aksam ustu cenem sizlamaya basladi hemende ilac icmek istemedim sana yazacaktim kargom geldi kucuk boyu daha ideal
Kime ne aldigimida hatirlamiyorum 2 anneme 2 kvye 1 kardesime hediyelerini vericem
Hala cenem sizliyor ve kanamasi durmadi bazen artiyor midem bulaniyor

Ben artık kotondan 100dolayında bişey almıyorum ya, yani tek ürüne okadar vermiyorum, internet sitesindede trendyoldada sık sık indirim oluyor, fiyatlar çok düşüyor

Bugun aldiklarim geldi herkes cok sasirdi.
Yazlik 3 tane sal almistim 7.5 tlye aldim. Cok model varmis ama yetisemedim
Canta da istedim ama butceme uymadi bir dahakine artik.

Kan yüzünden miden bulanıyor tühhh çanta yakındaysa whatsapptan resim atsana sana zahmet keşke başka renkleri daha alsaydım

Rapor kaç günlük...doğum raporuna çıkan ama 3 ay olmadan dönen arkadaşım tel bildirim yapmıştı.. 1 gün öncesinden dilekçe vermişti..
15gunluk canım ama dönüşüm hafta içi salıya denk gelıyo ben de o hafta pazartesi baslamak ıstıyorum nette aynı dr dan calısabılır raporu almak gerekıyor dıyor
Raporu kesemezsinki nasil bir uygulama var ben hic denk gelmedim
bn de bılmıyorum biraz bakındm ama net bılgı bulamadm bi insan kaynaklarına sorarım artk
sagolun kızlar

biz de 10gündür yuksekte tüm petekler yanıyo canım hasta olmayayım dıye korkuyorz annem de bızde o da ususun ıstemıyorum sabah baktım 15gun olmus sanırım fatura geleli 160tl yazmıs smdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…