- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.861
ah ah bana kac kere faizsiz 3bin 6taksit kampanyası gelmıstı vakıftan kabul etmedıydım zamanında krızden sonra daha yapmadılarVakifbanktan mesaj geliyor. 297tl taksitli 2.25 faiz orani ile 3000 tl nakit avans cekin 12 ayda odeyin diyor. 560 küsür de faizi var pehh
Evet hatirliyorum bende.ah ah bana kac kere faizsiz 3bin 6taksit kampanyası gelmıstı vakıftan kabul etmedıydım zamanında krızden sonra daha yapmadılar
Pasta falan mı yapacaksın? Bu mevsimde çilek alınır mıKızlar bizde alışverişe gittik aldıklarım
Fındık 15 TL
Çilek 10 TL
Kefir 5 TL
Birkaç bişey daha var 80 TL tuttu
Sonrada manava gttik oda 15 TL tuttu
Toplam 100 TL gitti doğru dürüstte bişey almadım ya
Nolcak bu hayat pahalılığı
Hiçbişey alma bitiyo yinede hemen para
Ben artık kotondan 100dolayında bişey almıyorum ya, yani tek ürüne okadar vermiyorum, internet sitesindede trendyoldada sık sık indirim oluyor, fiyatlar çok düşüyorArkadaşıma yenı yıl hedıyesı almam lazım kotonda gömlek begenmıstı 100tl idi şimdi 89 tl ye düşmüş kendımede pantolon alayım internetten 150tl ye 30tl 200tl ye 50tl indirim var sitesinde.
Rapor kaç günlük...doğum raporuna çıkan ama 3 ay olmadan dönen arkadaşım tel bildirim yapmıştı.. 1 gün öncesinden dilekçe vermişti..kızlar memur olanlar yada bılgısı olanlar bıse sormak ıstıyorum benim raporum 7ocakta bıtıyo yani 8 ocakta işe gtmem gerekıyor. ben ama 7sinde goreve baslıcam Allah ızın verırse bu durumda yani 5inde calısıyor olarak kurumuma bıldırmem lazım. nası oluyo bu durum yıllık rapor hakkıma eklenırmı 3gün?
Oğlum istedi canım o yüzden aldım arada bi alıyorum çok seviyo çileğiPasta falan mı yapacaksın? Bu mevsimde çilek alınır mı
kızlar memur olanlar yada bılgısı olanlar bıse sormak ıstıyorum benim raporum 7ocakta bıtıyo yani 8 ocakta işe gtmem gerekıyor. ben ama 7sinde goreve baslıcam Allah ızın verırse bu durumda yani 5inde calısıyor olarak kurumuma bıldırmem lazım. nası oluyo bu durum yıllık rapor hakkıma eklenırmı 3gün?
Ben artık kotondan 100dolayında bişey almıyorum ya, yani tek ürüne okadar vermiyorum, internet sitesindede trendyoldada sık sık indirim oluyor, fiyatlar çok düşüyor
Kan yüzünden miden bulanıyor tühhh çanta yakındaysa whatsapptan resim atsana sana zahmet keşke başka renkleri daha alsaydımAksam ustu cenem sizlamaya basladi hemende ilac icmek istemedim sana yazacaktim kargom geldi kucuk boyu daha ideal
Kime ne aldigimida hatirlamiyorum 2 anneme 2 kvye 1 kardesime hediyelerini vericem
Hala cenem sizliyor ve kanamasi durmadi bazen artiyor midem bulaniyor
15gunluk canım ama dönüşüm hafta içi salıya denk gelıyo ben de o hafta pazartesi baslamak ıstıyorum nette aynı dr dan calısabılır raporu almak gerekıyor dıyorRapor kaç günlük...doğum raporuna çıkan ama 3 ay olmadan dönen arkadaşım tel bildirim yapmıştı.. 1 gün öncesinden dilekçe vermişti..
bn de bılmıyorum biraz bakındm ama net bılgı bulamadm bi insan kaynaklarına sorarım artkRaporu kesemezsinki nasil bir uygulama var ben hic denk gelmedim
biz de 10gündür yuksekte tüm petekler yanıyo canım hasta olmayayım dıye korkuyorz annem de bızde o da ususun ıstemıyorum sabah baktım 15gun olmus sanırım fatura geleli 160tl yazmıs smdıdenAynen öyle oluyor misafir olunca tüm denge değişiyor doğalgaz bile bizde çok fark etti . Kv ler olunca evdeki tüm petekler 24 saat yandı mesela . Elektrik bile eminim çok farklı gelecek en basiti perdeleri yıkadım makina çok çalıştı nevresimler değişti . Bulaşık makinası 2 günde bir çalışırken hergün çalıştı gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?