- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.881
Metre küpü vergiler dahil kaç tlbiz de 10gündür yuksekte tüm petekler yanıyo canım hasta olmayayım dıye korkuyorz annem de bızde o da ususun ıstemıyorum sabah baktım 15gun olmus sanırım fatura geleli 160tl yazmıs smdıden
valla canım bızım sehrin gaz fırmasının sıtesi var ilk endeks son endeks gırdım 160 tl yazıyodu faturayı cektım ozelden atım canımMetre küpü vergiler dahil kaç tl
Ay baby bakayımvalla canım bızım sehrin gaz fırmasının sıtesi var ilk endeks son endeks gırdım 160 tl yazıyodu faturayı cektım ozelden atım canım
rapor ıznı toplam 45gunmus ya tekrar lazım olursa hamıleyken dıye korkuyorum canım 3gun eklenmis oluyokronikuykucu canım rapor bitiminden once işe doneceksen doktor calışabilir raporu vermeli yeniden, şayet verirse basladıgın gun rapora sayılmaz. Bu prosedür ama sizin ik nasıl uygular onu bilemem. Bence 1gun için ugrastıgına degmez
2018 rapor hakkını 2019 a devredebiliyor Musun?rapor ıznı toplam 45gunmus ya tekrar lazım olursa hamıleyken dıye korkuyorum canım 3gun eklenmis oluyo
zaten resmi olmasa da pzartesi gıdıcem ınsAllah cunku evraklar ck bırıkmıs
yok edemıyosun yıllık 45günmüş doğum ameliyat vs hariç sanırım. ama devredılmedıgıne emınım2018 rapor hakkını 2019 a devredebiliyor Musun?
Oraya daha çok yağmış burada okadar yok ama gece boyu devam edicekmiş muhtemelen yarın don olucak her yerEki Görüntüle 2218937
Burdan bir goruntu :) sabah dona cekmez insallah.. okullar da tatilmis.. daha da yagiyor.
Sizin ne tarafti :)Oraya daha çok yağmış burada okadar yok ama gece boyu devam edicekmiş muhtemelen yarın don olucak her yer
İşe gideceklere allahım kaza bela vermesin
Batıkent canım sizinSizin ne tarafti :)
Amin sagol insallah kaza bela olmadan gidebiliriz.
AydinlikevlerBatıkent canım sizin
Ben şu an oturdum sabah işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum :))Oraya daha çok yağmış burada okadar yok ama gece boyu devam edicekmiş muhtemelen yarın don olucak her yer
İşe gideceklere allahım kaza bela vermesin
Ayy canım çok zor haklısın yaBen şu an oturdum sabah işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum :))
Biraz mesafe var. İnsanlar uyurken yola düşmek sorun değil yeter ki yollar sıkıntılı olmasın. Bir de çok erken gitmeyeceğim öncesinde merkezde kontrolüm var öğleni bulur işe geçmemAyy canım çok zor haklısın ya
Herkes uyurken sabah kalkıp yollara düşmek çok uzak mi iş yerin eve inş yakındır
Allah herkesi gideceği yere sağ sağlim ulaştırsınBiraz mesafe var. İnsanlar uyurken yola düşmek sorun değil yeter ki yollar sıkıntılı olmasın. Bir de çok erken gitmeyeceğim öncesinde merkezde kontrolüm var öğleni bulur işe geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?