Bugün ne aldin kaç tl harcadin

biz de 10gündür yuksekte tüm petekler yanıyo canım hasta olmayayım dıye korkuyorz annem de bızde o da ususun ıstemıyorum sabah baktım 15gun olmus sanırım fatura geleli 160tl yazmıs smdıden
Metre küpü vergiler dahil kaç tl

kronikuykucu canım rapor bitiminden once işe doneceksen doktor calışabilir raporu vermeli yeniden, şayet verirse basladıgın gun rapora sayılmaz. Bu prosedür ama sizin ik nasıl uygular onu bilemem. Bence 1gun için ugrastıgına degmez

rapor ıznı toplam 45gunmus ya tekrar lazım olursa hamıleyken dıye korkuyorum canım 3gun eklenmis oluyo
zaten resmi olmasa da pzartesi gıdıcem ınsAllah cunku evraklar ck bırıkmıs

Ülkemizin çoğu yerinde yaşanan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle Gram altin, Euro, Dolar fiyatlarında donmalar yaşanmaktadır. Bu hava durumunu firsata çevirin. Bilgilerinize arz ederiz.

Offff çok sıkıldım Pazar günü gelse artık biraz dışarı çıkıp hava alsak

Ayy canım çok zor haklısın ya
Herkes uyurken sabah kalkıp yollara düşmek çok uzak mi iş yerin eve inş yakındır
Biraz mesafe var. İnsanlar uyurken yola düşmek sorun değil yeter ki yollar sıkıntılı olmasın. Bir de çok erken gitmeyeceğim öncesinde merkezde kontrolüm var öğleni bulur işe geçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…