Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kız dur sakin ol onları taşıyanda can aa kızarım ama gelir kazasız belasız gelsin de gerisi boş
Benimkiler Çıkış saatine göre bazen 3. gün bazen ertesi gün geliyor
Abartıyorlar ya sanki uzaydan geliyor allah aşkına

Bana bir sorun yaşayacakmıssın gibi geliyor çok kafana taktın bu işi
İçimden bir ses bana da öyle diyor baby bi alışveriş yapıyorsam 3 günde gelmesi lazım aaa olmaz böyle . Daha 2 gün gelemez kargo Batman’a uğrar oradan siirtte gelir sonra kuryeye teslim edilecek kurye gelecek Cuma belki gelir

O zmn pazartesiyi bekle hatta yetişmezse haftaya çarşamba

O zmn pazartesiyi bekle hatta yetişmezse haftaya çarşamba
Bencede ya eşim dün arabanın anahtarına kılıf sipariş etti plastik mi silikon mu ne . Ben ona ta ilk aldığımız zaman söylemiştim alalım diye . Geçiştirdi biraz . Dün de gelmiş diyor ki birinin arabasının anahtarını gördüm rezil olmuş çok kötü hemen almamız lazım dedi. Bende iyi alalım dedim dün sipariş verdik 18 tl . Onun kargo benimkinden önce gelir eminim

Haydi hayırlısı ben yüzde 12 filan bekliyorum

Eşime dün diyorum ki maaş farkını ne zaman yatıracaksın ? 5 Ocak ile 10 Ocak arası dedi . Bende haydi hayırlısı dedim bakalım yatan para ile gram alacaktım eksikse tamamlayıp ama vazgeçtim . Çünkü biz ilk ev alışverişi yaparken mobilyacı bize sehpa hediye etmişti 4 lü. Bende rica etmiştim ki beyaz olsun ayakları her yeri diye . Ben hiç öyle dememişim gibi ayakları koyu kahve kendinin 2 tanesi turkuaz 2 si beyaz sehpa geldi . O zaman bir sürü sıkıntı yaşamıştık mobilyacı ile o yüzden sehpaya zaman gelmemişti. Biz evde eşimle onları boyamıştık. Ama tabi güzel olmadı şimdi de aşınmalar mevcut . Bu maaş farklı ile bi mobilyacı ile anlaşıp boya yaptırmak istiyoruz misafirin önüne çıkartsan hoş olmuyor eski gibi halbuki evde herşey yeni. En azından para oraya gider bi ihtiyacımız görülür

kız bu ara bızım ev fırın battanıye kullanmayız instagramdan falan eklesebılırız canım kullanıyosan

Yilin son gunleri cok sıkılıyorum yaa
Sanki bitmesi gereken bisey bitmiyormus gibi
Bi sabirsizlik bi tezcanlilik geliyor

Maas gunu gelsin
Hesap kitap yapayim
Birikime baslayayim istiyorum biran once
Aylardir tik yok

Lazere baslamaya karar verdim
Hafta basi muayene olacagim
Bakalim kaca patlayacak

Aynı his bende de var bi sıkıntı geldi resmen

Masallah tuce
Cok temiz becerikli tutumlu evini guzel cekip ceviren bi hanimsin
Yasinda cok buyuk degil herhalde
Aferin sana cok akli basindasin
Yazmadan gecemedim

Masallah tuce
Cok temiz becerikli tutumlu evini guzel cekip ceviren bi hanimsin
Yasinda cok buyuk degil herhalde
Aferin sana cok akli basindasin
Yazmadan gecemedim
26 yaşındayım canım çok teşekkür ediyorum senin güzel bakış açından kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…