Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi geceler kızlar ankara'da yarın okullar tatil edilmiş öğretmenimiz mesaj attı çocuklarla aşagı kar oynamaya ineriz soğuk olmazsa eşim bugün pazara gitti baya eksik vardı onları aldı soğan yine uçmuş fiyat olarak

Yarın işe gitmiyorum tatil oldum ben de:)
çok sevindim bende seni dert etmiştim nasıl gidecek diye. :)

sabah yarım saat araba temizlemeyle uğraştım ayaklarım üşüdü ıslandığından botları giymiştim...
50 60 cm kar vardı yollar açıktı neyse ki buz da değil.. bugün soğuk olup dona çekerse yarın işimiz zor...
bize de tatil olsaydı keşke

gunaydın kızlar sabah sabah bi duygusalım
annem öksürük sıkayetıyle dr a gtmıstı snuc ne dıye bıraz evhamlandm bronsıtmıs ck sukur ılaclarla gecer ınsAllah
10gündür evde aynı camın önündeyım bi duygulandm bebişim ıyı olsn her seyi yaparım, ben evlere sıgamazdım gezıcem dıye senin için evdeym seve seve dedım Allahım herkese hayırlı muradını versin bugunumuze bınlerce sükür

olay zaten karısık canım ayy keske bız de olsan beraber izlesek yakın olsak kritik yapardk
Ayyy evet ya zaten anlaşıyoruz çok güzel olurdu dimi battaniye altında elimizde çay oh mis . Bende biraz normal insan yüzü görmüş olurdum aynı şeyi E Esila09 içinde düşünüyorum bazen onunla whatsappta sohbet ediyoruz çok iyi geliyor bana

Bu arada bu aras kargonun allah canını alsın ya tövbe tövbe. Ayın 23 ünde mesaj geldi kargo çıktı diye . Herşey gayet iyi oo dedim gelir tamam az önce mesaj geldi kargo takipten baktım daha kargo sabah Diyarbakır aktarmaya yeni gelmiş 3 gün oldu ya allahtan korksunlar valla bu kadar olmaz 2 gün daha gelmez bu kargo şimdi

Kız dur sakin ol onları taşıyanda can aa kızarım ama gelir kazasız belasız gelsin de gerisi boş
Benimkiler Çıkış saatine göre bazen 3. gün bazen ertesi gün geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…