- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.901
Normalde calisiyor musunAllah herkesi gideceği yere sağ sağlim ulaştırsın
Bende çalışmak istiyorum
Hayır hiç çalışmadım ama artık çok sıkılıyorum evde mezun olunca nişanladım sonrada evlendiNormalde calisiyor musun
Umarım gönlüne göre göre bir iş bulabilirsin Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasınAllah herkesi gideceği yere sağ sağlim ulaştırsın
Bende çalışmak istiyorum
Amin canım inş bulabilirim ama tecrübem yok maalesef özeller hep tecrübe istiyoUmarım gönlüne göre göre bir iş bulabilirsin Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın
Evde olunca bende izliyorum da bağimlilik yapiyor.
ben de konusuna göre devam edıyorum bazen bı kac ay ızlemıyorum oglen anneme gıdıyorum orda bakıyorum konu sardıysa netten ızlıyorum sımdı evdeyım konuda sardı ızlıyorumEvde olunca bende izliyorum da bağimlilik yapiyor.
çok sevindim bende seni dert etmiştim nasıl gidecek diye. :)Yarın işe gitmiyorum tatil oldum ben de:)
Olayı tam anlamadım bu hafta başında izlemem gerekiyor onu da yapmadım ama dün gördüm Müge delirtmişti en son
olay zaten karısık canım ayy keske bız de olsan beraber izlesek yakın olsak kritik yapardkOlayı tam anlamadım bu hafta başında izlemem gerekiyor onu da yapmadım ama dün gördüm Müge delirtmişti en son
Ayyy evet ya zaten anlaşıyoruz çok güzel olurdu dimi battaniye altında elimizde çay oh mis . Bende biraz normal insan yüzü görmüş olurdum aynı şeyi E Esila09 içinde düşünüyorum bazen onunla whatsappta sohbet ediyoruz çok iyi geliyor banaolay zaten karısık canım ayy keske bız de olsan beraber izlesek yakın olsak kritik yapardk
Bu arada bu aras kargonun allah canını alsın ya tövbe tövbe. Ayın 23 ünde mesaj geldi kargo çıktı diye . Herşey gayet iyi oo dedim gelir tamam az önce mesaj geldi kargo takipten baktım daha kargo sabah Diyarbakır aktarmaya yeni gelmiş 3 gün oldu ya allahtan korksunlar valla bu kadar olmaz2 gün daha gelmez bu kargo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?