• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslinda yilbasindan once 2 hafta kadar folik asit icmistim. Bebis olursa diye. Bitince biraktim
Folik asit sıkıntılı bir şey değil ki benim bir sene boyunca kullandığım da oldu dönem dönem iki güne bir aldım. B grubu vitaminlerden olduğu için fazlası zaten kalmıyor idrarla atılıyor.

Benim de yumurta yok. Organik pazardan tanesi 1.75e alacagim gezen tavuk yumurtasi
Burada organikçiden de 1 tl tanesi ama ne kadar organik bilemiyorum . Onu bir hafta sonu alıp eşime yedirmem lazım o bu işten çok iyi anlıyor . Ama bi fırsat olmuyor ya organikçiden almak için. Bu aldığım yerel marketin fena değil marketteki personelle sürekli görüştüğüm için üretim tarihlerinden eminim . Yarın açma , kek , katmer filan yapıp buzluğa koyacağım .

Son düzenleme:
25 tl param kaldı silahlar hariç. Eşim gidip gelip tirtikliyor beni:KK70: bundan dolayı en az 400 tl nakit kenara koyacağım. Elime geçeni dolar alıyorum. Bir ihtiyaç olunca para kalmıyor. Ben idare ediyorum ama eşim :KK57:
Yumurta bitmişti 30 tl yumurta ona aldırdım. Yarın yine para ister kalmadı diye

A101de esmer köftelik bulgur 3.10 tl idi.
Bi baktim 3.25 olmus. 10 gun icersinde degisti sanirim:oha:
Bugun dikkatimi cekti.
Antibiyotikli tavuklar da epey pahalanmis.

Bir urunde indirim olunca millet talan ediyor. Sivi sabun banyo sabunu beyaz peynir indirimdeydi hemen bitmiss.

Bugun aldigim torku fermante dana sucugu denedim. Asla cumhuriyet gibi kaliteli degil:KK12:

Bende temizlik yaparken kullandığım 750 ml olan sirke ilk 1.75 kuruştu şimdi ise 2.15 kuruş olmuş onu fark ettim . Sucuğu Torku yedik ama cidden beğenemedik içeriği temiz ona eminim ama damağımıza uymadı. Şahin alıyorduk onun 500 gramı 25 tl di şuan 30 tl oldu. Artık memleketten gelirken 5 kg et için baharat alıyoruz 25 tl ödüyoruz . Buraya gelince de kg başı 100 gram sarımsak . Eşim sucuk yoğuruyor sucuk içi şeklinde buzluğa paketliyorum .

Bende temizlik yaparken kullandığım 750 ml olan sirke ilk 1.75 kuruştu şimdi ise 2.15 kuruş olmuş onu fark ettim . Sucuğu Torku yedik ama cidden beğenemedik içeriği temiz ona eminim ama damağımıza uymadı. Şahin alıyorduk onun 500 gramı 25 tl di şuan 30 tl oldu. Artık memleketten gelirken 5 kg et için baharat alıyoruz 25 tl ödüyoruz . Buraya gelince de kg başı 100 gram sarımsak . Eşim sucuk yoğuruyor sucuk içi şeklinde buzluğa paketliyorum .
Sirkeyi nerelerde nasil kullaniyosun.
Aslinda elde sucuk yapmak iyi fikir.

Sirkeyi nerelerde nasil kullaniyosun.
Aslinda elde sucuk yapmak iyi fikir.
Toz alırken suya damlatıyorum, yerleri silerken vileda suyuma damlatıyorum , kapıları silerken , halılarımı silerken sıcak suya sirke Arap sabunu şeklinde kullanıyorum aşırı kir temizliyor . Sucuk işi iyi oluyor cidden hesaplıda oluyor açıkcası 45 tl ye bir kg sucuk içi

Kızlar konuyu hortlatmamak için okurken alıntı yapmadım ama ben ne tucenin arabadının renginden usandım ne de alınan altının fotosunun paylaşılmak istenmesinden şikayetçiyim..
Detay verilmesinden memnunum.
Mesela marketler ve ürün fiyatlarına çok ilgiliyim.
Kimse kırılmasın üzülmesin lütfen..
Ben de yanlış yazım konusunda alınabilşrdim zira çok yanlış yazıp dğzeltmeden gönderiyorum ama alınmadım.

Düzenimiz huzurumuz iyiydi neden tartıştık ki :(

Back
X