• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayrica acilen yemek olayini duzene sokmam lazim. Liste hazirlmaliyim. Bugun pazar alisverisimi ona gore yapmaliyim.
Disarda yemek pahaliya patliyor bu aralar

geç döllenme olursada hemen çıkmaz bekle bakalım biraz regl günün geçsin
Aynen bakalım bugün olmam lazım normalde . Ama önceden 30 günde bir olurdum acaba eski düzenemi dönüyorum diye düşündüm . Eşimde sabah sordu nasılsın hasta oldun mu filan diye

Mayis maaşiyla 20 grlik bilezik almayi düşünüyoruz. Sonra eşim onu paket yapip bana verecek anneler gunu hediyesi olacakmis😂 oğliş de anneler gunumu kutlamis olacakmis
çok iyi fikir bende eşimin ailesine verdiğimiz 4000 bini iste artık 3.5 yıl oldu versinler dedim bende onun alabilirsek onunla yapcam umarım verirler birar yüzsüzler üstüne yatarlar gibi geliyor bana

çok iyi fikir bende eşimin ailesine verdiğimiz 4000 bini iste artık 3.5 yıl oldu versinler dedim bende onun alabilirsek onunla yapcam umarım verirler birar yüzsüzler üstüne yatarlar gibi geliyor bana
Degeri de kacti o paranin tl olarak verildigi icin.

Bakalim boyle bir dusuncemiz var. Isciliksiz model mi alirim yoksa takabilecegim şık birsey mi. Bi arastirmak lazim

Degeri de kacti o paranin tl olarak verildigi icin.

Bakalim boyle bir dusuncemiz var. Isciliksiz model mi alirim yoksa takabilecegim şık birsey mi. Bi arastirmak lazim
bence biraz kalın oluyorya elbise giydiginde falan şık duruyor ben öyle bişey istiyorum
alırken bir kaç aya veriyorlardı sözde 3.5 yıl oldu hala ses yok en son kavga ettik ben bidaha görüşmedim eşimin ailesiyle onlarda üstüne yattı eşim verirler diyor ama ihtimal çok düşük ev kirası alıyorlar kp işçi ikramiyesi bilmem nesi görümce çalışıyormuş ama veremediler gitti

geç döllenme oldugu zaman öyle oluyor
Bende sanki geç döllenme olunca işte 4-5 gün sonra filan ancak testte belli olur gibi düşünmüştüm 2 hafta biraz uzun geldiği için öyle dedim. Kusura bakmayın valla çok tecrübesizim okuyarak öğreniyorum artık 🤓

Bende sanki geç döllenme olunca işte 4-5 gün sonra filan ancak testte belli olur gibi düşünmüştüm 2 hafta biraz uzun geldiği için öyle dedim. Kusura bakmayın valla çok tecrübesizim okuyarak öğreniyorum artık 🤓
en garantisi kan testi canım tam adet günü yaptırırsan bıldıgım kadarıyla gec dollenme durumunda bıle cıkıyor,saglık ocaklarında yapılıyor. benım tam adet gunumde cıkmıstı hatta yuksekti, adetlerin bıttıgı zman senın yumurtlaman demıstı dr. hep mesela ay ortası dıye bılırız ya.

en garantisi kan testi canım tam adet günü yaptırırsan bıldıgım kadarıyla gec dollenme durumunda bıle cıkıyor,saglık ocaklarında yapılıyor. benım tam adet gunumde cıkmıstı
Bakalım ya olurum herhalde öyle karnım ağrıyor çünkü. Birde ilk Aydan hemen kan vermek istemiyorum bana kalsa evde de test yapmazdım eşim sırf görsün diye yaptım alıp gelmiş hevesliydi . Hayatta neyi isteyip heves edersem o sabrımın son damlasına kadar olmuyor o yüzden bunu da ona çevirmek istemiyorum galiba 😂

Back
X