Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Babymallda indirim varmış bebiş fiyatlerinde ilgilenen olursa bir baksın.kredi kartı kesintisi olmuştu temmuzda gittim şikayet ettim tüketici hakem heyetine paramı alıcam çok mutluyum bugün tebligat gelmiş yaşasın hukuk😍

Hahaha çok komik ya görmen lazım 🤣🤣🤣 ferdi tayfurun kızı babasının şarkılarını söylemiş bir albüm çıkarmış tesadüf o şarkıya bakarken abi bebek çok sevdi giydirirken filan onu dinliyoruz gülüyor şarkıya 🤣🤣🤣🤣
Doktor hamileliğin son hafralarında dinlenilen seslerinde daha sonra beyin kaydettiğinden rahatlamasına yardımcı olacagını söyledi

Kuş sesine acayip tepki veriyor benimki hiç susmuycak😁gene başı yukarı dönmüş tekrar döner dedi doktor kıpır kıpır bu velet
🤣🤣🤣 benimki 28. Haftada baş aşağı döndü sonra hiç geri dönmedi 🤣 durduğu yerde deliriyordu karnım bi gevşeyip bi kasılıyordu hala abi bebek öyle sürekli genleşme halinde 🥺

Selamlar
Herkesin haftasonu güzel geçer inşallah
3 gün kayınvalidedeydik. Sağolsun kızlara baktı ben dinlendim. Yoksa iyileşemezdim. Akşam eve döndük. Orada olunca harcama da olmadı. Dün sadece su bitmişti 10 tl verdim sucuya. Bugün de migrosun süt indiriminden kıza kutu süt, kendimize içmek için süt, bir de tatlıda vs kullanmak için migrosun kendi sütünden aldım 2şer paket. Pazar kahvaltısı için de Mantar, yarım kg domates ve salatalık da alınca 42 tl gitti.

Selamlar
Herkesin haftasonu güzel geçer inşallah
3 gün kayınvalidedeydik. Sağolsun kızlara baktı ben dinlendim. Yoksa iyileşemezdim. Akşam eve döndük. Orada olunca harcama da olmadı. Dün sadece su bitmişti 10 tl verdim sucuya. Bugün de migrosun süt indiriminden kıza kutu süt, kendimize içmek için süt, bir de tatlıda vs kullanmak için migrosun kendi sütünden aldım 2şer paket. Pazar kahvaltısı için de Mantar, yarım kg domates ve salatalık da alınca 42 tl gitti.
Geçmiş olsun canım❤️

🤣🤣🤣 benimki 28. Haftada baş aşağı döndü sonra hiç geri dönmedi 🤣 durduğu yerde deliriyordu karnım bi gevşeyip bi kasılıyordu hala abi bebek öyle sürekli genleşme halinde 🥺
İnş döner bir daha benimkiside tontiş olucak galiba benimki herseyi yapıyor bazen dayak yedim gibi canımı acıtıyor doğuncada harketli günler bizi bekliyor o zaman eskiden yatagına koyarlarmış çocugu yatarmış şimdikiler doğuştan enerjik😁

Selam kızlar
Bugün sabahtan beri kar izlemekten bir iş yapamadım 😂 hasret kalmışım
Eşim akşam balık söyleriz dedi,yemek derdim yok bugün salata yaparım bir de yağlı kapya biber konservesi çıkartırım kilerden.
Oğluma öğlen için kemik sulu mercimek yemeği yaptım akşam da balık yer bizimle
Eve bir süpürge tutsam iyi olacak oğlanın uyanmasını bekliyorum

doğalgaz faturamı bekliyorum bakalım ne kadar gelecek 550+ gelir yüksek ihtimal

yazın doğalgaz faturası düşünce sanki hala yüksek geliyormuş gibi fatura miktarı ayırıp altın alacağım. Kışın bu paralar ödeniyorsa yazın da bir işe yarasın :)

kizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Ahh canim hayırlı olsun.
Krediler düşük iyi bir zamanlama oldu.
Pazartesi günü gelişmelerden haberdar et lütfen bizi
Araba satıldı mı hemen

Ahh canim hayırlı olsun.
Krediler düşük iyi bir zamanlama oldu.
Pazartesi günü gelişmelerden haberdar et lütfen bizi
Araba satıldı mı hemen
ederim tabi ki canım arabayi azcik ucuz yazmisiz galiba baya ilgi görüyo 😁 agir hasar kayitli araba bizim arabamizla ayni 5 bin daha fazla yazip koymus iki üc gune satilir galiba insallah 🤩

Back
X