Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Hayirli olsun, cok sevindim, Allah odeme kolayligi versin, darisi da tum ev sahibi olmak istiyenlere olsun

Çevredekilerde göbeğin kaldı diyip duruyorlar bana valla sinir olmaya başladım 🥺
Ya insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsun

Ayyyyy bayılacağım yorgunluktannn😥😥

Sabah kahvaltı yaptık bulaşık makinası çalıştırdım...2 makina çamaşır yıkandı tekrar toplam 6 makina var katlanacak 2 günde😱😱😱

Çarşıya gittik önce kuru erzak akla gelebilecek bütün bakliyat ve baharatlardan aldım toplam 450 TL buraya verdik👍👍👍

Kasaptan 3 kilo kıyma,,4 kilo kuşbaşı,,,12 kilo tavuk göğüs,,, but,,,, kanat aldık toplam 480 TL de buraya verdik👍👍👍

Toptancı bir marketten bütün deterjanlardan,,, yumuşatıcı,temizlik malzemeleri herşeyden,, un,,, şeker,,,çikolata,, yumurta,,, tereyağğ ve birsürü market alışverişi yaptık 650 TL de buraya verdik👍👍👍

Kızıma 2 aylık bez ve ıslak mendil aldık ona da 150 TL verdik👍👍👍👍

Toplam harcama. 1730😥😥😥

Ama. Neredeyse 6 ay hiç bir eksik ihtiyacım olmayacak ufak tefek eşyalar bakımından 😍😍😍😍😍
Bereketli olsun, agiz tadiyla yiyin, toplu alisverisi ben de seviyorum

Selam kizlar, ev halki coktan yatti, ben de sessizlikte biraz oturmak istedim, sizi okudum, sacma ama bir yandan kefir iciyorum bir yandan baklava yiyorum.
Market alisverisi 102$ tuttu, bugun de 66$ harcadik, haftasonu oglumun okuldan arkadasinin dogum gunu var ona hediyeler aldik, Biriki tane de Turkiye icin hediye aldik, sonra bir dolarciya gittik, oradanda kaplama kagidi, tebrik karti, susleme kagidi, kalp cikartmalari falan aldik, sevgililer gunu icin okula hediye hazirlayacagiz.
Temizlik, camasir, yemek derken haftasonu bitti.
Kurufasulye, bulgur pilavi, karisik dolma, brokoli salatasi, garniturlu zeytinyagli enginar bir de cakma adana kebab yaptik. Tatli da sonpaket baklavayi cikardik, yakinda kayinvalidem gelirken getirir.

Ya insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsun
Aman ben 41 ile hamile kaldım 46 kg mım şuan ve vermek istemiyorum 🤣 göbek için de mekik çekİyorum😏

Çok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu? 🙄
Değişiyor canim benim ablam kırkından sonraki ay olmuştu emziriyodu bende emzirdim çocuk 10 ayliktı oldum ilk regli

Gunaydin kizlar depremden sonra hayatimiz biraz normale dondu. Allah bir daha yasatmasin evsiz olanlarada yardim etsin cok zor disarda hava buz millet cadirda kaliyor. Son zamanlarda cok yogunum bu yuzden yazamadim ara ara okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Gectigimiz ay hem buzdolabimiz bozuldugundan hemde hirsizliktan dolayi baya masrafimiz oldu. Onumuzdeki ayda yeni bulasik makinesi alacagiz 2000 kusurda ona harcariz. Bizim oglan gitti geldi dugmelerine basti ayarlariyla oynadi ana karti yanmis motorundada sodun varmis yaptirirsaniz 600/700 kusur tutar dediler. En mantiklisi yeni makine almak. Tuce_tuce mesajlarini okudum oglanda konaklama sorunu varmis ben kizima sebamedin yenidogan sampuanini kullaniyorum oyle bir sorunu olmadi kullanmani tavsiye ederim. Birde sana bir sorum olacak sen su veriyormusun oglana saglik ocagindakiler bana verme dedi ama cevremdeki herkes sabah aksam birer kasik ver diyor aklim karisti.

kizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah

güle güle kullanın işllah allah agız tadıytla oturmayı nasip etsin canım,
hangi şehirdesin ev fiyatı cok uygun

Back
X