Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün 700gram doğmuş bir bebiş hikayesi duydum şükür yaşıyomuş bizimkiler artık küveze girmez inş rahatlıkla doğsunlar büyüsünler 1aydan azıcık fazla zamanımız var inş
Senin çok az kalmış maşallah 🙏sağ salim kucağımiza alalım rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah💕kilo alınır verilir sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş.

Sıfır harcama👏👏
Ispanak ve makarna yedik bugünde.Esim azcik mayalık kadar yoğurt bırakmış ayran yapmis gerisini.uzun zamandır sütçü süt getirmiyor ineği hamileymiş.Pazardan bir tanıdık aracılığıyla aldık dün süt gelince hemen mayaladım inşallah güzel tutar.
Yarına menü yaptık eşimle patatesleri elma dilim yapip kanatlarıda baharatlayip yaglayip fırına atmayı düşünüyoruz.yanina da bir bardaktan pilav yapariz.
Inşallah kontrolde yarın güzel şeyler duyariz tahlil sonuçlarım biraz inişli çıkışlı görünüyordu birde oğlum insallah dolandırdığı kordonu açmıştır 🙏

Herkese iyi akşamlar bugün bezi değiştirdim başka marka sipariş verdim 107 TL harcadım . Misafir geldi kahveleri yaptım bebek emziriyorum ya hasta ateşli çocuğu alıp gelmişler ne diyim ki🥺
Bebeği odadan çıkarmasan, kayınvalide yanında kalsın.. bebeğe bulaşmasın

Kızlar
Fox haberde gördüm
SGK tasarruf tedbirleri geliyormuş.
Ama tasarrufu halk yapacak.
Çalışan ve emekli maaşlarından yüzde 5saglik kesintisi yapılacakmış
Emeklilere yılda 2kez verilen bayram ikramiyesi kalkacakmis

İlaç katkı payı artacak mis bla bla bla
Dinlerken içim kalktı
Umarım bu planlar hayata gecirilmez

Kızlar
Fox haberde gördüm
SGK tasarruf tedbirleri geliyormuş.
Ama tasarrufu halk yapacak.
Çalışan ve emekli maaşlarından yüzde 5saglik kesintisi yapılacakmış
Emeklilere yılda 2kez verilen bayram ikramiyesi kalkacakmis

İlaç katkı payı artacak mis bla bla bla
Dinlerken içim kalktı
Umarım bu planlar hayata gecirilmez
Ahh püre yazılacak çok şey var da, burası yeri değil. Burda öten horozun başı kesiliyor :bicak:

İzleyemedim haberleri ama insanlar zaten zor geçiniyor ne istiyorlar anlamıyorum az harcasınlar kamu kurumları yapsın o tasarrufu halktan ne istiyorlar verdikleri neki emekliye onuda çok görüyorlar umarım kendilerine gelirler en kısa zamanda

Valla emzirdim uyudu uyandı yine emziriyorum inşallah uyuyacak 🙄
Mümkünse odadan çıkarmamaya çalış huzursuz gazi var falan de.Kv rica et durumu anlat senle ben dönüşümlü gelelim bebegin yanına çıkarmayalım hastalanmasın de.cok ciddi salgın var.oglumun sınıfında 13 kişi gelmemiş okula hepsi ateşli hastaymış kağıt geldi eve yine bir salgın var dikkatli olun hasta olan çocuklari yollamayın okula v.s yazıyor.

Mümkünse odadan çıkarmamaya çalış huzursuz gazi var falan de.Kv rica et durumu anlat senle ben dönüşümlü gelelim bebegin yanına çıkarmayalım hastalanmasın de.cok ciddi salgın var.oglumun sınıfında 13 kişi gelmemiş okula hepsi ateşli hastaymış kağıt geldi eve yine bir salgın var dikkatli olun hasta olan çocuklari yollamayın okula v.s yazıyor.
Ay gittiler yA uyuttum bebeği sonra emzik verdim yatağında bıraktım Oda durdu şükür

Gunaydin kizlar bugun misafirlerim var bebek gormeye gelecekler. Pastami dun aksamdan yaptim biraz sonra pogaca hamuru yapacagim patates biraktim ocaga haslamak icin patates salatasi yapacagim. Buzluktada icli kofte var onuda biraksam yanina tamamdir. Insallah cocuklar hazirligimi yapmama musade eder mahcup olmak istemiyorum. Sansa bulasik makinemizde hala teslim edilmedi.

Back
X