- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.121
Kafam bozuldu ayakkabı aldım birde kısa kol üst
210 tl 2 taksit

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katiliyorum, biz de evde hep Turkce konusuyoruz ama bize cogunlukla ingilizce cevap veriyor, okul baskin geliyor simdilik, gerci eylule kadar okul da yok artik. Bazen de iki dili karisik konusuyor, babasiyla benden baskasi anlayamaz.Ben bu yüzden evde ısrarla Türkçe konuşulması taraftarıyım. Zaten İngilizce anadilimoz olmadığı için gerektiği gibi öğrenemez, yanlışları olur. Çocuk önce anadilini güzel bir şekilde öğrenmeli.
Diğer dilleri okula kreşe vs gidince küçük yaşta mükemmel öğreniyorlar zaten. Mesela Rus bir arkadaşımın 5 yasindaki çocuğu sitede Çinli komşu çocukları ile oynaya oynaya kendiliğinden Çince öğrenmiş![]()
Elimden geleni yapıcam. köpük var kurbanda etleri getiriyorduk onlarla buzları hiç salmıyordu dondurucuyla gitmezse onlara koyacağım.3 sene önce buraya taşınacağımız zaman bir şey koymamıştım.ne yapacağım diye düşünmekten bir hal olmuştum.sadece bezelye var zaten Haziran'da taşınmış oluruz büyük ihtimal diğerlerini gidince koyarım vaktim kalıyorSende taşınacaksın derindondurucu dayanır mı sence o kadar saat yol gidilecek. Eşim sürekli dondurucu dolabın dondurucu kısmını bitirelim diyor.
Bizde karnı yarık olacakkk şekerGünaydınnnnnn
Üffffffffff ne yemek yapsammm![]()
Patlıcanım var büyük kız yemezBizde karnı yarık olacakkk şeker