• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birşey söyleyeyim mi😊😊
Diğer arabaya kasko yaptirmamistik.
2yil bindik.
Buna yaptırdık ama
Bende ilk arabamı yaptırmamıştım nasıl bir manyak cesareti varsa artık🤪 çünkü daha ilk arabamdı ve ayda 900 TL ye part time çalışarak para biriktiriyordum ve almıştım babamdan borç harçla🤩 bi maganda beni gece sıkıştırdı kaza yaptım 9 bin TL ye maal oldu o kaza 😖 babacım ödemişti . Eve gelirken ağladım babam bana bi bağırdı o araba servisten çıkacak sende işe gidip geleceksin o arabadan inmek yok diye 🤪 yemin ettim kaskosuz arabaya binmem diye . Şimdi binmiyoruz zaten Siirt gibi bir şehirde de kaskosuz binmek delilik

Amin canım.
Çok Para bağlamak istemedim tucecigim
Biliyorum pürecim daha dün eşimle bu konuyu konuştuk . Eşim dün bi link atmış Opel 170 bin TL araba sedan filan güzel araba bagajı bizimkinden baya büyük . Tamam alalım da dedim bu arabayı sokağa bırakabilecek misin ? Yazık günah bir ev parası

Ay altını tam zamanında satmisim ama😱😱
Çünkü adamla sozlesmistik. Kapora vermiştik araba da iyi vazgeçmek olmazdı.
Altın tekrar yükselir ama biz bekleyemezdik🤲

Ay altını tam zamanında satmisim ama😱😱
Çünkü adamla sozlesmistik. Kapora vermiştik araba da iyi vazgeçmek olmazdı.
Altın tekrar yükselir ama biz bekleyemezdik🤲
Bence iyi sattın şuan hiç çeyrek kalmadı dimi püre sıfırdan birikime başlayacaksın ☺️🧿

okyonus okyonus ne tayin açıklanıyor ne izin açılıyor kendimi oradan oraya atmak istiyorum bu nedir yA böyle 😟
Eşim diyor Cuma’ya kadar belli olacakmış artık tarih söyleme bana açıklandı burası olmuş sadece o haberi ver dedim.Kara Cuma’ya döndü Pazartesi bekle Cuma bekle içim şişti😂

Eşim diyor Cuma’ya kadar belli olacakmış artık tarih söyleme bana açıklandı burası olmuş sadece o haberi ver dedim.Kara Cuma’ya döndü Pazartesi bekle Cuma bekle içim şişti😂
Eşim cuma demişti zaten 🤩 ya birde personel şubeden arkadaş demiş ki uçakla gideceksen biletini al 12 sine kesin açılmış olacak demiş . Kesin 2 ayağım bir papuca girecek son anda açılacak

erken gidecekler doğuya açıklanır açıklanmaz 10 güne kalmaz gideriz dedim eşim mutfak kolilenecek en zoru orası diğerleri bitti sayılır çok fazla kavanoz tabak bardak var onlar içinde malzeme almıştık yetmez biraz daha almamız lazım

Günaydın Kızlar gününüz güzel geçsin :)

oğlanla anneme gideceğiz birazdan arabayla gelip alacaklar. Aylardır görüşemedik hasret gidereceğiz akşama döneriz.

pure hazel pure hazel canım kazasız belasız kullanın inşallah. Gayet iyi bir fiyata almışsınız yaz boyu fiyatlar iyice artacak bence

erken gidecekler doğuya açıklanır açıklanmaz 10 güne kalmaz gideriz dedim eşim mutfak kolilenecek en zoru orası diğerleri bitti sayılır çok fazla kavanoz tabak bardak var onlar içinde malzeme almıştık yetmez biraz daha almamız lazım
Daha 1 çöp toplanmadı eşim gelecek ki toplayalım.Bu hafta açıklarlar ins

Daha 1 çöp toplanmadı eşim gelecek ki toplayalım.Bu hafta açıklarlar ins
hurç çok iyi oldu biz 7 tane diktirdik perdeleri minderleri kırlentleri vb birsürü şey koyduk açıklanınca toparlarsın eşim gitmeden toplayalım diye acele ettik en son halıları yıkamaya veririm diye düşünüyorum

Back
X