- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.161
Dizel canım. Orta paketipure hazel dizel mi ve dolu olan mi püre valla çok iyi olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizel canım. Orta paketipure hazel dizel mi ve dolu olan mi püre valla çok iyi olmuş
Ay eşim az önce söyledi orta pakettir diyeDizel canım. Orta paketi
Birşey söyleyeyim miBende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası birde kaskosuz binmezsen sorun olmaz
Amin canım.Ay eşim az önce söyledi orta pakettir diyediğeri çok pahalı dedi 170 den başlıyormuş güle güle binin pürecim biriktirdin emek verdin Allah kaza vermesin
Bende ilk arabamı yaptırmamıştım nasıl bir manyak cesareti varsa artıkBirşey söyleyeyim mi
Diğer arabaya kasko yaptirmamistik.
2yil bindik.
Buna yaptırdık ama
Biliyorum pürecim daha dün eşimle bu konuyu konuştuk . Eşim dün bi link atmış Opel 170 bin TL araba sedan filan güzel araba bagajı bizimkinden baya büyük . Tamam alalım da dedim bu arabayı sokağa bırakabilecek misin ? Yazık günah bir ev parasıAmin canım.
Çok Para bağlamak istemedim tucecigim
Bence iyi sattın şuan hiç çeyrek kalmadı dimi püre sıfırdan birikime başlayacaksınAy altını tam zamanında satmisim ama
Çünkü adamla sozlesmistik. Kapora vermiştik araba da iyi vazgeçmek olmazdı.
Altın tekrar yükselir ama biz bekleyemezdik![]()
Çeyrekler gitti büyükler duruyor gremse ve tam altınlar var yaklaşık 15 bin.Bence iyi sattın şuan hiç çeyrek kalmadı dimi püre sıfırdan birikime başlayacaksın ☺![]()
kenarda onların kalması İyi olmuş püreÇeyrekler gitti büyükler duruyor gremse ve tam altınlar var yaklaşık 15 bin.
Eşim diyor Cuma’ya kadar belli olacakmış artık tarih söyleme bana açıklandı burası olmuş sadece o haberi ver dedim.Kara Cuma’ya döndü Pazartesi bekle Cuma bekle içim şiştiokyonus ne tayin açıklanıyor ne izin açılıyor kendimi oradan oraya atmak istiyorum bu nedir yA böyle
![]()
Eşim cuma demişti zatenEşim diyor Cuma’ya kadar belli olacakmış artık tarih söyleme bana açıklandı burası olmuş sadece o haberi ver dedim.Kara Cuma’ya döndü Pazartesi bekle Cuma bekle içim şişti![]()
Daha 1 çöp toplanmadı eşim gelecek ki toplayalım.Bu hafta açıklarlar inserken gidecekler doğuya açıklanır açıklanmaz 10 güne kalmaz gideriz dedim eşim mutfak kolilenecek en zoru orası diğerleri bitti sayılır çok fazla kavanoz tabak bardak var onlar içinde malzeme almıştık yetmez biraz daha almamız lazım
hurç çok iyi oldu biz 7 tane diktirdik perdeleri minderleri kırlentleri vb birsürü şey koyduk açıklanınca toparlarsın eşim gitmeden toplayalım diye acele ettik en son halıları yıkamaya veririm diye düşünüyorumDaha 1 çöp toplanmadı eşim gelecek ki toplayalım.Bu hafta açıklarlar ins