barbi resim mi koymuş ben göremedim bilmiyorumkismilebarbiş bugün çok dadlu olmuşun sempatiksalakcinni
bu akşam bende eklicem
fotograf makinesi aldım sempatiksalakcinni
sağol bebeğim sen de çok güzelsin yine kilo vermenin şerefine oynayalım hemide 6 kilo :sm_cool::dance:kıııızzz tivitiii çot duruşlarını yirimmm neeennn süper olmuşsun yineee
medusam sen de çot camiasına katıldın bebişim üstelik zayıflayarakkkk:))
sağol canım benimaskito bu halinde cok gusel her halinle sıksın:)
twetty84 saclarınla ilgili yorum yapcam rengi cok hos sarıdan daha gusel olmus
Jademm göbÜ$ünüü yirimm kuuuuuuuuu :)))
medusamm kiyafeti bosverdee.. nasil belli kilo verdiginn.. harika görünüyorsunn..
twetty cok tatlisin.. bu arada meslegine baktim haftanin son günü diince.. enem sen piskologmusun ya la ?
çıkcaz kuzutosbaam senin resimleri ben ne saman görecem gül yüzüne yandığım
kaçak arkadaşımboshayallersmile
gaz veriin anlıyım verecem şeker torbam sonra ist gelip senle alışverişe çıkacak dieemiii:lepi:
ilarzu uzerindekini cok begendim rengi sana cok yakısmıs
Erzu, pek beğendim seni bugün.olumunekankayizsmile :asigim:
6 kilo gidince sıfır bedenemi düştün len. Kaç kilosun bakimkaydirigubbakcemile
barbi resim mi koymuş ben göremedim bilmiyorumkismile
sağol bebeğim sen de çok güzelsin yine kilo vermenin şerefine oynayalım hemide 6 kilo :sm_cool::dance:
çıkcaz kuzu
bebekte 3-5 tur atcaz
arabamızla sonra alışverişe
bende 36 bedene inmeye çalışıyorum bilmiyorumkismile
eklicem bende artıkın emme makineyi daha şarj etmedim aldım bi köşeye attım
bu akşam siftah yaparım zemuszemus
akannehirNasıl verdin la o kadar 2 haftada. Açlık grevine filanmı girdin.
arzum sen ne guzel bişeysin boyle ya tütütüttü maşallah yani
inan canım guzellik gormek isteyince sana nişan fotoğraflarına makyaj videolarına bakıyorum
barbi resim mi koymuş ben göremedim bilmiyorumkismile
sağol bebeğim sen de çok güzelsin yine kilo vermenin şerefine oynayalım hemide 6 kilo :sm_cool::dance:
sağol canım benim
canımmmm sağol , yok kız hemşireyim çaktırma yanıltmak için başka şeyler yazıyorum sürekli eyvahedigeldismile:kedi:aklinialirimsmile
moon kız sana bayan bacak diycem bundan sonra :roflol:
eee bacaklarınızı sigortalatmayı düşünüyormusunuz efeem :roflol:
maşşalh
moon senin fiziğine bayılıyorum.çok güzel..herşey çok oarntılı..maşallah..
bacaklar zaten yakıyor ortalığı..böyle güzel bacak görmedim önceden..sapıkmıyım nesempatiksalakcinniaklinialirimsmile
bende ben mi görmedim acep dedim bilmiyorumkismiledünkünü şey etmiştim yannış yazmışım bilmiyorumkismile
tesekkur ederimopuyorumnanaktan sanki senin bacaklar cirkin aynaya bak bol bol daha guselini gorursunaklinialirimsmile
tesekkur ederimopuyorumnanaktan zayıfladımmı heryerden gidiyo fazlalık kalmıyo bi yerde kaydirigubbakcemile3 bende begendimmi birini sapık olabiliyorumaklinialirimsmile
Artık hergün bakıyorum buradaki fıstıklara,
hepiniz birbirinizden güzelsiniz...
mankenleri aratmıyorsunuz yani...
eee maaşallah diyelim...
tesekkur ederimopuyorumnanaktan sanki senin bacaklar cirkin aynaya bak bol bol daha guselini gorursunaklinialirimsmile
tesekkur ederimopuyorumnanaktan zayıfladımmı heryerden gidiyo fazlalık kalmıyo bi yerde kaydirigubbakcemile3 bende begendimmi birini sapık olabiliyorumaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?