Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

gamze_belinay hoşgeldin..
endam yerinde yine maşallah
ama elbiseyle kahve ugglar olmamış canım ya bilmiyorumkismile
siyah zarif bir ayakkabıyla daha hoş duracağına eminimbayanssulusmile

amanıınn benim sarı çiçeğimmm bal böceğim

çiçek kuziişiimmm

senin sayende zayıflıyorum valla bebek suratlım

senin gaz vermelerin sopaların olmasaklava:

hayatta dayanamazdımŞeniz

yok hicbirsey yapmıyorum 54 52 rasında gidip geliyorum sanslıyım her istedigimi yiyebiliyorum kilo almıyorum gece kalkıp yemek yiyiyorum almıyorum daha cok veriyorum kaydirigubbakcemile3

boshayallersmileboshayallersmile

:kedi: Bugun izmir yanıyor dışarıya böyle çıktıgım halde ter döktüm

nereye kayboldun kız göremiyorum fotoyuuubilmiyorumkismile

liv üzerindeki gömleğe bittim ya nereden aldın ?
çok ta güzel kombine etmişsin,öylesine hoş ve bir o kadarda zarif gerek giyim ,gerek hatların..
çooooook beğendim bu kombin tam benlik .

cennet kokulum ,bugün ayrı bir hoş olmuşsun ve çook yakışmış kombin, düzgün hatlarını çıkarmış gün yüzüne giyimin ..maşşallah diyorum canım 1 çocuk annesi demeye bin şahit ister o fizik ..ne mutlu sana

kızlarr hepiniz çok güzelsiniz yaa kocaman bi maşallah hepinizee cennett kokulum valla bilmesemm inanmam anne olduğunaakaydirigubbakcemile3 moon kilo verme sakın fiziğin böyle çok güzellopuyorumnanaktanaklinialirimsmile

liv alıntı yapılınca görebildim fotonu gömleğin ve hırkan çok güzel olmuş cnm hihoyyyt

:kedi: Bugun izmir yanıyor dışarıya böyle çıktıgım halde ter döktüm

ne kadar zarifsinboshayallersmile

ne kadar hoş bir vücut yapın var boshayallersmile

ne kadar sağlıklı görünüyorsun boshayallersmile

ne kadar güzel ellerin var boshayallersmile

o kadar da içi güzelsin meleğimŞeniz

fot ekledigime göre yorumlara geçebilirim

aşikotom siyah aşığı olarak giydiklerine bayıldım helede kemer benim pek tarzım değil ama sana yakışmış
ilarzum ve medusam çok sevdigim 2 şeker hatun çavulda giyseler begenirim canlarım benim
jade boy pos harika cnm
mooncum = bayan seksi =) her zaman oldugu gibi harikasın
twetty çok sekersin sende cnm takıpteyim her zaman

canlarım ya utanıyorum vallaha sizler bu kadar güzel yorumlar yapınca :kedi: o sizin bakan gözlerinizin güzelliginden kaynaklanıyor :kedi:

pandoram mangodan almıştım gömleği

Cennetkokulu maşallahhh sana yeleğin çok yakışmış canım.Harikasın bugün...
Liv ne kadar zarif hanımhanımcık bişeysin yaa...Bayıldım tatlımm opuyorumnanaktan

Livimmm
Allahım bu kıza aşıkım sanırsam...İzmire taşınıcam senin için bebişim...:)):asigim: kaydirigubbakcemile5

ilarzum o ne güzellik vay anasını ne güzel vermişsin kiloları bitanem maşallah aman nazar değmesin balıma! opuyorumnanaktan

moon, taytların renk renk çok şeker ve sen yine çok güzelsin canım...a.s zemuszemus

jade, gelecekte umarım ben de senin gibi çıtı pıtı bir anne olurum :))
:lepi:

değil yarın tayt giycem çeker eklerim ne kadar kötüler görürsünüz :gitme:

cek ekle kotu falan degildir sen begenmiyosundur:)

tesekkur ederimopuyorumnanaktan sende seksisin canım aklinialirimsmile

geçmişe baktım ve aklımda kalanlar,
jade sen anne idin değil mi ? genç kız fiziği gibi maşallah..
cennet kokulum ve sen manken annelersiniz
tweety saçların ne kadar uzunmuş ne güzel
ilarzu sen kiloluda olsan senin yüzünün ve içinin güzelliğinden onlar bir hiç olur inan
moon hatlar çok hoş
petite tarzını kendine yakıştırıyorsun,beğeniyorum ,ama pozlarında biraz daha dikkat
fiziğin düzgün azcık belini kıvır poz verirken
lugesya acayip şirin ,giydiğin yakışıyor çok begeniyorum senide...sadeec abartı toka ve aksesuarlardan uzak durmalısın bence..
barbi yi göremedim bugün :uhm:ama genel olarak onuda çok beğeniyorum...
gamze belinay yine zayıf gördüm seni,bence siyah renklerden ve dar giysilerden uzak durmalısın daha da zayıf gösteriyor,bol dökümlü şeyler bir nebze de olsa zayıflığı gizleyecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…