Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bebeğimmmmmmmmmm zemuszemus güzel yüzlüm maşallah allah nazarlardan saklasın sülalemizin güzellik kraliçesiiiiiiii :hooray: her zamanki çok şık ve çok güzel olmuşsunn bu arada kilo meselesi de çok iyi gidiyor afferin devam vazgeçmek yok ona göreee lmaz: gayet hoş gözüküyosun bu halinleeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet şu 2 aydır sende belirgin bir incelme görüyorum diyet spor flanamı yaptın..

yok hicbirsey yapmıyorum 54 52 rasında gidip geliyorum sanslıyım her istedigimi yiyebiliyorum kilo almıyorum gece kalkıp yemek yiyiyorum almıyorum daha cok veriyorum kaydirigubbakcemile3

cennetcm bugün harbi bayıldım sana mavi süper yakışmış siyahla birbirine çok güzel uymuş bayıldım valla opuyorumnanaktan

:kedi: Bugun izmir yanıyor dışarıya böyle çıktıgım halde ter döktüm

Son düzenleme:
yok hicbirsey yapmıyorum 54 52 rasında gidip geliyorum sanslıyım her istedigimi yiyebiliyorum kilo almıyorum gece kalkıp yemek yiyiyorum almıyorum daha cok veriyorum kaydirigubbakcemile3

oh valla:sinifsinif:
hiç öyle olamadım olamayacağımda.mafoldumben
çok özenirim yediği halde kilo alyanlara..bişey daha sorsam:kedi:boyun kaç peki..

bugun boyleyım kızlar kızımın velı toplantısı vardı(bizde veli olduk:) bunları gıydım geldım sımcık edeyım

http://[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

sen annemisin:1shok::uhm::1shok:

tüüütütütü nazar deemesin

valla ben kızınızın öğretmeni olsam ''ben ablasını çağırmadım annesini çağırdım toplantıya'' derdim kaydirigubbakcemile3

Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...

Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde

oy canım benım ne ıstersın bende zemuszemus soyle gonderım adana kebap şakkıdı

evet acıldı liv:) cok seker olmussun sade ve sık gorunuyorsun:) senin saclarda uzunmus ya ne gusel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…