Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

yine fıstık gibi olmuşun yeşil çoraplarını sevsinler seninzemuszemus

bende çok seviyorum tunikli taytlı opak çoraplı kıyafetleri ama aile yapımız müsade

etmiyor bu tarz kısa giyimi.....ama eşime özel giyniyorum süper minilerimiyerimseniben

sanada çok yakışıyor çok iyi taşıyorsunŞeniz

tesekkur ederimopuyorumnanaktan bekarlık bu yonden iyi iste kocan yok karısanın yok kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
tesekkur ederimopuyorumnanaktan bekarlık bu yonden iyi iste kocan yok karısanın yok kaydirigubbakcemile3

bekarkende babam.amcam.kuzenim.küçük erkek kardeşim anlıycanız herkez karışıyordu nasıl bi ailem var benimkafamçokkarıştı:roflol::roflol:

şaka bir yana böle bir yapıda yetiştiğim için zaten bende giyemem alışık değilim..

dışarı çıkarken bi başörtüm eksiktir nerdeyse.....çok özel yerlerde denize

havuza girerim yani kendim de yapıyorum bu prensipleri

hm oyle alısmıssın sen ya ondan belkide..benim babam pek igilenmes giyimimle..ailede hic erkekde yok olsa dahi karısamazlarsempatiksalakcinni ben susluyumdur evlenince nolcak bilmiyom tabikaydirigubbakcemile3

size cevap yazmak istemiorum diorum amatutamıorum kendimii .:)aşkitonun kıyafetine yorum yaptım ne kıskançlık kaldı ne saygısızlığım ya sizin yaş ortalamanıznedir allah aşkına neden eleştiriye gelemiosunuz aşkito çok şanslısın birsürü avukatın var sırtın yere gelmes wallaa:)herkes işi gücü bırakmış cevap bonbardımanınatutmuş beni siz çok yaşayın emi hay allahh çok güldüm sinirlenmek mümkün deil sizlere saygıdan bahsedenlere bak sennnaklinialirimsmile

haftanın son günü ubgün çok mutluyum allandım pullandım oyüzden :roflol:

her zamanki gibi çok datlusun bebişim opuyorumnanaktan
bolera diyek cnm rengini bende beğeniom zemuszemus
Buda öylesine bi kıyafet ama ...
Bugün de böyleyim:
çok göbeğeemmm çıkmışş yaaa ohaoldumsmile

Bu göbek ne böle hemen kilo vermelisin lmaz: kaydirigubbakcemile3
Fizik duruş on nomeroo sempatiksalakcinni

kıııızzz tivitiii çot duruşlarını yirimmm neeennn süper olmuşsun yineee

medusam sen de çot camiasına katıldın bebişim üstelik zayıflayarakkkk:))

Demek çotluğa kabul edildim oleyyy delikafadulden
Kilo verdiim belli oluomu ne güselll bunu duymak ablam tşkler opuyorumnanaktan

Ayyy cnm yaa kilo verdiğim belli oluyorsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
Harika harika harikasınnn ne diyim sana lokumummm Şeniz
bugun boyleyım kızlar kızımın velı toplantısı vardı(bizde veli olduk:) bunları gıydım geldım sımcık edeyım

http://[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]
Aman yarabbi anneye bakın ohaoldumsmile
Çok tatlısın cnmmm opuyorumnanaktan
:kedi: Bugun izmir yanıyor dışarıya böyle çıktıgım halde ter döktüm

İşte zerafet,fizik,tarz budurrr boshayallersmile
Canımsınnnn aklinialirimsmile
Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...

Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde
Cnmmm çok güsel olmuşsunnn gamzecimopuyorumnanaktan
anammmmmm bi okulaa gittik geldikk burasıı güzellerden geçilmiyorr süpersinizz kızlarrrrr
buda bendennn

Tarzına bayılıyorum tatlım aklinialirimsmile
buda bugünki ben ve oğluşum....:kedi:

Allah'ım bu ne şıklık bu ne güzellik maşallah ya nasıl böyle vücudu koruyabilion hayran kaldım sana davşanımmm Şeniz

Ayrıca moon'cum özellikle altındaki tayta bittim çok yakışmışşş opuyorumnanaktan

Emdev her zamanki gibi tarzın muhteşemmm boshayallersmile

resimlere baktım.cennet kokulum çok güzel olmuşsun nenn yavruu fiuytt ohaoldumsmile
buyrunbenim,çok yakışmış giydiklerin,hiç fazla kilon var gibi durmuyor,varsa bile sana çok yakışıyor daha ne olsun.:jeyyar:
ha unutuyodum,twetty çok şıksın sende.çok beğendimm

liv:asigim:kanka ne diyimki sana...tam benim tarzım şu üzerindekiler ve sana o kadar yakışmışki:lepi:saçların harika duruyor,güzelliğinle hayal ediyorumda offf ulen off:içelim:
ilarzu kuzi bak seni yeşil yazdımboshayallersmilehani editörmüzsün ya:jeyyar:
kırmızı ayrı yakışmış mor ayrı..anam benim kankalarımın hepsi harika yaolumunekankayizsmile
cennetkokulum canım çok hoşsunŞeniz
moon taytlarına bayılıyorumhihoyyyt

ayy canlarım benim ,ne güzel yorumlar yazmışınız,hakediyormuyum gercekten bunları ben:çok üzgünüm:...

siz kalbleri ne kadar güzel insanlarsınız ki ,her kelimenizden her cümlenizden güzellik akıyor:a015:

kötü yazmayı bilmeyen...çirkin görmeyi bilmeyen o güzel yürekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim......................

iyi ki aranızdayım iyi ki KK dayım....iyi ki varsınız davşanlarımŞenizmafoldumben

barbieveken ve pandora tsk ederim ama hala poz veremiyorumm maalesef
liv'i çok beğendim çok zarif olmuş,bir de cennetkokulumun kıyafetleri + göz makyajı çok güzel:)

Son düzenleme:
bu ne ya bazilariniz nasil poz vermis.kendinizimi sergiliyorsunuz.kocalariniz biliyormu acaba burada bacak kalca gosterdiginizi.

Kızlar herkes harika tek tek baktım üşenmedim, iyi ki müsafirlere kapalı oldu bu bölüm :lepi:
Bu da benden bir kare...
Pek bi kırmızı çıkmışım ama idare edin :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…