Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm kankammmm delikafadulden

mükemmelsinnn yaaa :lepi:

bu akşam gözler hiç düşmeyecek üstünden :jeyyar:

Gamze, bu elbisenin altına bu ug botmu diyonuz heneyse işte o gitmemiş la, başka bişe giy.

kuzum ablam malesef bi müddet ayağım alçıdan çıkdığı için topuklu giyemicem ve dar ayakkabı yasak ayakkabılarımda sıkı olduğu için malesef bunu giymek zorundayım içi rahat olduğu için

heee, o zaman başka tabi. bilmiyorumkismile

3 kilo fazlam var off yaa......3 saatte 3 kilo virdiren bi tarif ,ot çör çöp yokmu kızlar..

domuz gribi salgınından sonra domuz gibi yer oldum ,virüs bende kendini böle gösterdi:roflol:

saçmalama bu kilolu halinmiii? unutma senin yakışıklı bir oğlun var ve o prense rağmen bu fizik bence güzel canım ayrıca oturuş şeklin bacakların çok hoşuma gitti ..
Prensi benim yerime öp annesi

saçmalama bu kilolu halinmiii? unutma senin yakışıklı bir oğlun var ve o prense rağmen bu fizik bence güzel canım ayrıca oturuş şeklin bacakların çok hoşuma gitti ..
Prensi benim yerime öp annesi

canım çok saol birde onun 10 yaşında abisi varopuyorumnanaktan

ALLAH olmayanlara versin inşlah.....

güzel bakan gözlerin için çok tşkr ederim balım...tşkr ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eee maşallah birde 10 yaşında abisi varsa 2 çocua rağmen bence harika fizik bu annesiii gerçekten ciddiyimmm biz bekarlar bile bazen fazlasıyla kilolu olabiliyoruz çocuk doğurmadığımız halde...
Bence sakın kiloluyum deme fıstık

eee maşallah birde 10 yaşında abisi varsa 2 çocua rağmen bence harika fizik bu annesiii gerçekten ciddiyimmm biz bekarlar bile bazen fazlasıyla kilolu olabiliyoruz çocuk doğurmadığımız halde...
Bence sakın kiloluyum deme fıstık

buyrunbenim supersin ya balık etlisin kilolu degilsin bence tam ideal..saclar falanda cok havalı

buyrunbenim supersin ya balık etlisin kilolu degilsin bence tam ideal..saclar falanda cok havalı

senin gibi bi fizikten bunları duymak dahada keyiflendirdi beni....

kız moon koy bir iki fotoda gözümüz fizik görsün balımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…