Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

yerimseniben petite tsortun cok guzeell
ilarzu herzaman oldugu gibi tas gibisin canim:lepi:
askito esarpda yakismis valla:teytey:
sonracima moon ne kadar hossun
bide barbiveken var onada yazayim yazmisken barbi senin gibi fizigim olsun 100milyon borcum olsunsengözlerimebaksanab
hepinize masallah bende ekliyeyim bir yil aradan sonra ikinci resmimi:)) uzerinize afiyet on kilo verdimde:roflol:

Aşkito Çok güzelsin canım...
Liv çok zarifsin evet izmir çok sıcak salı günü izmirdeydim piştim nerdeyse belki seni görürüm diye bakındım durdum boshayallersmile
Lugeysa çok tatlısın bayılıyorum tarzına
Moon fiziğin gerçekten çok hoş
Cennetkokulum çok şıksın canım
ılarzu çokgüzelsin verme başka kilo çok ii böyle

Unuttuğum varsa affola kızlar bilmiyorumkismile

efeettt ben geldim....
başka topicte biriyle birbirmize gircedikte kuzum aldı beni oralardan..
nisee bakem çotlayan varmı??

liv nekadar zarifsin ya masallah
cennetkokulum herzamanki gibi cok SIK ve renklisin yelegini bayildim
lugesya saclarin ve botlarin cokhos

Son düzenleme:

üzerine pudra şekeri seerptiğim çileem çok teşekkür ederim güzel bakandan ne nazar değecekmiş gül reçelimŞenizŞeniz

pandoram çok teşekkür ederim en önemlisi de iç güzelliği dimi çieğim

emme senin gibi fiziğim de olsa heç fena olmazdı hani manken anambayanssulusmile

senin o taş diye dillerin bal yesin fıstıklı helvamŞeniz

çok teşekkürler bebeğim verem kız az daha güzel olacak bak:))

efeettt ben geldim....
başka topicte biriyle birbirmize gircedikte kuzum aldı beni oralardan..
nisee bakem çotlayan varmı??

gel çıbık bıraya kaydirigubbakcemile

yaramazlık yapma incir çekirdeğim

Zamaniyok, bugün ağzından bal damlıyor, pek şekersin. Hayırdır?

Anuşum, zamanıyok az önce başka topikte stresini attı, ben çağırdım onu buraya, accuk çotlayan kızlarımıza puan versin diye. Bak demekki iyi stres atmış ki, şimdi sakin sakin yorum yapıyor.olumunekankayizsmile

Ayıpsın Kuzucuğum, takipteydim zaten. Almasaydın buraya tozu dumana katacaktı vallahi.

seni alnından öpüyorum canım

benim kadar seni alnından öpen olamaz eferin sana helal olsun bütün börrekler çöreklerr:lepi:

abuuuuuwww bu ilarzu ne dadlıymışşş....
şu kk da ilk defa birinden güzel bi laf duyuyomm....

gül rçelim seni yumuşatmak için geç kalmışım anlaşılan pudra şekerim nesee cezan bitince görüşürük artık bal peteğim

Son düzenleme:
Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...

Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde

Belinaycım öncelikle elbise yok yakışmış fizik zaten meydanda elbisede ayrı bi güzellik katmış uggların ve çantanda aynı renk olduğuna göre onlarda uyumludur. Ve saçlarını düz değil dalgalı yapmanı öneririm canım a.s.

Liv tatlım ne kadar sade ve hoş görünüyorsun
Cennet kokulum sende çok şık görünüyorsun canım a.s.

Teşekkür Ederimmm Düşümm. Ablamdayım şuan ve akşama benimkiyle buluşcağım için hiç bozmuyorum kıyafetimi ozaman ve birazdan kalkıp saçlarımı maşayla dalgalı yapıcam ('',)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…