Teşekkür ederim pandoram opuyorumnanaktangeçmişe baktım ve aklımda kalanlar,
jade sen anne idin değil mi ?genç kız fiziği gibi maşallah..
anammmmmm bi okulaa gittik geldikk burasıı güzellerden geçilmiyorr süpersinizz kızlarrrrr
buda bendennn
bugun boyleyım kızlar kızımın velı toplantısı vardı(bizde veli olduk:) bunları gıydım geldım sımcık edeyım
http://[URL=http://www.ressim.net][/URL]
Livimmm
Allahım bu kıza aşıkım sanırsam...İzmire taşınıcam senin için bebişim...:)):asigim: kaydirigubbakcemile5
ilarzum o ne güzellik vay anasını ne güzel vermişsin kiloları bitanem maşallah aman nazar değmesin balıma!opuyorumnanaktan
:
geçmişe baktım ve aklımda kalanlar,
jade sen anne idin değil mi ?genç kız fiziği gibi maşallah..
cennet kokulum ve sen manken annelersiniz
tweety saçların ne kadar uzunmuş ne güzel
ilarzu sen kiloluda olsan senin yüzünün ve içinin güzelliğinden onlar bir hiç olur inan
moon hatlar çok hoş
petite tarzını kendine yakıştırıyorsun,beğeniyorum ,ama pozlarında biraz daha dikkat
fiziğin düzgün azcık belini kıvır poz verirken
lugesya acayip şirin ,giydiğin yakışıyor çok begeniyorum senide...sadeec abartı toka ve aksesuarlardan uzak durmalısın bence..
barbi yi göremedim bugün :uhm:ama genel olarak onuda çok beğeniyorum...
gamze belinay yine zayıf gördüm seni,bence siyah renklerden ve dar giysilerden uzak durmalısın daha da zayıf gösteriyor,bol dökümlü şeyler bir nebze de olsa zayıflığı gizleyecektir..
yerimseniben petite tsortun cok guzeell
ilarzu herzaman oldugu gibi tas gibisin canim:lepi:
askito esarpda yakismis valla:teytey:
sonracima moon ne kadar hossun
bide barbiveken var onada yazayim yazmisken barbi senin gibi fizigim olsun 100milyon borcum olsunsengözlerimebaksanab
hepinize masallah bende ekliyeyim bir yil aradan sonra ikinci resmimi:)) uzerinize afiyet on kilo verdimde:roflol:
Aşkito Çok güzelsin canım...
Liv çok zarifsin evet izmir çok sıcak salı günü izmirdeydim piştim nerdeyse belki seni görürüm diye bakındım durdum boshayallersmile
Lugeysa çok tatlısın bayılıyorum tarzına
Moon fiziğin gerçekten çok hoş
Cennetkokulum çok şıksın canım
İlarzu çokgüzelsin verme başka kilo çok ii böyle
Unuttuğum varsa affola kızlar bilmiyorumkismile
efeettt ben geldim....
başka topicte biriyle birbirmize gircedikte kuzum aldı beni oralardan..
nisee bakem çotlayan varmı??
Zamaniyok, bugün ağzından bal damlıyor, pek şekersin. Hayırdır?
Anuşum, zamanıyok az önce başka topikte stresini attı, ben çağırdım onu buraya, accuk çotlayan kızlarımıza puan versin diye. Bak demekki iyi stres atmış ki, şimdi sakin sakin yorum yapıyor.olumunekankayizsmile
liv nekadar zarifsin ya masallah
cennetkokulum herzamanki gibi cok SIK ve renklisin yelegini bayildim
lugesya saclarin ve botlarin cokhos
simdide sira bende
bu gecen yazki halim:) hatta buraya koymustum hatirlayan olur belki
ya insanin kendi resmini cekmesi ne zor biseymis buraya resim ekleyen herkesi tebrik ediyorum ben bunlari cekene kadar anam agladi:)
abuuuuuwww bu ilarzu ne dadlıymışşş....
şu kk da ilk defa birinden güzel bi laf duyuyomm....
Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...
Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde
seni alnından öpüyorum canım
benim kadar seni alnından öpen olamaz eferin sana helal olsun bütün börrekler çöreklerr:lepi:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?