Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...
Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde
reklamın iyisi kötüsü olmaz hareketleri sezdim sempatiksalakcinnineverland10 banada yap yorum bak tam gıcık olduğun pozu vermişim tatlım 228. sayfada fotom hadi kötü yorumada açığım bak ilk defa :)
mersi şekerim zemuszemuspoz iyi uzun boylu ve zayifsin elbise cok yakismis ama botlar olmamis o renk o elbiseye gitmemis.
overall puanim sana 10 uzerinden 8 2 puanini botlardan kirdim.
reklamın iyisi kötüsü olmaz hareketleri sezdim sempatiksalakcinni
ben bu resmimdeki halimle bugün dışarı çıkmıştım...toplantım vardı....bu fotomuda eşim çekti.....sanırım birilerine iyi koymuş bu fotolarımız pek bir sinirlenmişler pek bir alınmışlar...sebep ne anlamadım............maksat kendimizi sergilemek olsa emin olun çok daha farklı yöntemleri vardır bu işin ama kadınlar hamamında bu yöntemleri kullanmak isteyecek kimse çıkmaz eminim...neden burda zaman geçirsinler ki dimi ama.....sadece gülünür bu laflaraa:umursamaz::umursamaz:
sizin fotoyudagordum yorumlayacaktim hazir gelmisken yazayim.
citirsin citir. citir anne. guzel giyinmissin tam yasina gore.bazilarina nazaran bir cocugu olupda halen kendini 16-15 yasinda sanip ve o sekilde giyinenler var burada.onlara nazaran super giyinmissin.
yanlış bildin 10 puan üzerinden 5 puanını kırıyorumyerimseniben....2 oğluşum var kıdemli anneyim ..hiçte cıtır değilim..........farklı bir tarz olarak katılmak istedim böyle giyinen bayanlarda var mesajı vermek istedim....hep aynı tarz kıyafetler görmeye başlamıştık....hani şöle arkadaşlarında dediği gibi hanım hanımcık bişi gibi:hulya:32 yaşındayım çıtırlık kim ben kimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızalar bugun fotoraf makınemın hafıza kartı azızlıge ugradıgı ıcın web camdan cektım yıne ama cok zor be uzaklasıp cekemıyorum yakın cekımler cektım hep yelegımıde yenıo aldım lacıvert ve sıyah tanesı 4 tl onu arkası aynı zemuszemus yanlız cok pıs bogaz olmaya basladım bu guıdıste tombılık hallerım yansıyacak burayahttp://URL=http://img638.imageshack.us/i/yakalanmvideolar3.jpg/][/URL]
iste yasina gore giyinebilmen ve yakistirman seni citir yapiyor benim gozumde.
bence her insan yasina uygun giyinmeli.
aslında dediklerinin bir bölümünede katıldım bir gözlemci olarak
fakat her doğru bildiğinide ben biliyorum deyip söylenmz anam be
hepimiz her konuda otorite olamayız demi
hiç sen ben çirkinim veya hiç güzel giyinemiyorum diyen duydunmu
zaten onu bilse daha değişik daha farklı davranır
misal seninde bir ton kusurun vardır benimde
sanada birisi karşına geçip pat küt bütün kusurlarını saysa ne hale gelirsin bir düşün
patavatsızlığın adı dobralık oldu zaten
boğaz niye dokuz boğummuş bilinmi dokuz düşün bir konuş diye
kızlar soyle bır bastım bugun yenı yuzlerde vare aksama hepınıze yorum yapacam secıl sen dıkkatımı cektı bekleyın benı bebısler sımdı alısverıse vuracam kendımı morla bozuk alısverısten baslası paklamaz
bu arada saçlarımın rengı ıyıce acılmıs fon cektırınce farkettım nasıl olms bırdahakıne hangı renge boyayım bır fıkır verın bana
http://[URL=http://img188.imageshack.us/i/botk.jpg/][/URL]
kimseyi kılığı kıyafetiyle sınıflandırmaya hakkımız yok ki.......benim bütün arkadaşlarım evli......içinde mini etekle gezenide var, tesettürüyle gezenide var.....hatta çarşaflı olanı ....kimseyi kıyafetiyle değerlendirmeyelim............. o kadar güzel kalbi var ki hepsinin ben hiç düşünmeden canımı veririm o dostlarım için.....
burda da kimseye önyargılı bakmayalım...........maksatın eğlenmek fikir edinmek olduğunu unutmayalım.................kimseyi duruşuyla,oturuşla puanlamayalım kırmayalım.....
herkez tek tip olsaydı bu dünyada neye benzerdik kim bilir.......
eğri oturup doğru konuşalım ALLAH aşkınıza......
biz kadınlar yeterince bir kılıfa sokulmaya çalışılmıyormuyuz yüzyıllardır.....
hep bir rol tayin edilmiş bize.....birileri şöyle otur böyle kalk demiş.....olmadı evden dışarı çıkmabilmiyorumkismile
yapmayın güzel arkadaşlarım ERKEK egomanyasından kurtulalım dememiş mi yıllar öncesi kadınlar??...
peki şimdi neoldu? bir KADIN mı kadını yine etiketledi ....çok yazık çokkklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?