Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

İyi o zaman sen giymezsin dar ve mini.
Tacize uğrayanları da görünce 'ooh canıma deysin' dersin...

Ben ise,sırf dar giydiği için tacize uğrayan birine şahit olsam elimdeki şemsiyeyi çantayı ne varsa tacizcinin ensesinde patlatırım.
Kusura bakma neverland, senin gibi kadınlar yüzünden erkeklerin egosu yüzyıllardır durmadan şişiyor.
'na yapayım dar giymişti, kendini bana beğendirmeye çalışıyordu' diyip de sıyrılıyor.

Sen de kadınlığından utanmadan o adamlara alkış tutuyorsun.

Biz de bu ülkede hala kadın haklarından umutluyuz diye bağırıyoruz.
Ama bazen anlıyorum ki,

Hangi kadınlar için çabalıyoruz...Bilemiyorum.

kizlar alinmayin kizmayin canim ben giydiklerine yorum yaptim. banane ister dar giyinirsiniz ister bol.

senin düşüncen o yönde olabilir ama insanların senin gibi düşünmesini beklemen çok yanlış isteyen istedigini giyer karışmaya hakkın yok helede sorgulamaya ....hem hangi yüzyılda yaşıyoruz evli bayanlar dar giyinemeceyek mi evlendim artık diyip kendisine bakmacak mı nasıl bir saçmalık bu aklım almıyor

hıııı benden sana bir tavisye insanları eleştirken uslubuda dikkat etmeni öneririm herzaman böyle yaparsan toplum tarafından dışlanırsın

ay tamam uzattiniz isteyen istedigini giysin.
isterseniz cirilciplak gezin beni ilgilendirmez.
senin fotolarida gordum iyi giyiniyorsun.kilo verince daha da guzellesmissin.

ne icin dar giyinir sen soyle bakim?
evet tacize ugruyorlar arastirma yapilmis guzelim.ortaya boyle sonuc cikmis. bir gazetede okumustum gazete adini verirdim ama reklam yasak. anliyon.
oyle iste.

ayol ben dar giydim mini giydim taciz etmedilerr ayol yoksa beni beğenmiyorlarmı sempatiksalakcinni
Canım Kendini bilen biri nerde ne giyeceğini bilir hem biz millet için değil kendimiz için giyiniyoruz eşlerimiz sevgililleriniz ailelerimiz karışmıyorsa çevre pekte umrumda olmaz benim.. giyim sempatiksalakcinnibenim vücut benim yaşam tarzı benim... mini giydim die yada dar giydim die o.... olucak değilim öyle değilmi?? benim ablamda var evlidir kendisi ve darda giyinir bolda açık ve kmsede sen evlisin dar giyinme demedi eşi bile demedi...

evet tacize ugruyorlar arastirma yapilmis guzelim.ortaya boyle sonuc cikmis. bir gazetede okumustum gazete adini verirdim ama reklam yasak. anliyon.
oyle iste.

niye bol giyelim sen onu söylw bakalımm??? fiziğimiz el veriyo giyiyoruzz neden giymeyelim insan kendine yakıştırdığı her şeyi giyerr evet doğrudur tacize uğrayabilirler taciz sapık ve hasta ruhlu insanların yaptığı bi şeydir hangi normal insan gidipte başkasını mıncıklar haberlerde göryrz 60 -70 yaşındaki dedeler 13-14 yaşındaki çocukları taciz ediyo onlarda mı dar giyiyomuşşş..............................

pekı haklısınız ama bır ınsan neden dar gıyınır bunu acıklayın o zaman hadı bakalım .

kaydirigubbakcemile5

ama sen sımdı soruya soruyla cevap verıyon olmazkı kendı cevabını bul ver hadı bakım.

neverland10 şimdi gördüm;annedir, dar giymemeli vb yorumuna katılmıyorum.:uhm:
dar bir yaklaşım ve geri düşünmektir bu.
fiziğine uygun giyinmiş sonuçta.önemli olan budur...

Ay ben ne guzel guzel yorum yapıyordum geldınız ortalıgı dagıttınız yahu.
Ne guzel yorum yapıyordum elbıselere.

oyle iste.

çok yakın bir arkadaşım tesettürlü, gecenlerde oldukça kalabalık bir yerde sözlü taciz yaşadı........söyledikleri şeyleri buraya yazmam imkansız,o kadar çirkin ki

buna ne diyorsun neverland.........şeytanamı uymuşlar sence...yadaa erkek nefsine uymuş yapmış mı dersin ,ne dersin*???????

ama bak ben buna cevap vereyim ;

"""biz kadınlara 9 nefis verdik idare ettiler.....erkeklere sadece 1 nefis verdik idare edemediler"""""""

( hadisi şerif olarak duydum ama rivayetmidir bilemem)

neverland10 şimdi gördüm;annedir, dar giymemeli vb yorumuna katılmıyorum.:uhm:
Dar bir yaklaşım ve geri düşünmektir bu.
Fiziğine uygun giyinmiş sonuçta.önemli olan budur...

sesını kurban oldugum benıde ılgılendırmıyor dar gıyınmesı bak sende dar ve mını gıyıyorsun ama bısey dedımmı yoooo neden ne bılım onun cocugu varya ıcımden yakıstıramadım oyle dar gıyınmesını.
Bence hala kendısını 16 yasında bekar sanmamalı.boyu kadar kızı var.

buraya gelip te milleti kurşuna dizer gibi sıralayıp,uslubunu bilmeden ,cümleleri hırsla ve futursuzca sıralamanın nasıl bir mantığı olabilir...sen kk kadınlarının kocasımısın ?
dar giyinenlere taciz yapılıyormuş vs ..
ya erkeklerin türbanlı kara çarşaflı kadınları daha çok taciz ettiği bilgilerini atlamışsın sanırım ....
adamlar sorulunca da içinde ne var diye meark uyanıyor ,o gizlilik beni cezbediyor dior buna ne dersin ...??

ben bu yaptığında ve yazdıklarında iyi niyet aramıyorum..
insanları incitmek yerine,kendine pempe gözlük edin aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…