Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

hımm diyosunki ezildim ezerim yalnız
fakat bir düşün istersen empati kur seni acımasızca eleştiren kişilere neler hissediyorsun
o eleştriler senin için yapıcımı yıkıcımı oldu
bana yapılsa bu kii yapanlar tabiki olmuştur herkez herşeyi beğenmek zorunda değil
bilinç altında o kişilere duyduğum deriin duygularım hala durur
eleştri güzel ama dozunda ve insanları incitmeden yapılınca

iyi tamam daha hicbisey yazmicam. uzaktan izlerim sizleri.aman haklisin kim ne giyerse giysin bana ne ya.

offff artık gerginlik kalksaa yine bişi buldunuz yani tartışmak için yahuuuu.. gerginlikler eski topikte kalsınn... Kişi giymiş yakıştırmış kendisinee daha neyin tartışmasıdırki u?? kötülediğimiz zaman boyumuzmu uzuyor yada tatminmi oluyoruzz??
Eleştirmeninde usturubu adabı vardır yanii Lütfen Öküz altında buzağ aramayalım ve ay çok kötüsün ay çok açık giyinmişssin demeyelim olurmu eleştirirsekte kalp kırmadan empati yoluyla yapalım bunu çokta zor olmasa gerek öyle değilmi??

bir insan yüzünüde göstermiyorsa kaç değişik şekilde
poz verebilirki zaten
ayıp valla yok o onun pozunu çalmış
yok şunun gibi durmuş
herkez verdiği pozu noterden üstüne tasdiklesin bari

eleştiri illaki sert olacak değil ya daha güzel davranılabilir
makyaj topigindede eleştiri yapıyoruz ama kimsenin böyle davrandıgını görmedim
eksikleri varsa söylersiniz nedir bu sertlik anlayamıyorum üfff..

bide dar giyinmesen uzerindekiler daha cok yakisir sana.sen evli bir kadinsin ve annesin bence giyim tarzina biraz daha dikkat et.

Ama sustum sustum buraya kadar...

Evli ve anne olan bir kadın dar giymemeli midir ?
Allah Allah, kim karar veriyor buna ?

Bu arkadaşımızın fazla kilosu da yok ki öyle çok kötü dursun...
Bahsettiğin şey bana 'mahalle baskısı'nı çağrıştırıyor.

Ama burada da KK baskısı vardır haberin olsun.
Haksız yerde olumsuz eleştiri ve hatta yargılama yaparsan da kimse susmaz kusura bakma.

simdi patlicaktım aama içimdekileri döküverdin :smiley-cool:

neverland10 biraz şaşırsamda dürüstlüğünü sevdim.CADIARZU
eyvahedigeldismile.

evet bence evli ve cocuklu bir kadin dar giyinmemeli zaten evlenmissin bekar gibi gostermek kendini ne is. kime begendirmeye calisiyor kendini.
mahalle baskisi felan bilmem ben gordugum soyluyorum.
ondan sonrada dersiniz ay surda tacize ugradim burda tacize ugradim.
aglayip sizlamayain.

neverland10 biraz şaşırsamda dürüstlüğünü sevdim.CADIARZU
eyvahedigeldismile.

sasirma canim benim. sende disarda sanki boyle boyle minimini giyme.cok guzel hatunsun ama o guzelliklerini kendine sakla goster baskalari gorse ne olurki. sen kendini bil yeter.

insan kendini birilerine beğendirmek içinmi giiyinir ne kıadar mantıksız düşünceler bunlar yaa ayy tacize uğradım demeyinmiş dar giydi diye insanlar tacizemi uğrıcak nası bi düşünce bu ya sizinde o tacizi yapanlardan bi farkınız yok ozamn baksanıza onalrı haklı görüyosunuz

len olum ya seni erkek fatma yetiştirdiler yada sen hakikaten erkeksin
aynı kahve ağzı bu diyceksin sen nerden biliyosun ee üç erkek karde bide baba
hah aynen bu tarz konuşmalar geçiyodu bizim evdede
haa erkek değilde kızsan taciz kimlere yapılır kimlere yapılmaz bi deyiver hele

herkesin kendi yaşam stili ve kandine özgü bir tarzı vardır...
evli ve çocuklu diye bir takım kıstasları yaşama zorunluluğumuz ,hayartımızı paylaştığımız adam ama önce kişi kendinden mesuldur...
evliyim bende 5 yaşında kızım var ,dar da giyinirim ,bol da ,uzun da giyerim kısada ,makyajımı da yaparım ,yeri gelir spor şapkamı takar eşofmanlarımla çıkarım ...yoksa günah isliyorum ,çarpılacak mıyım ,taşlanacak mıyım ?
aynalar ve kendi ile barışık ,kendinden emin ve güvenen kendini sevip ,beğenen her kadını takdir ederim ,ne mutlu ona...
önemli olan jeanlerimizin darlığı değil ki ,2010 yılındaki zihniyetlerin darlığı ..
bence bunu tartışalım ...!!!

sasirma canim benim. sende disarda sanki boyle boyle minimini giyme.cok guzel hatunsun ama o guzelliklerini kendine sakla goster baskalari gorse ne olurki. sen kendini bil yeter.
fisfisfis evde giyiniyorum ki :1ninca:
sonra çıkarıyorum gezmiş kadar oluyorum :sm_confused:

ne icin dar giyinir sen soyle bakim?
evet tacize ugruyorlar arastirma yapilmis guzelim.ortaya boyle sonuc cikmis. bir gazetede okumustum gazete adini verirdim ama reklam yasak. anliyon.
oyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…