canim valla hayatim boyunca ben boyle elestirilere maruz kaldim. artik aliskinim bendeinsanlari elestiriyorum. zaten burasida boyle bir topik yakismi yakismamismi.
kimseyi uzmek istemem ama gorduklerimide soyluyorum yani.
madem foto konuyor elestiriyede acik oluncak.
bide dar giyinmesen uzerindekiler daha cok yakisir sana.sen evli bir kadinsin ve annesin bence giyim tarzina biraz daha dikkat et.
iyi tamam daha hicbisey yazmicam. uzaktan izlerim sizleri.aman haklisin kim ne giyerse giysin bana ne ya.
bugun boyleyım kızlar kızımın velı toplantısı vardı(bizde veli olduk:) bunları gıydım geldım sımcık edeyım
http://[URL=http://www.ressim.net][/URL]
Ama sustum sustum buraya kadar...
Evli ve anne olan bir kadın dar giymemeli midir ?
Allah Allah, kim karar veriyor buna ?
Bu arkadaşımızın fazla kilosu da yok ki öyle çok kötü dursun...
Bahsettiğin şey bana 'mahalle baskısı'nı çağrıştırıyor.
Ama burada da KK baskısı vardır haberin olsun.
Haksız yerde olumsuz eleştiri ve hatta yargılama yaparsan da kimse susmaz kusura bakma.
Ama sustum sustum buraya kadar...
Evli ve anne olan bir kadın dar giymemeli midir ?
Allah Allah, kim karar veriyor buna ?
Bu arkadaşımızın fazla kilosu da yok ki öyle çok kötü dursun...
Bahsettiğin şey bana 'mahalle baskısı'nı çağrıştırıyor.
Ama burada da KK baskısı vardır haberin olsun.
Haksız yerde olumsuz eleştiri ve hatta yargılama yaparsan da kimse susmaz kusura bakma.
ayol dediğini dedin zaten dahadamı var demediklerinn sen çok yaşa emii kaydirigubbakcemile3
neverland10 biraz şaşırsamda dürüstlüğünü sevdim.CADIARZU
eyvahedigeldismile.
evet bence evli ve cocuklu bir kadin dar giyinmemeli zaten evlenmissin bekar gibi gostermek kendini ne is. kime begendirmeye calisiyor kendini.
mahalle baskisi felan bilmem ben gordugum soyluyorum.
ondan sonrada dersiniz ay surda tacize ugradim burda tacize ugradim.
aglayip sizlamayain.
evet bence evli ve cocuklu bir kadin dar giyinmemeli zaten evlenmissin bekar gibi gostermek kendini ne is. kime begendirmeye calisiyor kendini.
mahalle baskisi felan bilmem ben gordugum soyluyorum.
ondan sonrada dersiniz ay surda tacize ugradim burda tacize ugradim.
aglayip sizlamayain.
fisfisfis evde giyiniyorum ki :1ninca:sasirma canim benim. sende disarda sanki boyle boyle minimini giyme.cok guzel hatunsun ama o guzelliklerini kendine sakla goster baskalari gorse ne olurki. sen kendini bil yeter.
insan kendini birilerine beğendirmek içinmi giiyinir ne kıadar mantıksız düşünceler bunlar yaa ayy tacize uğradım demeyinmiş dar giydi diye insanlar tacizemi uğrıcak nası bi düşünce bu ya sizinde o tacizi yapanlardan bi farkınız yok ozamn baksanıza onalrı haklı görüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?