Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

hepınızden ozur dılerım
kımseyı kırmak ıstemedım.

BEN KENDIME GUVENMIYORUM SEKERIM FUCUDUMA GUVENMIYOM:roflol:

ee hayatım zaten bukadar sözleri sarfeden kişi kendisini herhalde gösteremez bende tahmin ettim bunu... buna biraz nedeniyor bizim buralarda biliyormusun?? Fesatlık ve Çekememe Deniyor cevap olarakda bizler şunu veriyoruzz " Kıskanma Ne olur Çalış Seninde Olur Yada Şöle Değiştirelim Nazar Etme Ne olur Tut Boğazını Seninde Olur"

aklinialirimsmile yerimseniben

nasıl yanı anlamadım.

:roflol::roflol:COK SEVDIM KIZ SENI CEVAPLARINDA SEKER SEKER

sesimi nerden biliyorsunn :jeyyar: eski üye misin?
5 çocuğum olsada yine dar giyincem
insan bakımlı olsun yeter bayanssulusmile
ama hiç çocuk istemiyorum,ömür boyu dar giyinme şansım doğuyor mu senin gözünde şimci kaydirigubbakcemile2
sen ne giyiniyon?

hiç şüphem kalmadı bu arkadaş erkek..evet evet erkekakannehirakannehir

AH NASIL UNUTULUR O SEYTANIN DEDIGIMIYDI NEYDI:)
9NUMARA SAHANE SESIN VAR.
a.s.

neyi anlamadınki
bu konuşma tarzın uslubunun bir kadınla uzaktan yakından alakası yok
bir kadın bu tarz konuşsa bile araya bir kaç kelime feminen sözler sıkıştırır
ama yavrum sen harbiden erkek gibi düşünüp erkek gibi konuşuyosun

hiç şüphem kalmadı bu arkadaş erkek..evet evet erkekakannehirakannehir

AY NERDEN BILDIN KIZ GELIP BAKTINMI.
kkda bu cok meshur azicik erkek gibi davransak ay bu erkek damgayi bas.
keske erkek olsaydim keske.kac defa isyan etmisimdir anam niye erkek dogurmadin beni diye.

AY NERDEN BILDIN KIZ GELIP BAKTINMI.
kkda bu cok meshur azicik erkek gibi davransak ay bu erkek damgayi bas.
keske erkek olsaydim keske.kac defa isyan etmisimdir anam niye erkek dogurmadin beni diye.

siteye giriş tarihinde okadar yeni ki, nerden biliyorsun KK nın adetlerini inan anlayamadım bunu:1ninca:

canımm çok teşekkürler bitanesim
ayağına bişey giydin mi bugün üşütme bakŞeniz

giydim tatlım giymem miopuyorumnanaktanarada afakanlar basıyo işte hihoyyyt
morlu kombinasyonun da güzel olmuşşşzemuszemus

livcim ben senin fotoları nie göremiyorum saatlardir seni arıyorumkafamçokkarıştı sildin mi yoksa fotolarınıbilmiyorumkismile

cennetkokulum maviler çok hoş olmuş sana...:lepi:

siteye giriş tarihinde okadar yeni ki, nerden biliyorsun KK nın adetlerini inan anlayamadım bunu:1ninca:

ben cokkkkkkkkkkkkkk eski bir uyeyim daha sen yokken ben kkdeydim. 2006dan beri. ama tabi uyeliklerimi sildirdim kapattirdim ban yedim vs.....bugunlere geldik:lepi:

farklı bir yolla kaldırdım cnm

ben cokkkkkkkkkkkkkk eski bir uyeyim daha sen yokken ben kkdeydim. 2006dan beri. ama tabi uyeliklerimi sildirdim kapattirdim ban yedim vs.....bugunlere geldik:lepi:

hakkını yemiyim güldürdün gece gece beni...çok alemsin kız sen HAHAHA:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…