Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

incişim 8 kg aldım rejime başlamam lazım bide bugün bol bi kot giydim opuyorumnanaktan
ama akşam eklicem telefonla çekip eklicem
gene bi kilo çizelgesi yapim ben :ecrin_bebek:

incişim 8 kg aldım rejime başlamam lazım bide bugün bol bi kot giydim opuyorumnanaktan
ama akşam eklicem telefonla çekip eklicem
gene bi kilo çizelgesi yapim ben :ecrin_bebek:
Kışın birkaç kilo alınıyor ne yazıkki corişim verirsin üzülme:1hug:
Ama sen dombili değilsin

Kışın birkaç kilo alınıyor ne yazıkki corişim verirsin üzülme:1hug:
Ama sen dombili değilsin

Şeniz Şeniz Şeniz
bahara kadar veririm ama bu sefer hedefim lisedeki kilom 50 kaydirigubbakcemile3
yaşlandıkça daha zayıf olmaya taktım 20-25 arasını dombili olarak geçirmenin acısını çıkarıyorum.
bugün tarzımın çok dışında giyindim sizin yorumlarınız doğrultusunda eğer yakışmışsa bu tarzdanda kıyafet alıcam.
burda ki pc'den ekleme yapamıyom aklinialirimsmile

Bu akşam bende ekliyim dediydim vazgeçtim.
bu kadar zayıfın içinde dombili ben napıyım mafoldumben

cennetkokulum bende kolyene bayıldım siyahın üstünde çok hoş durmuş.

klava:
Corel ne diyosun sen bakıyım?
Burda mankenliği değil, yakışanı ve giydiklerimizi konuşuyoruz.
zemuszemus
Canım zayıf olan güzeldir tezini savunup Ebru Şallı'yı andırma şimdi bize...
sempatiksalakcinni

saçlarımı kestirdim değişik duygular içerisindeyim uzun saçlarımdan ayrıldığım için ve bugün böyleyim bilmiyorumkismile

barbieveken siyahlar çok yakışmış ama ben özellikle küpelerine bayıldım,çok seviyorum inci küpeleriiopuyorumnanaktan

Çok tatlı olmuşsun barbie alsanaalsanasmile
Saçların kısa haliyle bence gayet iyi duruyor alışamazsan gider bir postiş vs alırsın. Boşver...
Şeniz
Üstündeki trikoya bittim bea...
kaydirigubbakcemile5

solemeden gecemıcem barbiem harıka olmus sacların :lepi:

ruyamsin Çok tatlı olmuşsun barbie
Saçların kısa haliyle bence gayet iyi duruyor alışamazsan gider bir postiş vs alırsın. Boşver...
Şeniz
Üstündeki trikoya bittim bea...

canım arkadaşlarım sağolun saçlarımdan ayrıldığım bu acı günümde yanımda olduğunuz için kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

rüya postişimde var canım zaten onlar olmasa hayatta kestiremem saç manyağı olarak:)

üstümdeki triko değil ayrıca penye canımcım buyrunnnnnnnnn

barbiveken
saçların gayet güzel olmuşopuyorumnanaktan, yeni kestirdiğin için biraz tuhaf olursun ama alışırsın kısa zamanda
yanlız pantalonun biraz bol durmuş kilo mu verdin yoksa modeli mi öle anlamadım sanki potluk var üst kısımda biraz

saçlarımı kestirdim değişik duygular içerisindeyim uzun saçlarımdan ayrıldığım için ve bugün böyleyim bilmiyorumkismile

oooo maşallah çok hoşsun barbi bebeğim
Kıyafetinde çok hoş Üst kuşak karateci gibisin bugün
yerimseniben

ayy sorma bu pantolonu uzun zamandır giymiyodum ve evet kilo vermişim bol oldu pantolonum ya mafoldumben
tabi sabah pantolonu bi güzel ütüleyip uğraştıktan sonra üstüme giyince farkettim bu durumu, el mahkum giydim :umursamaz:

rüyamsın çok güzel olmuşsun canım
barbişim çok şıksın bugün 10 puan
bu arada saçların güzel olmuş canım nasıl kıydın kızz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…