Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

kizlar güzel yorumlariniz icin tskler...

barbieceim bende sacimi kestirdim bir kac ay önce.. halaa alisamadim.
hemen hemen her gün bere takmamin sebeplerinden biri de bu.

ama senin kesimin cok ta kisa deil. güle güle uzat..

sanirim boyadan yiprandigi icin kestirdinn.. üzüldüm inan cok güzeldi saclarin (

kiyafetinde cok hos bu arada..

mor salkim fizik süper canim..

Bugün herkese yorum yapıcam bende aslında öncekilerede isterdimde çok uzun sürüyor:)
Morsalkım,üstündeki etemi yoksa elbisemi anlayamadım ama boyu dizlerinin hizasında olsa daha hoş olurdu gibime geliyor...
Birde eskiye ait fotolar eklenmesin lütfen...
cennet kokulum kotun ve botların birlikte çok güzel olmuş
Rüyamsın, gayet spor ve sevimli olmuşsun ama seni görünce üşüdüm burası acayip soğuk:)
Barbiveken, Saçlarını neden kestirdinki uzunken gayet hoş duruyordu... açıkçası ben böyle pek beğenmedim.... Belki modelindendir bilmiyorum... Ama sen beğendiysen sorun yok tabi... Kıyafetlerinde çok hoş durmuş çok zarif duruyor.

düş teşekkur ederım sende ekle hadı senın tarzını cok sevıyorum

barbıe kısada ıyı olmus ama uzunken superdı ama bıraz hareket kattır sacına dumduz kestırmıssın kat attır yanı

corel tesekkur ederım pek aksesuar kullanmazdım ben ama bu aralar merak saldım begenerek aldım bende

dün akşam kızlarla kaçamak yaptık, kocalarımızı evde bıraktık :dance:
soldan 2. benim diğerleride canım kankalarım :asigim:

lütfen alıntı yapılmasın =)

[/URL][/IMG]

buda bugün tekrar evdeyken =)))
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
buda yeni montum üzerimdeyken foto biraz eski ama :)
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ay bugün faaliyet sıfır burda çok kimse resim eklememiş neden ki laelaelaelaelae

hatshe kız kocalarınızın haberi var mı bundan aklinialirimsmile çok hoşsunuz hepinizde sositososito

ay bugün faaliyet sıfır burda çok kimse resim eklememiş neden ki laelaelaelaelae

hatshe kız kocalarınızın haberi var mı bundan aklinialirimsmile çok hoşsunuz hepinizde sositososito

teşekkürler tatlım evet kocalarımızın habwri var tabi :dance:
çocuklara onlar baktılar zaten bizde biraz "kafa toparladık" anlayacağın delikafadulden

hatshe çok şıksın,evdeyken giydiğin gri kot çok hoş görünüyor.

hatshe çok şıksın,evdeyken giydiğin gri kot çok hoş görünüyor.

çok teşekkürler tatlım beğenmene öyle sevindim ki kaydirigubbakcemile5
ilk aldığımda rengindenmidir nedir bana pek bir soluk gelmişti ama çoğu arkadaşım beğenince bende beğenmeye başladım zemuszemus

ben de ekliyim bayadır eklemedim kızlar a.s.
not: şapka ve hırka kendi üretimimdir =)

Oyyyssss Cicim bu ne çıklık yıvrım hamarat kankam benimm maşallah! :hulya: :lepi:

Düşcüm sağol canım güzel yorumun için...
opuyorumnanaktan
Cicikız canım ne tatlı olmuşsun çizmeler giyilmiş kot üstüne çekilmiş gayet çekici...
Bu arada şapkanı beğendim gönder bakem...
olumunekankayizsmile

sağolasın adresi özelden at kuzum hemen gönderem:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…