Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Barbieveken çok güzelsin herzamanki gibi,siyah-beyaz çok şık olmuşsun.saçların böyle de güzel ama uzun çok daha iyi bence.
Demothy sende çok tatlı ve şık olmuşsun canım

sselam kıslarrropuyorumnanaktan
bende bu topik nerelerde diyordum şimdi buldum ama bölesi daha güsel olmuşş

barbi maix demotyve barçman ablaa çok cüselsinizzz tüm sayfalara baktım tüm resimlerde maşallahınız varrr

cicikız şıklığın bi yana ben senin saçlarına bayıldımopuyorumnanaktan
tıpkı rapunzel gibi maşallah, sanırım çıt çıt vs. herhangi bi işlem görmemişler yanılıyormuyum cnmŞeniz

topiğe hiç yazmasamda arasıra bakardım yine müdavimler burda yine herkesler süper....
bende gebeliğimin son ayında çekilip kk ya hatıra olsun diye koyacam bi resmimi yarın...yeni versiyonu ile topik hayırlı olsun..

dombili ben , pantolon çuval gibi o kadar rahat ki :ecrin_bebek:
telefonla çektim çok net değil bilmiyorumkismile

barbieveken saçların çok hoş olmuş siyahlarda çok yakışmış herzamn ki gibi...uzaktan sessiz takipçinizaklinialirimsmile

corel pantulu beğenmediysen hemen bana yolla adresi özelden attım cnmmmm
tam benlik bayılırım böle bol pantullara yerimseniben

saçlarımın uçLarı önceki kesimimiden dolayı çok incelmişti
o yüzden kestirdim, kendine geldiler resmen kızlar..
cennetkokulum saçım kat dolu arkası düz fön olduğu için pek belli olmamış tatlım
yorum yapan herkese çok tşkler

cicimmm özledim seni yaaa opuyorumnanaktan çok hoş görünüyosun yerimseniben
demek kendi üretiminn hamarat senii :hulya:

cıkss akşama kadar evdeyim bende komik ev pijamalarımı gönderreyimde göz zevkiniz kaçsın :sinifsinif:

tşk ederm =) çıtçıt fln yok.kestiriym diyorm kıyamıyorum böyle uzadı gittikaydirigubbakcemile3

cicimmm özledim seni yaaa opuyorumnanaktan çok hoş görünüyosun yerimseniben
demek kendi üretiminn hamarat senii :hulya:

sağol şekerimm opuyorumnanaktan a.s.:hulya:

sen kilomu aldın gızzz ama çok gzel görünüyosun aldıysanda yakışmış walla ...senin elinden öyle şeyler geliyormuydu cicişim eline sağlık çok güzel

aldım kızz 5-6 kilo dikkatlisin =)
sevdiğim askerden gelince mutluluktan aldm kaydirigubbakcemile3
sağol cnm gelir elimden örgü dantel:hulya:

tmm kıslar kusura bakmayın bilmiodum bundan sonra eski resim eklemem önceki resimlerimi begenmenize sevindim kıslar sizlerde çok hoşsunuz

Günaydın Nilüfern çok teşekkür ederima.s.
CİCİKIZ34= gerçekten çok cici olmuşsun

CORİŞİM= Hiçde şişko değilsin ayrıca pantolonun ve süet botlarını çok beğendim çok yakışmış:lepi:
Düşcüğüm eski foto koyma konusundaki lafın banamıydı bilmiyorum ama
Ablanızı biraz idare edin opuyorumnanaktan

Ben yine yazlık öylesine gündelik bir kıyafetle geldim Gözünüz dombili görsünzemuszemus

Barçman abla, saatine, ojelerine , beyaz saten eteğine dolgu topuk ayakkabılarına (bana bir ara ödünç ver) sempatiksalakcinni hepsine koca bir maaşallah
Ama olmuyor böyle kışlıklarla da görelim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…