Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın tesekkur edıyorum

manyagın bırı gelmıs butun sayfalar corbaya donmus atladıklarım varsa kusuruma bakmasınlar evlıyım boyum kadar kızım var ayagım cukurda artıkın bana gıyınmek yakısmaz bol bır bluz altına şalvar bundan sonra :ecrin_bebek: 15 yasında sanıyorum kendımı ama cok şukur kendımı 15 yasında sanmama gerekmıyecek ozenmeyecek yaşdayım ve genc yasta anne oldugum ıcın cok mutluyum

emdevım yıne cok alımlısın ama su manyagın lafına

etegı evde gıyıyorum gerı cıkarıyorum dıye acıklama yapmak senın tarzın deyıl fıstıkkk emınım sen ıstedıgın yerde ıstedıgın sekılde gıyınıp davranan bır kızsın yanlıs anlasılmalara meydan verme bıtanem :umursamaz:

ben onun deli olduğunu anladığım için dalgasına cevap yazdım kız yerimseniben
deli deliyi görünce sopasını saklarmış :1ninca: sırnaşık şey
boşver sen de onu hiç kafana takma,sen 3 çocuklu bile olsan 20 lik gösteriyosun ya o yeter=)

20 lıgım zatııı kız salladıgım yok da topıgı karman corman etmıs ben herkese yorumumu yazdım bır baktım benım nezamankı resmılerım alıntı yapılmıs usutmde kazzakk var usutnde hırka dar gıymekk analara yakısmaz dıyo bayagı bır malzeme olmusum burda haberım yokmus-tatlicadiarzu-

ben memnun oldum ama bak dokunmusum kızcazaaaaşakkıdı

sırnaşık şey
yani bir anne olarak vücudunun hiç deforme olmadan kalması ve böyle giyinebilmen övünülcek birşey aslında.olumunekankayizsmile
salla kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…