buyrun burdan yakın gecmıste bunu yazan karrı bugun topa tutmus benı yazık uzuluyorum boyle ınsanlara acıdımda vallaha
bende seni kavak yellerinde ki mineye benzettim cnm (rheasilwia)boshayallersmile
takma cnm kıskanıyo işte bellii verdik ağzının payını gittiiopuyorumnanaktan
pek makyaj yapmıyorum ki,dudak parlatıcı,allık,göz kalemi ve allığı göz kapaklarına da far niyetine gölgeliyorum.boshayallersmileemdevım sen goz makyajı yapmıyomusun kız hıc eklesene makyaj topıgıne yak ortalıgı be annem
ben yenı goruyorum evet herkese sokusturmus lafı senıde oksamıs kafamçokkarıştı yazıkkk ya ne kadar sorunlu kımbılır
pek makyaj yapmıyorum ki,dudak parlatıcı,allık,göz kalemi ve allığı göz kapaklarına da far niyetine gölgeliyorum.boshayallersmile
ama senin takip ettim çok beğendim son giyimindeki göz makyajını bayanssulusmile
sende mı yahu :) o kdr benzıyor muyum ya
ben benzettim cnmmbayanssulusmile hem o çok güzel bi kız ya ben çok beğenirimm aklinialirimsmile
pekı. tesekkur ederm :)
aşkım benimm senin gözün benim gözüm,benim gözüm senin gözün Şenizolsun kız gozlerın yeter ıllaha yogun makyaja gerek yokkı ekle bırgunde gorelım makyajını
aşkım benimm senin gözün benim gözüm,benim gözüm senin gözün Şeniz
aşkım benimm senin gözün benim gözüm,benim gözüm senin gözün Şeniz
vauvv elma yanaklı süpersinnkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3ıyı anam senın bacaklarda benım kes yapıstır yaparım bundan sonrakı resımlerıme sen atı var o bacak resmılerınınden bı denea.s
senle deneyimimizi unuturmuyum hiç aklinialirimsmilenoliii bakimm burda öpüşüp koklaşıosunuzzzlaelaelaelaelaecokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?