Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bakalım bugunku karmasayı gormeyen kızlar yarın kac sayfa duzecek yarın burası dadından yenmez artık acısındanmı tatlısındanmıboshayallersmile

liv ve ilarzu canlarımm fotolarınızı arıyom halen yaa :))
yatıp uyuycam ama aklım resmlerinizde..bakıp çıkcam =))

ooooo gamzede gelmıs kız bugunkı performansına hayran kaldım dogrusu vermıs verıstırmıssın agzına gore zıyaretcımızın

livcim canım benim it is forbidden mafoldumben
aradım taradım ama nafile ama eminim ki yine taşsınn boshayallersmile

cennetkokulum çok hoşsun yine,bi kerede rüküş görim seni :)) yookk

ilarzumm bende yeşil yazdım :))) bayılıyrm sana yaa aklinialirimsmile

sanada ıyıgeceler mınıgım
patı tesekur edıyorum cok zarıfsın

bende kacıtım kızlar ıyıgeceler tatlı ruyalar hepınıze ana oldugumu unutmayım bugun hatırlatan olmasaydı napardım zemuszemus yarın ısler var

ben bu prensesı tanıyorum ama harıka annesı gıbı harıka :lepi:

kız sende dar gıyme artıkın ne lazım bır ayagımız cıkurda yaslandık anneyızde :jeyyar:
Anayız bizzz ANAAAA :lepi:
Ama çıtır anaa...Fiziken abla gibi duruyoruzzz kaydirigubbakcemile3

Valla bizde bu fizik olduğu süreceee isterse 10 çocuğumuz olsun giyeriz ..Kime nee...
Kıskananlarr çatlasınnnnnnn :lepi:
Kİmsede engel olamaz :1closedeyes:
buyrun burdan yakın gecmıste bunu yazan karrı bugun topa tutmus benı yazık uzuluyorum boyle ınsanlara acıdımda vallaha
Aaaa vallahadaa kızz nasıl da buldun ...e belliydi zaten asıl derdi...Nasılda ele vermiş kendini kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kadınlarkulubünün çotanak hatunlarıııı opuyorumnanaktan

Bugün kursa gidiciyim ve gözünüz balık etli bi hatun görsün dedimmm bayanssulusmile

Kilolarımdan bi kurtilim neler giyiip çekecem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…