evet aklinialirimsmile bende seni beğendim teşekkürler=)emdev kamerayla cekiyosun sanırım..rahat gozukuyorsun ben begendim:)
:1hug: çok teşekkürler nzl.erlMoon herzamanki gibi çekici (=
Emdev senin tarzın zaten çok hoşuma gidiyor ne giysen güzel oluyır (=
hiç tanımadığım birinden bu sözleri duymak beni onore etti.sende başka bir yer edinebildiysem ne mutlu bana ki mahçup oldum :kedi: opuyorumnanaktanvalla ben de ılk defa buraya yazıyorum her ne kadar dıger topıge arada foto eklesem de buraya eklemek daha kısmet olmadı ama emdevın masallahı var yazmadan soylemeden gecemeyecegım bı de barbıveken ve de demoty zaten 3unuze de masallah ama emdevın yerı cok baska :)
sağol gamze :1hug:emdev ve monn harikasınızz.. emdev senin fizik ve saçlar moon seninde bacaklar harikaaa...
şu japon hatunda pek bi güzelmiş elmayanaklım japonlaramı özendin yoksaa :))
tesekkur ederim aynı gusel lafları sana iade ediyorumopuyorumnanaktan zayıf olunca dar veya kısa cok goze batmıyor estetik duruyor simdi giyelim belki ilerde dogum falan yapınca veremeyis kilolarısempatiksalakcinni
hiç tanımadığım birinden bu sözleri duymak beni onore etti.sende başka bir yer edinebildiysem ne mutlu bana ki mahçup oldum :kedi: opuyorumnanaktan ]
çok teşekkür ederimm yesa a.s.canım benım ne demek bı de yorumlarında cok guzel yanı boyle herkese cok guzel cok guzel dıyen arkadaslardan degılsın yakısmıs ama sunu soyle yapsan ya da soyle kullansan daha guzel olur dıyosun o da cok hosuma gıdıyor kaydirigubbakcemile5 ben ekledıgım zaman da demıstın de ordan hatırlıyorum aklinialirimsmile hem olmamıs yanları soyluyosun hem de bunu kıbar bı dılle yapıyosun eklerım bu ara yıne resım emdev sen bı yorum yapar mısın derım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?