Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Moon herzamanki gibi çekici (=
Emdev senin tarzın zaten çok hoşuma gidiyor ne giysen güzel oluyır (=

valla ben de ılk defa buraya yazıyorum her ne kadar dıger topıge arada foto eklesem de buraya eklemek daha kısmet olmadı ama emdevın masallahı var yazmadan soylemeden gecemeyecegım bı de barbıveken ve de demoty zaten 3unuze de masallah ama emdevın yerı cok baska :)

emdev ve monn harikasınızz.. emdev senin fizik ve saçlar moon seninde bacaklar harikaaa...

şu japon hatunda pek bi güzelmiş elmayanaklım japonlaramı özendin yoksaa :))

Son düzenleme:
tesekkur ederim opuyorumnanaktan gamze_belinay
bacaklarımda bana o kadar gusel gelmiyor ama gusel gorunuyorsa sevindimopuyorumnanaktan

göz var nizam var dimi moon ayıpsın yaniii bacakların cidden çok güzell ee böyle bacağğı o fizik bütünleşmiş diyorum ve ekliyorum KENDıMıZE GÜVENıYORSAK VE EMıNSEK FıZıĞıMıZ EL VERıYORSA NEDEN GıYıNMEYELıMKı DAR KISA VE MıNı.. Nedemişler Yiğidin malı meydandır :))

tesekkur ederim aynı gusel lafları bende sana diyorumopuyorumnanaktan zayıf olunca dar veya kısa cok goze batmıyor estetik duruyor simdi giyelim belki ilerde dogum falan yapınca veremeyis kilolarısempatiksalakcinni

hiç tanımadığım birinden bu sözleri duymak beni onore etti.sende başka bir yer edinebildiysem ne mutlu bana ki mahçup oldum :kedi: opuyorumnanaktan

emdev ve monn harikasınızz.. emdev senin fizik ve saçlar moon seninde bacaklar harikaaa...

şu japon hatunda pek bi güzelmiş elmayanaklım japonlaramı özendin yoksaa :))
sağol gamze :1hug:

tesekkur ederim aynı gusel lafları sana iade ediyorumopuyorumnanaktan zayıf olunca dar veya kısa cok goze batmıyor estetik duruyor simdi giyelim belki ilerde dogum falan yapınca veremeyis kilolarısempatiksalakcinni

aynen canım .. giyebildiğimizi giyelim.. ama burda ben bazen görüyorum evli ve çouklu kişiler bize taş çıkartıyor.. örnek barçman ablam örnek cennetkokulum vb ismini sayamadıklarım ....

hiç tanımadığım birinden bu sözleri duymak beni onore etti.sende başka bir yer edinebildiysem ne mutlu bana ki mahçup oldum :kedi: opuyorumnanaktan ]

canım benım ne demek bı de yorumlarında cok guzel yanı boyle herkese cok guzel cok guzel dıyen arkadaslardan degılsın yakısmıs ama sunu soyle yapsan ya da soyle kullansan daha guzel olur dıyosun o da cok hosuma gıdıyor kaydirigubbakcemile5 ben ekledıgım zaman da demıstın de ordan hatırlıyorum aklinialirimsmile hem olmamıs yanları soyluyosun hem de bunu kıbar bı dılle yapıyosun eklerım bu ara yıne resım emdev sen bı yorum yapar mısın derım artık

çok teşekkür ederimm yesa a.s.
resimlerini beklerim =)

topikte neler olmuş ya töbe töbee:)))neysee:))
medusa şekerim sen kilomu verdin?baya zayıflamış gördüm seni..ayrıca çok tatlı olmuşsun canımŞeniz

şşş ay ama ne oluyoo yaaahuuu dün 1 bugün 2 .. bence sen dünkü hatunsun elmayanaklı ve sözlerine uslubüne dikkat et alırım aklınıda klavyenide :)

noLmus burda kizLar yaa.. yeni gelenler eskilere laf atar mi olmus...

ayip ayip bide bayan olcaksin ... arkadasimiza laf atarak kendi aciginimi kapatmaya calisiyorsun !!
önce FAKE fotoraflar eklemeyi birak ondan sonra gel burada ahkam kes !!!

kötü sözler her daim sahibinindin cicim bunuda unutma .. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…