Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

moon çok sevdim bu giydiklerini etek fln çok hoşşş ...o etekle t_shırt ve ayakkabıyı degisitıp farklı bir sekilde kombine edip gothic bile olabilirsin of neyse gözüm kaldı boshayallersmile

scl çok modern giyiniyorsun opuyorumnanaktan

evet liv arada bir oyle de yapıyorum opuyorumnanaktan begenmene sevindimopuyorumnanaktan

Amaaan benim çotsuz halimmi varki koyayım Barbisempatiksalakcinni

bacakları bi cin çarpmış gibi yapmışım kızlar firikik vermeyeyim diye

çok olamadık böğün:)))

Bana yorun yapan herkese tskler.

Moon Cok SIKSIN gercekten. Ilarzu ceketinde hosmus rengi fln. Oteki foto ekleyen hanimlar sizlerde cok hossunuzz..

Son düzenleme:
moon yaşadığın yeri merak ettim cidden varsa öyle bi yer bende orda yaşamak isitiyorumsempatiksalakcinni
fiziğine diyicek söz yok zaten..mükemmelsin:1closedeyes:

ilarzum balımm böcüğüm keşke yüzünü karalamasaydın güzellik görseydik :asigim:ayakkabılar şahane tam benim tarzım:sm_cool: trençkot renginide çok hoş ama içindeki elbiseyi göremıyoruzzzzzz bilmiyorumkismile

betty gayet uyumlu görünüyorsun bacım

moon yaşadığın yeri merak ettim cidden varsa öyle bi yer bende orda yaşamak isitiyorumsempatiksalakcinni

la ben de orda yaşamak istiim beraber ev tutalım mı keten helvam

betty bebeğim ben de senin trençkotunu çok biğendim

sevgilisi içimdeki elbüseyi daha önce göstertmişltim ondan koymadım hayatısı geri sayfalarda

ama 2 tane daha elbüse aldım aynı yerden yarın koyacam onları da

işyerinde giyilmez seksü biraz:)))

bitanesi güzellik görmek için aynaya bakmayı mı unutuyon sen he muhabbet kuşumŞeniz

montunla ayakkabılarını sefdim
ama benim nikahta giydiğim elbiseye bakmadığın için, içindeki elbiseye yorum yapmıommmm :dilcikar:
görüşlerini önemsediğimi biliyon :dilcikar:

aaaaa :1shok::1shok: ne nikahı kız dur arıyorum hemen
hiç habarim yok çiçeğim

istanbul dısı oldugu kesinkaydirigubbakcemile3 ben takmam cok fazla istedigim gibi giyiniyorum belkide bana oyle geliyor..
tesekkur ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…