Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

kızlar kimseye alınmadım sadece çok üzüldüm hayır kilolu olsam
takmicam kafama he der geçerim valla ama kilolu olmadıım için çok
üzüldüm demekki dışarıdan kilolu bişey gibi gözüküyormuşum meğer
bilmiyordum valla bilmiyorumkismile :gitme: :sinifsinif:

yokkk kuuu ben ewliyim :kedi: yarışmaya filan da katılmadım kaydirigubbakcemile3

tamam sana kaşımın fotosunu göndereyimm gerçekten çok hoş kaş şeklin ya ilarzununkinide beğenmiştim çok yüze çok yakışıyor yaa opuyorumnanaktan

pınarrr toprağım hayırlı olsun tatlımm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan

tatlışım asıl şimdi he deyip geçicen
bence 2-3 kg fazlan var
bide giyim tarzı çok değiştiriyor he çekim açısıda
giyme öle vatkalı bluzunuda sokma içine
şirinem benim Şeniz

bu sefer hızına yetşimedim makinenin
yaşlanıyorum galiba kaydirigubbakcemile3

evet tatlım gördüm , pişti olduk ama sanada çok yakıştırdım

Kızlar iş yoğunluğundan dolayı arada bakıp kaçıyorum, ama bugün azcık yorum yapmak istedim,

pınaripekçi tebrik ederim arkadaşım, allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah, benimde 4 yaşında kızım var,2. Bebeği istiyorum ama eşim istemiyor (

barbie her resmin ve her çotlayışın çokk güzel ayrıca dip boyanı yapmışsın süper olmuş, bu tonu ben nasıl elde edicemmm

cennet kokulum, harika bir annesin, modern ve şık gerisi hikaye

ve daha yorum yapamadığım arkadaşlar hepiniz çok hoşsunuz

babıe alemsın kız kaydirigubbakcemile3 sankı hazırlanma aşamalarını cekmıssın cok dogal fotograflar bu mavı sana cok yakısıyor ama postıslerı ıhmal etme cok hoş duruyor sende

evet bende çok beğendim
bikaçtane en çotanağından resmim vardı emme ben bunları koyiyim dedim kaydirigubbakcemile3

mavi sanada çok yakışıyor tatlışım, postişlerle sabah uğraşmak gerekiyor yetişemiyorum işee :çok üzgünüm:

saol tospam benim valla o 3 kilo fazla neki yaff hemencik veririm ben
ben 2 sene önce 11 kilo vermiş adamım 3 kiloymuş pehhhhh
siz beni yzın görün bakalım deli gibi zayıflayıp bikinili fotolarımı koyucam buraya valla

chigletcim hiç dip yapmadım inan
her resimde her ışıkta saçımın rengi değişik çıkıyor anlamıyorum
sağoll ayrıcada a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…