Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

anladım:)..tabi herkesin belli bir tarzı var ben boyle alısdım boylede gidiyor:)..yorumun icinde cok tesekkur ederimopuyorumnanaktan..

pınarcım çok sevindim bir an önce eline almayı nasip etsin balım

allah razı olsn bitnm..opuyorumnanaktan

bisde gorurus o gunleri insopuyorumnanaktan pinaripekci allah sag salim dogmasını nasip etsin

inşallah mooncuğm..allahın izniyle görürsünüz..güzel dileğin için de teşekkürler..opuyorumnanaktan

barbi saçların ve üstündekinin rengi çok güzel ,moon fiziğin çok güzel canım seninde ve giydiklerini yakıştırıyorsun, cennetkokulum benimde kaşların dikkatimi çekti çok güzel alıyorsun, ilarzu bence tam bir türk kadını ne çok kilolu ne çok zayıf

Barbi..hazırlık aşamasında makinenin azizliği belki, ama hiç de fena olmamış..
hoş görüküyosun..
Hırkalarımız aynı..linkte eklediğim hırkayla..Pişti olduk kııııı..akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhabalarrrrrrrr Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm ve işte bende bugün böyle giyindim...

Kahverengide Çantam vardı ugg'larımın renginde

hiiiii benim kardeşim benim evimde resim çekilipte koyarmış, ee herkese kendi sevdiği güzel gelirmiş benim kardeşimde benim gözümde çok tatlı çok şeker ablasının bitanesi yavaş yavaş kilo almaya başaldıkça dahada harika oluyorsun

kolye ve v yaka kazak uyumlu bence saçlarını birgünde düzleştirsen güzel olur diye düşünüyorum hem merak ettim ve yakışırda sana düz saç​

yavrularımmmm bende bugün böyleyimmm

koluma taktığım bilekliğim bayanssulusmile

tsirtümün kolundaki vatkam bayanssulusmile

yüzünüz giyiminiz ve saçlarınız çok hoş tam bir iş kadını kıvamında fakat biraz kilo verseniz ve verene kadarda dar şeyler giymeseniz bence daha doğru bir seçim olur diye düşünüyorum​

hökümet gibi karıyam sositososito

elbise çizme ve çorap gayet güzel ama sadece mont rengi uyumsuz olmuş gibi geldi bana​

çok teşekkürler hayatısıŞeniz

kız tatlıgacı yüzünü görmeden bile insanın içine sokası gelebiliyor

acaba tanıdığımdan mı öle oluyor bilmem ama sitede gördüm en tatlı annesinopuyorumnanaktan

her zaman böle meleke olmam anın tadını çıkar zillim

secıl abartılı bır kılon yok tatlım sadece balık etlısın bence burda kıyafetlerı eleştırsek daha ıyı olur arkadaslar secıl ın kıyafet secımınden bıraz kılolu gorundugunu dusunuyorum ben kendı adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…