Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

pınarrr toprağım hayırlı olsun tatlımm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan
ş

allah razı olsun tatlıcm..meğer karşılaştığımızda hamişmişm haberm yokmuş bitnm..kaydirigubbakcemile3

teşekkürler ediorm chigletm..dilerim rabbim 2. kez nasip eder sana da bu hissi hayırlısıyla.cidden çok farklı bir duygu..opuyorumnanaktan

ayrıca pınarcım Tebriklerrrrrr, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn İnşallah

teşekkürler ediorm barbiem..seninde güzel haberlerini bekliorm meleğim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pınarcım tebrik ederim. çok sevindim.
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kuzunu

teşekkürler ediyorum bitnm..allah razı olsun..opuyorumnanaktan

emdev ve ponus çok şık ve güzel olmusunuz kılaralkisalkisalkis
sağol canım a.s.
Emdev insanın baktıkca bakası gelir sana walla:)
Cennet kokulum ne giyersen giy yine çok beğenirim.
ılarzu üstünden tatlılık akıyor.
Bende bi foto yüklemeye başlayayım yeni eski hepsini yklicem walla:)))
opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim:))resimlerini bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sağol aklinialirimsmile
anladım ben onu :jeyyar: düzenledim canım

tatlıgaci Moon Cennetkokulum İlarzu Emdev Hepiniz çok şıksınız boshayallersmile

Cicikom123456 ve Barbieveken çok teşekkürederim opuyorumnanaktan

Emdev..teşekkür ederim..
Sen de siyah elbiseyle şıksın ,inceciksin şekerim..
özellikle ayakkabıların benim fafori tarzda ayakkabılardan..
ama ne yazık kimafoldumben artık bu modeller gittikçe yerini yuvarlak burunlara bırakıyor..
Ponus kırmızı elbise ve kemer takıların hoş olmuş..Ama siyah değilde, açık renk çorap daha iyi olurmuş..
Ecrinkayra..Siyah ceket kot ve beyaz tişört veya beyaz gömlek fafori kombinlerim arasında gelir..şıksın

emdev harikalar yaratıyosunn taşşş:))zemuszemus

ve monnn devlet gibisin vallahii boyun yeter senin....mükemmmlsin..endamın salla gitsinnn:lepi:

ay en çok biğediğim buyrunbenim çiçeğim o ne güzellik zerafet hanım yaaa maaşallahh

vallahi suratın kadar vüzut hatlarında saçların da türkan sultana benziyor fazlasıyla melekem yaaa

kız sen varyaa alemsin opuyorumnanaktan

onca karışıklığın içinde nerde buldun resmimi de yorum yaptınakannehir

ben bile bulamadım kendi resmimi :roflol:.............beğendiğine sevindim canım benim, hiç koymayı düşünmediğim bir anda koyuvermiştim fotoyu sonrada pişman olmuştum...ama szin yorumlarınız insanın yüzünü güldürüyor davşanlarım benim...

buarada sende herzamanki gbi şık olmuşun bende senin kaban tarzında morlu bir kaban aldım biraz benziyor....ikimizde güle güle giyinelim....opuyorumnanaktan

buarada MOON katologtan çıkmış gibisin maşalh sana....

cennet herzaamnki gibi taş gibi taşşşş:):) kaş gözde süper bacımın

barbie de adı üstünde barbie işte:) pozlarıda bi harika...

ya valla başım döndüüü herkez çok şık yine....unuttuklarım varsa lütfen kırılmasınlar fazla giremiyorum detaylı bakamıyorumzemuszemuszemuszemus

emdevv çok zarif olmuşsunn canımmm
ponuss elbisenin rengii çok iddalıı çok yakışmış cnm
cennetkokulumm yavruuuu ne kadar datlıııı olmuşuun sen yaaaa süpersinn kuzummmmm:dance:

Günaydın kızlar

bana yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..
ama etiketler yine almış başını gidiyor
ve saygı sınırlarını aşan yorumlarda..

karşılıklı atışmaya dönmüş aşağısı
biri x gerçekten zevksiz yazmış diğeri ona cevap olarak x fizik muhteşem yazmış
bana şuan güzel yorum yapılmış ama başka bigün bana uyuz olan ya da hasedi olan biri hakaretde edebilir!

çok kötü birşey bu etiketler kısmı ya, nasıl olsa kim olduğunu görmediğimiz için millet sallıyorda sallıyor aşağıya
burası "BUGÜN NE GıYDıN TOPıĞı" ise insanların giydiklerine yorum yapalım
fiziklerine, kilolarına, zevklerine , pozlarına yorum yapmayalım
burda ne giyildiği sergileniyor aynen bir manken gibi
yani askı gibi..
muhatabınız kişilerin üstündeki kıyafetler olsun kişiler ,fizikler değil
burdan konu yöneticilere yine sesleniyorum
şu etiketlerdeki terbiyesizliğe artık bir dur diyin lütfen rica ediyorum!
bir zaman gelicek insanlar artık buraya resim eklemekten kaçıcak
birkaç kendini bilmez yüzünden herkesin şevki kırılıcak.. :1no2:

Sana katılıyorum canım .. Aynı zamandan buraya giripte insanlara olur olmaz saçma sapan yorumlar yapan arkadaşları da kınıyorum çok cesaretiniz varsa buyrun siz koyun da görelim.. Lütfen bu gayri ciddi insanlara prim vermeyin.Kendilerini birşey zannedip daha da abartıyorlar olayı ..

çok teşekkür ederim bal köpüğüm ben de kendim alıyorumzemuszemus

resimlere baktım:) ve aklımda kalanlar
tatlıgaci çok tatlı olmuşsunuz.
ilarzu,giysilerini kontrast kombinlemen şık durmuş.
moon, bu yarışmadaki kıyafetindi sanırım,ordada beğenmiştim süper.

kız emdev çok teşekkür ederim deee

o ne güzellik anam yaa tam bir içim susun sen

yalnız ayakkabıları beğenmedim barbinin nikah da giydikleri gibi rugan ve yuvarlak burun çok daha hoş duracaktı bu biraz eski moda gibi bal köpüğüm

emma bacaklara nazar değmesin bidenem

Emdev insanın baktıkca bakası gelir sana walla:)
Cennet kokulum ne giyersen giy yine çok beğenirim.
İlarzu üstünden tatlılık akıyor.
Bende bi foto yüklemeye başlayayım yeni eski hepsini yklicem walla:)))

çok teşekkürler bbitanesi

[

iarzu montun çok güzel

çok teşekkürler canım

tatlıgaci Moon Cennetkokulum İlarzu Emdev Hepiniz çok şıksınız boshayallersmile

Cicikom123456 ve Barbieveken çok teşekkürederim opuyorumnanaktan

çok teşekkürler

evet bal köpüğüm benim gerçi 2 sene oldu alalı ama hala gülüyorum giyerken:))

ben bulurum anam sen resim koyacan da ben bulamacam peeehhh

ilgileneceğim melekem

aynen böylee devam et canımm bence önemli olan beden yaşı değil ruh yaşı nasıl hissediyorsan öyle giyersin bence sen 28 değil 18'lik gibisinn aklinialirimsmile

Eudorabeta bebekim çok teşekkür ederim mis kokulum ben sana özel şeettiriririm bidenem şimdi topiği kaynatmayak:))

Ayy konuşmayaa bakk yirim senii olumunekankayizsmile Çok içtensin ilarzumm opuyorumnanaktan Tımam bekliyorumm guclubacismile
Bu arada pembeli kabanın çok cicii çok sugar olmuşunn yinee aklinialirimsmile

aşkımmmm aslında seninkisi bir bakıma haklı bende buraya koydugunda acaba izmirlerde yaşananlar beni görmüşmüdür diye düşünmedim değil bilmiyorumkismile
Liv merak etme görmedimm izmir'de ben senii kaydirigubbakcemile3 Görürsem görmemezlikten geleyim mi kaydirigubbakcemile3
oooo zamanıyok kardeş, ne ara çıktın mapustan.sempatiksalakcinni

Eyi baktılarmı sana içerde.aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

barbii çot mot süpersin canım :lepi:
emdev sana dicek bişe bulamıyorumm :lepi: çocuğun varmı yafs merak ettim boshayallersmile
ponus ben seni diğer topiktende takip eediyorum git gide zayıflıyormusun yafs CADIARZU
moon walla fizik duruş etek on numaraa :lepi:

aklımda kalanlar bunlarr bilmiyorumkismile

vereliniortak bencede büyük saygısızlıkk beğenmeeyen birinin ne işi var burada onuda anlamış değilimm :umursamaz:

Bugün madem özel bir gündü benim için,fotomu koyayım dedim hazır giyinmişken.bayanssulusmile

Fiüü, fiüüü :ıslık smilesi:

Emdev, zabah zabah gözümü açtın ulee. Fiziğin duruşun, kıyafetlerini yakıştırman, o kıyafetleri taşıman, varyaaaa züpper:lepi:

yavrim, anan baban seni yaparken, ne diledide sen oldun, özel bir ürünmü kullandılarkinesempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Buda bugünkü ben..Cok Ciks degilim amalaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…