Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

sen boylemi cıkıyon dersiniz simdi siz kaydirigubbakcemile3 kabanım vardı uzerimde resimleride kestim ascık bacaklar cok gorunmesin diyekaydirigubbakcemile3

alıntı olmazsa sevinirim opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
secl çok şık olmuşsun canım maşallah sana ama ben saçlarını çok beğeniyorum bu doğal halimi fönlümü yüzüne çok gidiyor canım yaa :asigim:

uzerindekinin rengi cok gusel bu tonları cok seviyorum siyah pantolonlada uyumlu olmus..

mugeyavaş o lacivertin daha bi değişik modeli bendede var aynı tonlarda hemen hemen,benimki daha koyu,çok severek giyiyorum sanada çok yakışmış

Son düzenleme:
tesekkur ederim opuyorumnanaktan bedaliza1674
tanrıca neden goremiyonki imageshack.com dan yukledim ondanmı acaba bilmiyorumkismile

mooon o ne gülüm yaaa bayılacam şimdi bu ne güzellik anam bacakalrı neden kestin bacak da görmek istiyoz ama bizim yoookk öle uzun bacaklar(((

maşallah balım yaa on numarasun

muge çok tatlı olmuşsun tam iş hanımı maşalah

harbiden he nie kestin:dilcikar:biz bacak istiyoruz:jeyyar:çok pis sapık hissettim kendimidelikafadulden

tesekkur ederim opuyorumnanaktan bacakları kestim birileri gelip laf soyluyor moralim bosulmasın diye akannehir

tesekkur ederim opuyorumnanaktan bacakları kestim birileri gelip laf soyluyor moralim bosulmasın diye akannehir

ya işin makarasında o laf söyleyenler,buraya girip ortalığı karıştırmak amaçları sen takma onları söylediklerinin hangisi kale alınırki allasengamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…