kanki mafyadan ziyade hanımağa gibi mi oturmuşum :roflol:
saçı kestirmicem sevgilim bakalım mayısa kadar ne kadar uzayabileceğini merak ediiim :))
biraz kat verdirmeyi düşünüyorum ama ne zaman karar versem gecesi saçları kısacık kestirmişim kabusu görüyorum vazgeçiyorum:)))
heryeri ayrı güzel kralıçam asıl senin güzelliğin bebek suratlım:asigim::asigim:
arzum maşallah kız sen her halinle güzelsin yavrumm benimmm maşallah
cennet kokulum bebeğim valal hiç öyle gözükmüyorsun bugünde herzamanki gibi hoş ve zevkli giyinmişsin bebğim yaff bizim topiğin kızlarıda taş gibi maşallah
arzuuuuu bu elbise çok yakışmış sana amaaaa hakkaten dediğin kadar varmış daşşşşşşşşşş olmuşsun cidden
kraliçem çok teşekkür ederim güzel yorumun için ama arzunun fotosundan sonra ben pek bi gölgede kaldımmafoldumben
arzuuuuu bu elbise çok yakışmış sana amaaaa hakkaten dediğin kadar varmış daşşşşşşşşşş olmuşsun cidden
kraliçem çok teşekkür ederim güzel yorumun için ama arzunun fotosundan sonra ben pek bi gölgede kaldımmafoldumben
ilarzum harikasın bitanem...
wooowwwww:lepi:
işte zerafet işte liv:hooray:
bedaliza sarı boncugum çok hoşssun
scl tarzını çok sevdim anacım çok uyumlu
ilarzum fıstıgım ne diyim aşkım sana ya bugun çok seksisin bakışın duruşun öldürdü beni
jade çok kibar çok hanım hanımcık duruyorsun canım benimm
cennet kokulum genç kız gibisin masallah
:kedi:
bedaliza sarı boncugum çok hoşssun
scl tarzını çok sevdim anacım çok uyumlu
ilarzum fıstıgım ne diyim aşkım sana ya bugun çok seksisin bakışın duruşun öldürdü beni
jade çok kibar çok hanım hanımcık duruyorsun canım benimm
cennet kokulum genç kız gibisin masallah
ilarzum mersı bacım kız kaşlarıma cok ıltfat alıyorum bu arlar ben pek memnun degılım aslında kendım bırseyler yapmaya calısıyorum ama ıstedıgım kası hala yakalayamadım sende gıymıssın yıne elbıselerı yuzun cok duru bebegım cok tatlı bır energın var nısanlın cok sanslı
:kedi:
ben sana gösterdiğimde biğenmemiştin emme üzerinde insanın başka duruyor elbüse çiçekim baa güven Şeniz
çok da mütevaziyiz nutella kavanozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?