Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bedaliza siz karamukle kardesmisiniz yhaa cok benzetiyorum sizi :)

tosalak demom ve bedaliza cok ho$sunuzz kizlarr..

secl canim alinma ama :jeyyar: bu kismi sakaydi :))
tatlim ben kisa kollunun üst+üne o tüylü yelegi yakistiramadim..
icin yaz disin kara ki$.. annadin sennaklinialirimsmile

editör olduğumu hatırlatırım şakkıdı

bak alırım aşşaaaa bak :roflol::roflol:

o ayak büyüyecek diyorsam büyüyeecek :roflol:

şişştttttttttttt gitme kızcağızın üstüne bakıyım lmaz: buldun tabi çıtı pıtı kızı korkutuyonn lmaz: bak ben anlamam öyle mod falannn ona göre klava:klava:klava:

şişştttttttttttt gitme kızcağızın üstüne bakıyım lmaz: buldun tabi çıtı pıtı kızı korkutuyonn lmaz: bak ben anlamam öyle mod falannn ona göre klava:klava:klava:

kokma hayatım korkmaa bişeycik yapamaz sana :1hug::1hug:

aha bu cadaloz varken saa bişey olmaz iki sarı brilik oldunuz beni döveceniz dimimafoldumben

aşkitom karamuk halmın kızı

bedeliza da teyzem bebem hepimiz akrabayızŞeniz

aha bu cadaloz varken saa bişey olmaz iki sarı brilik oldunuz beni döveceniz dimimafoldumben

aşkitom karamuk halmın kızı

bedeliza da teyzem bebem hepimiz akrabayızŞeniz

yok yaa küstüm ben oynamıyom artık bu ne daha dün geldik bugün sopayı gördük olmaz ki kardeşim ahhhh ah kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş:umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

saol aşkitom yok kız neden alıniim yaaa altıma ugllrımı giydim yeleğimde onunla uyumlu olduğu için giyindim b,de akşam ank. soğuk oluyor malum yeleğimin üstünee sadece deri ceketimi giyip çıktıım için üşümeyim die giydim yeleğimi çok sıcak tutuyor ve çok yumuşak çünkü bu arada hayatım boyum 1,58 maalesef benneyaptımki

Bende ekleyim dedim bugün..Yalnız boğazlı bir bluz giyseymişim iyi olurmuş...
Birde siyah bota ihtiyacım var ...
bilmiyorumkismile
ozaman
çok daha güzel olurmuşş ...
Kendi yorumumu da kendim yaptımm allamm yaa :roflol:

Son düzenleme:
Bu arada saçlarımı kestirdim..
o yüzden koydumm :icecream:

Nasıl olmuş kahkülüm opuyorumnanaktan

yok yaa küstüm ben oynamıyom artık bu ne daha dün geldik bugün sopayı gördük olmaz ki kardeşim ahhhh ah kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş:umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

oyy oyyy kıyamam kız ben sana :1hug: gel sen gel bakma onaaa hayatım ben gelirim onun hakkındannklava:

jade cok seker olmussun..saclarınında boyu cok gusel kahkül yakısmıs..tv8 de bir kız cıkıyor dunyayı dolasıyor falan belki gormussundur ismini unuttum en son koydugun resimde yuzunu goremesemde:) saclarda falan ona cok bensettim

ama baksana evde yapamadığını burda yapıyo ipler elinde ya burda sen görürsün akşama evde ama dur sen durrrr oğlumla ikimiz geliriz hakkından senin

ay sen hayatım oğlanı sal üstüne yeter bakma burda böyle konuştuğuna senin oğlan hakkından gelir onun :roflol: çal bütün gece kolbastıyı oturtmasın hiç onu ılgazz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…