Bu arada saçlarımı kestirdim..
o yüzden koydumm :icecream:
Nasıl olmuş kahkülüm opuyorumnanaktan
ay sen hayatım oğlanı sal üstüne yeter bakma burda böyle konuştuğuna senin oğlan hakkından gelir onun :roflol: çal bütün gece kolbastıyı oturtmasın hiç onu ılgazz
aynen öyle şekerim kılımı bile kıpırdatmama gerek kalmaz oğlum varkene sositososito
o güzeller güzeli bedaliza çok hoşsun bugün elbisen tek kelimeyle süperopuyorumnanaktan
annemm yıkılıyorsun beaaaohaoldumsmile
wuuu pek bi hoş olmuşsuun cnm :lepi:
:kedilumunekankayizsmile
dudaklarına hasta olduğum sen daa hoşsun yeşil göslümboshayallersmile
TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
teşekkür ederim bebem o senin güzelliğin bu gün ii bir morel oldu banahihoyyyt
Saol canım benim..Zaten pekte büyük değilim bee kaydirigubbakcemile3cok yakismis jadeemmm.. cok kücük göstermis yeni sacin seni.. genc bir hava katmiss..
Teşekkür ederim tatlımm... opuyorumnanaktanjade cok seker olmussun..saclarınında boyu cok gusel kahkül yakısmıs..tv8 de bir kız cıkıyor dunyayı dolasıyor falan belki gormussundur ismini unuttum en son koydugun resimde yuzunu goremesemde:) saclarda falan ona cok bensettim
Yok kız ne baharı üstümdeki kalın kazak ..Şortumda kadife.Kışlık yanii a.sjademmm hayatımm bu ne güzellikopuyorumnanaktan getirmişsin vallahi baharı çok şeker olmuşsun saçalrını da güle güle kullan çok yakışmış canımmm ama evet dedğin gibi altına siyah bot olsaymış tam olacakmışşş:lepi:
He valla yiyorum yiyorum almıyorum kilo... anlamadım gitti tatlım.JADE JADE JADE Taş gibisin tabi yersin habire hapur küpür
Maşallah canım..
sen bendende ince giyinmişsin kız
sizin oralardamı yaniyiii??
botların uymamış ama ten rengi giyindiğin için göze batmamış canım
kafandaki tüyünde çok cüsell
Teşekkür ederim bitanemmm çok saol..jade şimdi görebildim fotolarını canım saçlarını çok beğendim hele hele tüylü tacına bittim bendemi alsam şu taçlardan diye düşünmekteyim fisfisfis bu arada şortun çok güzel canım banane yaaaaa bende işi yerinde şort tayt felan giymek istiyorum ulennnn bu memurluk ne zor işmiş yahuuuu :1no2:
vayyy teyzoşaklinialirimsmileyakıyosunboshayallersmile
vayyy teyzoşaklinialirimsmileyakıyosunboshayallersmile
o saçlarını kesersen seni yolarım bu biiirrrr
2.cisi çok mafyaaa (bu lafı yiğenden öğrendim:smiley-cool:)hani tehlikeli falan gibi bişey sanırsam:smiley-cool:
3.cüsü sen bu kadar güzel olmak zorundamısın kızım ya:umursamaz:allah nazarlardan korusun arzumu:asigim:
kızlar bugun hıc havamda degılım ne bulduysam gıydım http://[URL=http://www.ressim.net][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?