Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bugunde boyleyım havalar sogudu dıye hıc gıyınesım yok kazak kot gıdecek ısınana kadar
http://[URL=http://img35.imageshack.us/i/yakalanmvideolar11.jpg/]
[/URL]

kızlar buda goz makyajlarım ve yenı aldıgım cemberım boyle sacı tutam tutam ayıran cemberlerı cok sevıyorum gorunce aldım 3 model daha aldım taktıkca eklerım

Son düzenleme:
HAha güldürdün beni yaa bence destekli sütyen canım zemuszemus

hıı olabilir, kendi söyler zaten de....
puş up derken ben de zaten destekli sütyenlerden bahsediyordum kız yerimseniben

yani bana biraz anormal geldi de, bu büyüklükteki göğüslerin bu derece dik durması mümkün değil anca hile ile veya ameliyat ile mümkün, bundan adım gibi eminim mirmirmirmir

eğer bir sırrı varsa bizde öğrenelim anacım da uygulayalım, amaç hep beraber gülelim güzelleşelim, değil mi vereliniortak

kız cennet düzelt şu fotoları sayfanın dengesini bozdun kaydirigubbakcemile3

tititim yimişim kolyeni çok hoş kıızzz

Son düzenleme:
cennetim çot duruşlarını sevem balımm kazağını başka bi mağazada gördüm çok hoşuma gitmişti sende de çok hoş gülüm yaaaa:)))

xzgı gordum resımlerı bebegım co sekermıssın kız sen ama acık renk yakısmıs tabı bu bronz halın ondan dolayı acık hos gelmıs olabılır gozume bronz tende sarı cok hos oluyor ama sımdıkı rengıde guzel koyu renk sac uzatmak ısıyosan bıre bır

cennetim çot duruşlarını sevem balımm kazağını başka bi mağazada gördüm çok hoşuma gitmişti sende de çok hoş gülüm yaaaa:)))

sırnaşık şeysırnaşık şey kız web cam dan cekınce mecbur çotluyosun uzaga gıt elını uzat yamuk yumuk oluyon ıste ıyı cotlamısım dımı yuzumde çolamıs ama dıkkat et yamuk yumuk cıkmısımsempatiksalakcinni

kız cidden mi ben de sandım ki pozlar öyle kaydirigubbakcemile3

ama poz olarak da biğendim yani şartla ne olursa olsun çotlayabilmiş misin
çotlayabilmişsin olay budur :lepi:

:asigim:

bebişkom çok teşekkür ederim.
resmini bekliyorum

hafta sonu geliyorum sevgülüm

tiviti acele güzelim benim bayanssulusmile

xzgi gerçekten çok hoşsun kıyafetlere tek tek bakamadım ama , güzellik 10 numara bayanssulusmile

cennetim çıtır annem benim senin çotlarını yesinler
kafanlada çotlamayı başardığın için de ayrıca tebrik ediyorum seni gülyüzlüm :hooray:

yaaa anne olunca daha nedrelerınle çotlayacaksın sen bakem gorursunsırnaşık şey

twetty yok be gulum ben hep aynıyım ama bu gıdıste bıraz artacak kılom abur cubur cok yemeye balsadım 57 yım boyum 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…